165

Серго

преди 14 години

Ц ц ц днес съм изтървал представлението.Дано утре цирка бъде пълен с изненади.

164

анонимен

преди 14 години

Каква простотия! Един безбожен, материалист-народ, който просто не може да стопли кой е Йоан Кръстител, а се дърли колко истински са тези неща. В Италия има плащеница на Христос, която се знае, че е фалшификат, но християни от целия свят ходят да я видят. Ходят християни, които разбират къде ходят. "Не давайте светинята на псетата, и не хвърляйте бисера пред свинете, за да не го стъпчат с краката си, и като се обърнат, да ви разкъсат" (Мат. 7:6). ...(разбирай мощите на Й. Кр. на българите)

163

Анонимен

преди 14 години

В долния край на намерения реликвариум има надпис Made in China. Което недвусмислено доказва, че става въпрос за ориджинъла.

162

Анонимен

преди 14 години

Имаш предвид себе си, нали? Сините комунисти са най-долните и мръсни комунисти, ортаци на БКП-БСП-ДС и ДПС. За мангизи те са готови и майка си да продадат, да не говорим за България. Това сте вие.

161

Анонимен

преди 14 години

И ти ли си доносник като тоя дето те изкефи ?

160

българин

преди 14 години

До 142Виж сега, *** комунистически. Аз съм антикомунист и в червата. За разлика от такава шушумига като теб. Божидар Димитров ме изкефи как точно характеризира такива като теб - жалки послушковци и мижитурки в Гоцев Абсурдистан. Разбра ли, ***, щото не ми се повтаря.

159

Анонимен

преди 14 години

А ти да не мислиш, че Цветелинка е Цвете. Я чукни в чичко ГУГЪЛ да се пообразоваш малко, коя е въпросната дама.

158

Калин

преди 14 години

аа аз не твърдя, че е бил от ДС или Убо.. мен и не ме интересува .. всичките от един бостан брани - ***!

157

Анонимен

преди 14 години

golyamo samo4uvstvie ima tozi pederat toi kakto moje da obijda naroda taka4e i nie mojem nikoi danese sirdi 4e pi6a taka

156

Анонимен

преди 14 години

Относно новината: да ве, да ве ясно няколко човека -ш**ан народ, разбрахме... много добро детско оправдание.

155

Анонимен

преди 14 години

Иво, абе момче. Не искам да те обиждам. Как може да се изказваш, че ДС са били охранителна фирма. Много ги подценяваш. ДС бяха всичко. Те управляваха България - тогава открито. Управляват я и сега - но вече в сянка. Времената просто се смениха.

154

КИРО

преди 14 години

абе ,*** кво мериш ЦВЕТЕЛИНКА бориславова колко пари има~??Що не кажеш ,че педофила ТАТАРЧЕВ съдеше на СТАНИШЕВ ГЕЯ БАЩА МУ С ОЩЕ 2 ДВАМА от БКП за некви си 210 МИЛИОНА Изчезнали то касата....а колко още милиона долара народна пари в БКП са изчезнали МИ ПОНЕ ДЕСЕТ ПЪТИ !! БРАВО НА ДИМИТРОВ---ПРЕЗИДЕНТ ДОНОСНИК и ДС ОБЩЕСТВО--ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ ИМАТ МУЗЕЙ ПРОТИВ КОМУНИЗМА---тука ДС Е НА ВЛАСТ;))))

153

Анонимен

преди 14 години

Не имало охранителни фирми преди 89, защото просто нямаше нужда. Тях ги създадоха БКП/БСП след това. Същите създатели създадоха изкуствено и престъпността чрез мутренските групировки, за да насадят страх в населението и да го принудят да се охранява и застрахова. Бойко Борисов беше от главните герои в тези времена. Но сега това упорито се спестява на по-младите ни сънародници. Защо ли ?

152

Иво

преди 14 години

ДС беше охранителната фирма, наред с УБО. Я дай линк, където официално да се казва, че ББ е бил от ДС.

151

Анонимен

преди 14 години

Ами естествено че от ДС. Това е публичен факт. И баща й и първият и съпруг са от ДС. За втория по-долу беше казано, че некадърници не приемаха.

150

Иво

преди 14 години

..са бивши червени феодали, които навремето държаха властта в България...=====================================Обясни кога преди 89 е имало охранителни фирми. Иначе за ИПОН знаем.

149

Калин

преди 14 години

а коя е цветелина бориславова я припомни .. от кои среди излиза :)

148

Калин

преди 14 години

е меверето и държ. сигурност .. не бяха ли охранителни фирми на *** .. та и до ден днешен!

147

Анонимен

преди 14 години

Най-богатият човек в България е Цветелина Бориславова - състояние около 4 млрд.евро. Божков е дребна риба с около 800 млн само.

146

Анонимен

преди 14 години

Ами фирмата на Бойко - ИПОН. Я вземи се поразрови малко и може да ти просветне. Такива фирми имаха само приближените до властта (комунистическата). Именно комунистите създадоха мутрите. Това го знае всяко хлапе.