25

АЛЕКС

преди 14 години

Като бях малък ме ухапа куче.Няколко минути след това комшията го растреля ,бях безкрайно щаслив от смърта му(на кучето)!!!

24

до номер 2

преди 14 години

Некачествена гад това си ти

23

vlady

преди 14 години

Браво на героя обесил куче на магистралата и на героите режещи лапите на котки и кучета. Великите Чикатило, Муханкин, Сливко, чешките легенди Vaclav Mrazek и Olga Hepnarova са убивали кучета и котки в младостта си.

22

старла

преди 14 години

Да попитам само- като има убийци сред хората, значи ли това, че всички хора са убийци??? Не всички кучета са хапали хора, между впрочем, свирепите кучета са продукт на човешкото възпитание и модел на поведение! Нападат само ДОМАШНИТЕ кучета, превърнати в чудовища от чудовищните си стопани, уличните са свикнали с хората и по принцип са кротки, даже се плашат от хора, и с право! То ние сме си за страх!

21

До Иван

преди 14 години

Би било прекрасно, ако е "след дъжд качулка" и повече никой не проявява жестокост към животните, но това може да е само мечта за най-далечно бъдеще. А засега - браво г-н министър ! Трябва да извървим този път докрай.

20

Анонимен

преди 14 години

ако мина,ще е за да му резна краченцата,за друго няма да мина край Дряново ....

19

Анонимен

преди 14 години

някой знае ли адреса на психопата осакатил животинката ??????? да му ида на гости .....

18

МАЯ

преди 14 години

АМИ ДА ЗАЩОТО ИЗЛАПАХА *** ПАРИТЕ ЗА ПРИЮТИТЕ! ТИЯ СЕГА ПЪК ХИЧ И НЕ ХАЯТ! ПО УЛИЦАТА Е ПЪЛНО С БЕЗДОМНИ КУЧЕТА! И АКО УХАПЯТ ДЕТЕТО МИ ЩЕ ИЗБИЯ ПОНЕ ДЕСЕТ! ТАКА ЧЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА МИСЛЯТ КАК ДА ГИ ПРИБИРАТ А НЕ ДА СКИТАТ В ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА!ЦЯЛА НОЩ ЛАЯТ И НЯМА СПОКОЙСТВИЕ! ДОКОГА МИСЛИТЕ ЩЕ СЕ ТЪРПИ? ДОКАТО НА НЯКОЙ МУ ПИСНЕ И ГРАБНЕ ПАТЛАКА!Е АЛАНКОЛУВЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА РЕШАВАТ!

17

Soldier

преди 14 години

Абе то е доказано че бъдещите психопати почват първо да измъчват животинките . Затова затвор докато не са преминали по нагоре границата !!!

16

Анонимен

преди 14 години

хмм добра идея,но тези кои са-АФА България звучат ми като едни наркомани

15

Олеле

преди 14 години

Името му е Ахмед. Като минавате край Дряново - минете вижте това изчадие.

14

Аз

преди 14 години

Този който мрази животните, мрази и хората. По същия начин би постъпил и с човек. Но няма да го вкарат където мъ е мястото за съжаление. Що се отнася до бездомните кучета - твърдо съм против тях. Но това ли е начина да бъдат унищожавани?

13

до номер 2

преди 14 години

усещам,че си *** като онзи ,дето осакати животното ......може да не си напълно луд,но има признаци затова,лекувай се ....,че ще станеш опасен !

12

до 2

преди 14 години

точно такъв като теб заслужава *** да му отхапе топките-за което бих го наградил с 50 кила кучешка храна

11

Да

преди 14 години

Всички изверги под ключ, просто!

10

браво

преди 14 години

Е най накрая да се направи нещо смислено,браво.Тези които посягат на животните са гадни психари и трябва да понасят наказание

9

МЕГИ

преди 14 години

ОГРАНИЧЕНИЯ СИ ТИ! ЖАЛКО ЗА ЖИВОТИНКАТА НАЙСТИНА КАК ЖАЛНО ГЛЕДА ГОРКОТО. НО ЗА ВСИЧКО СМЕ ВИНОВНИ ХОРАТА!! ОТ КОГА ПИТАМ АЗ ТИЯ ЧЕТИРИ ЛАПИ , ЗАЩО НЕ СЕ ПРИБЕРАТ ТИЯ КУЧЕТА ОТ УЛИЦИТЕ В ПРИЮТИ?? В КОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА СЕ РАЗХОЖДАТ БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ? В КОЯ КАЖЕТЕ ДЕ? ТАКА ЧЕ ПРОБЛЕМА Е ОТ ТАМ, ТРЯБВАТ ПРИЮТИ А НЕ ПРЕВЪЗПИТАВАНЕ НА УБИИЦИ!!

8

Иван

преди 14 години

След дъжд качулка ама така се прави в България и съм свикнал.

7

Анонимен

преди 14 години

затвор за всички,които нараняват и убиват животни !Също и за тези,които ги развъждат и пускат на свобода ,да скитат гладни,мръсни и болни,от което животните стават опасни и за хората и за себе си.Не са ви виновни скитащите кучета,те са си просто кучета и си реагират като гладни и уплашени животни.Виновни са онези,които го допускат.Ужасно е да нахапят човек,но е ужасно и като ги видиш смазани от кола,нали?А кой е виновният за това ?

6

nn

преди 14 години

много се радвам,че ще приемат този закон,пълно е с психопати,съдисти и ***,които тормозят и хора и животни