5

3210

преди 14 години

На тия двамцата, ако им дадете възможност ще направят Мусала най-ниския връх на Балканите.

4

qusi

преди 14 години

Фердинанд е роден в двореца Кобург във Виена. Син е на австрийския генерал принц Аугуст фон Сакс-Кобург-Гота и на принцеса Клементина Бурбон-Орлеанска, дъщеря на последния френския крал Луи-Филип.... А са някои да ми каже тоя мелес Симеончо, какви претенции има към нашите земи, след като не е българин. Тези земи са дадени на Фердинант за ползване, а не са му подарени.... Явно пак някои управляващ му лиже г*за

3

zhka

преди 14 години

Направо,догуша ни дойде!!!Това е не лакомия,това си е гавра с цялата бълг.система от 1947 г.Кой друг народ е подложен на такова издевателство от страна на своите бивши разни царе и тем подобни.Докато има процедура за връщане на незаконно приети земи, всякакви други искания не могат да бъдат обсъждани! А,и тези дворци и площи, и гори, и т.н.,ако аз съм оторизирано лице, ще ги върна на БЪЛГАРИЯ! И,след това ще обявя С.Сакс за ПРЕДАТЕЛ и ИЗМАМНИК,както и скъпата му СЕСТРИЧКА!!!

2

републиканец

преди 14 години

Хробоковата дъртачка като дойде за първи път в България ,как само продажните *** и се подмилкваха ,как я величаеха -княгиньо ,ваше височество ....и кво излезе -тя и брат и се оказаха най-обикновенни алчни дъртофелници!!!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 14 години

Не сечете! Засаждайте дървета! Този и сестра му ме дразнят.