31

до 31

преди 14 години

Защо все се търси вината в политиците. Защо не се обърне вске към себе си и да направи усилие за бъде по-човечен и свестен и за себе си и за околните. "защото от тях зависи как живеем ние-обикновенит хора,затова. аз ,колкото ида се обръщам към себе си ,колкото и усилия да правя да съм човечна,само с това не става.какво ако съм човечна с някой,който живее на улицата ,защото няма пари или е болен ,а няма $ за лекарства-той ще ме мрази,защото аз живея по-добре от него,но вината няма да е моя .

30

mng sa lajesh

преди 14 години

tezi statistiki gi predstavqi drugade,po vajen e prostiq fakt 4e nashata malka i dobre razvita strana za nula vre´me se prevarna v tva koeto e ,tva koeto 4etesh vseki den,i vsi4kata taq krasota i po modela na ,,mnogo uspeshnite,,zapadni ,,civilizacii,, ako me razbirash pravilno

29

Анонимен

преди 14 години

Защо все се търси вината в политиците. Защо не се обърне вске към себе си и да направи усилие за бъде по-човечен и свестен и за себе си и за околните.

28

непокис

преди 14 години

Абе, аз като се почувствам зле психически не грабвам сатъра да коля семейството си и не се качвам зад волана за да търся невинна кръв за проливане. Стига сме оправдавали убийци с тяхното психическо състояние. На кой му е леко в тези години тук? Да убие и да изчезне, че и да зареди му стига акъла. Защо не си е отсякъл някой крайник сам, като е толкова луд? Докато се оправдава такова безумие, доста народ с акъла си ще коли и беси и после психоекспертиза: луд.

27

Психиатър

преди 14 години

Набирам пациентиРаботно време: Всяка сряда съм в България,но поради големия интерес ще идвам и в четвъртък

26

Карнобатлия

преди 14 години

Последната новина, която бях чел тук свързана с *** и карнобат беше за крадената мантинела

25

Карнобатлия

преди 14 години

така е, прав си. Но не само медиите са виновни, а като се замсиля май цялата ни държава е такава. Все пак отдавна се знае, че глупав народ лесно се управлява...а политиците ни май целят точно това!

24

Анонимен

преди 14 години

на морето по баровете се сервира дрога ЗАРИБЯВАТ без да знаеш пиеш и после ето ти последиците

23

дилам

преди 14 години

тоз път май не е *** щях да кажа *** рабта

22

Анонимен

преди 14 години

И двамата пострадали от катастрофата са с много тежки травми, бяха приети в състояние на шок от кръвозагуба.

21

nqkoi si

преди 14 години

Като вземете да сравнявате другите страни с България и по-специлано САЩ. За справка в САЩ са 308 милиона, а в БГ сме 7 милиона. Направете си сметката на какъв процент на населението се случват такива ужасии и ще видите, че в БГ положението е много зле. Ненормални и психопати ги има навсякъде вече и е смешно да се успокояваме, че видиш ли в щатите това се случвало по-често, че те са с 44 пъти по-голямо население от нашето и въпреки това можем да се съревноваваме с тях... Тва за какво ви говори?

20

Анонимен

преди 14 години

медиите имат доста голяма вина за масовото полудяване.заливат ни само с ужасии и извращения,до степен,в която вече ги приемаме за нормали.А крайният резултат е този-убити хора,убити животни..

19

изкукуригал

преди 14 години

много съм добре,аз съм добре,много съм добре,аз съм добре,аз не съм луд,аз не съм луд,аз не съм луд,много съм добре ама ша са опрая аааааааууууууоооооо

18

anonimna

преди 14 години

Въобще пък не ми се иска да коментирам държавната политика по отношение на психично болните, то няма отношение към здравите, какво остава да различните...

17

Анонимен

преди 14 години

така е! после някои реват в статии за убити и змъчвани животни.ето го -това е.полудяват,изпростяват,изперкват хората,първо убиват животни,после хора....тъжна работа...

16

Карнобатлия

преди 14 години

добре де, dnes.bg, вземете намерете и някаква добра новина от Карнобат. Стига с тези убийства!!!

15

Анонимен

преди 14 години

Масови убийства стават в не една развита държава. Това е нещо страшно и симптоматично, че нещо в нечия психика не е наред. Отделните убийства сщо са нещо много обезпокоително.

14

sarkon

преди 14 години

nali iskame da sme kato visokorazvitite zapadni i uspeshni strani,ami eto 4e postepenno stavame kato tqh... mnogo bezmoza4ni ,uplasheni,zadaljeni,lesni za manipulaciq,degradirali,degenerirani i tnt. ...tragnali sme natam

13

Салахадин

преди 14 години

Професоре,вярно си професор ама дървен!!!Тоя лаф,че имало ама не се разгласявало можеш да си го завреш знаеш къде!!!Можеш от полицейски архиви9които са със свободен достъп) да видиш колко са били престъпленията.И си в грешка точно тогава всичко се знаеше от уста на уста.Убийство имаше веднъж на половин година и останалата година го дъвчехме защо така!!Но като има смъртна присъда и всички са здрави психически.Откакто се почна с модерното диагностициране вс еубийца на свобода!!!Марш в Белене!!!

12

anonimna

преди 14 години

Трябва да се върне смъртното наказание... вчера един изнасилил 10 год. си племенница, днес това... няма страх ни от Бог, ни от закон... ама бил пиян или надрусан... ми дайте да се напием и да го гръмнем тогава... Българинът разбира само от бой или бъркане в джоба! Трябва да има респект от закона иначе няма оправия. Така е по цял свят.