20

Анонимен

преди 13 години

Ето, от такива българи, като теб трябва да се отървем.Кухи,*** комунисти, които ни дърпат назад. Мога само да се надявам, че времето наближава.

19

хах

преди 13 години

Ядрена ракета могат да пуснат само Сверна Корея - само те са толкова уплашени. Ако Израел прибегнат до нещо такова, Европа трябва да е първата, която да им отвърне - и Франция и Англия имат с какво !!!

18

IND

преди 13 години

До 16Анонимни и умни човече. Само да кажа, че изразяването на дадено мнение, което не е накърнява някого не е престъпление и не заслужава обиди, но щом се считаш за умен няма как да те разубедя.

17

Анонимен

преди 13 години

Израелската армия трябваше да потопи кораба в мястото където си се пръкнал ти

16

Тодор

преди 13 години

Ядрена война ЩЕ ИМА. Въпрос на време е, защото някои държави като САЩ и Израел си позволяват да се правят на Богопомазани! Ама има Господ, и ще има наказание, като кулите в световния търговски център! Пък тия глезльовци нека пищят, че имало терористи...

15

Анонимен

преди 13 години

Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят."

14

Асен

преди 13 години

Провокация си ти! Когато има убити хора, провокацията е само в твоята *** тиква!

13

SAPATA

преди 13 години

Интересен детайл забелязах. Ханин Зуаби е ... депутат в израелския парламент. Това ще рече, че някой я е избрал, нали? Това ще рече, че някои подтиснати и унижавани имат право на глас и го упражняват. Хрумна ми една идея. Ако изпратим ДПС и Доган там и да основат ДППС - Движение за Палестински Права и Свободи. Ето как България ще стане световна сила.Изпращаме Станишев, Доган и Царя да основават партии и движения по белия свят и след 10 години ония няма да има и какво да ядат.

12

Nerealen

преди 13 години

Чялата работа е провокация- това е ясно. Не е ясно обаче, защо евреите не искат веднъж завинаги да си разрешат проблемит с Ливан, Сирия и Палестина. ДОсега имаха доста удачни предложения за край на размириците, но винаги в последния момент с помощта на САЩ в ООН блокират решенията и всичко си остава по старо му...

11

H8C0RE

преди 13 години

Където има семити - само проблеми. Що веднъж не чухте някъде за индианец-терорист? Проклетите им лунни божества им промиха мозъка на всички семити.

10

лейди айДИ

преди 13 години

Защото има проблем с помощите. Няма ясен списък какво е разрешено и какво не е разрешено да се изпрати в Газа. Евреите решават на място, и което сметнат за "незаконно", го конфискуват. Не го връщат, а го прибират.Затова е целият натиск да се пробие блокадата. Да решат какво може и какво не може и да спрат терора над населението там. Та те нападат и бомбандират, заради "планувани" нападения...Ама на чужд гръб и сто тояги са малко, нали?

9

Анонимен

преди 13 години

Ти да не си там бе братле?

8

Анонимен

преди 13 години

Евреи прости в Газа сте на гости!!!

7

IND

преди 13 години

До 3Ти още малко ще кажеш "И какво от това като Иран и Корея имат ядрени оръжия. ?! Ще почнат да стрелят с тях ли?"Точно Израел е в основата на множество конфликти, някои от които световни - именно поради това всякаква опастност не трябва да се пренебрегва!

6

rrrttt

преди 13 години

Израелската армия трябваше да потопи кораба с фанатиците терористи !

5

+/-

преди 13 години

Пропагандата на евреите ще им излезе доста скъпо.

4

ананимен

преди 13 години

Тия изрелци са като ония дето го пуснеш под леглото па той иска на попадията в завивките да легне нагли и алчни

3

Анонимен

преди 13 години

Ти си *** ***.Цялата история бе замислена като провокация от Хамаз.Помощи минават всеки ден за Газа през пунктовете определени за това и след щателна проверка.Същото е и от египетска страна. Защо тия "активисти" не опитаха да пробият египетската блокада??? Защо палестинците в другата територия нямат нужда от помощи?? Защо след "блокадата" Хамаз престанаха да стрелят с ракети??

2

IND

преди 13 години

Това, че изтеглят хората си въобще не е добре...Знаем, че въпреки че не е "декларирано" официално - Израел притежава ядрено оръжие а като ги знам пък как Турция се поддава на провокации току виж е станала белята...

1

7777

преди 13 години

I kolko evrei sa zaginali?0tova video 6te go pyskat milioni pati.Tiq pirati i teroristi ybixa evropeici v svetovni vodi!!!Zatvor