37

p

преди 14 години

Абеее живея до училище и искам не искам гледам мутиралите идиотчета всеки ден....знам, че ще прозвучи грубо ама нека се избият всички....те не са хора бе, те са некви избеснели агресивни ***....

36

Анонимен

преди 14 години

Чалга, Слави, Азис и Планета, Биг Брадър, Интернет, Телевизия.

35

VARNA

преди 14 години

Obrastenie kam vsizki roditeli na takiva deza:v stremega si sa barso sabogatjavane i VARNENSKO GRAGDANSTVO, sabravihte dezata si...Osven tova, vmesto vie da se postaraete da stanete istinski gragdani na Varna i da priemete zistija moral na istinskite varnenzi, to ja prevarnahte v buniste na prestapnost...Posor sa vas, koito oposorihte grada s naj zistite moralni nravi i v ludostta si sa pezalbarstvo, oposorihte i sobstvenite si deza...Takav posor VARNA ne e pretarpjavala, otkakto sastestvuva

34

бияч

преди 14 години

Браво!!!Така се прави! Бой, бой и за десерт - пак бой!п.с. Ако някой иска да се бием, да пише!!Ще се бием (ще го бия, ще ви бия) на почивки!Аз почнах от малък.Първо набих един изкуфялник, дето паркираше на детската площадка.После набих съседското момче, като ме замери с яйце на улицата.после набих домоуправителя, когато ми се подигра, че съм дете на разведени родители.После набих един даскал, когато каза, че сме тъпо поколение и ме замери с тебешир.После - .......БОЙ!!!

33

Анонимен

преди 14 години

e това прихванахме от много добре развитото западно общество ...........

32

bizkit

преди 14 години

Два млади живота на вятъра,плаче ми се.

31

Анонимен

преди 14 години

Яка снимка

30

онбашията

преди 14 години

айде не се прави на много дърт, щото моето поколение приказва същите глупости за вашето.

29

Анонимен

преди 14 години

А цялото уюилище барабар с учителите са гледали сеир и никой не се е намесил!ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е НАЙ-ГОВНЯРСКИЯ НАРОД НА СВЕТА!

28

На 25

преди 14 години

Филмите от Холивуд се пренесоха в реалния живот у нас. Вие какво очаквате след 20 години морална,социална и икономическа деградация. Не искам да ви плаша но това е само началато.Такива новини ще става ежедневие.Расте поколение от хора с промете мозъци от чалга,ТВ и наркотици.Момичетата имат манталитет на ***,а момчетата са лупмени. Превръщаме се в гетото на ЕС. Нещо като Детройт за САЩ.П.С. Разбира се има изключения. Но това важи за поне 75 % от младите.

27

Анонимен

преди 14 години

тъпите българи се самоизбиват

26

Бесен

преди 14 години

Да, това също би обяснило кошмарния край ...

25

онбашията

преди 14 години

съмнявам се да го е бил до смърт, вероятно го е блъснал и си е ударил темето в някакъв ръб, много лесно се умира от удар в темето.

24

Jolly Roger

преди 14 години

Хора, и само хора се бият като животни. А опровергай ме, с теб не мога да се разбера с приказки.

23

Бесен

преди 14 години

Абе и ние сме се били като хлапета. Но до избит зъб, до аркада на веждата ... но чак до смърт. Нещо е неясно в този инцидент. Ако е нямало оръжие, почти невъзможно е да се убие човек ей така. Та това са хлапета, не са обучени убийци.

22

Николов

преди 14 години

Бог да прости детето и съболезнования на семейството. Чух в новините, че е имали много хора наоколо, КАКВО СА ПРАВИЛИ ПО ДЯВОЛИТЕ!!! Защо не са спряли този ужас? Толкова безчувствени ли станахме, ХОРААА :(

21

Андрей

преди 14 години

Това е пълна пародия, не е никаква държава. Каква охрана има това училище? Какво правят тези деца извън училищният двор? Когато децата са на училище, не трябва да излизат от училищният двор.

20

Анонимен

преди 14 години

Ад!!! Ужас!!! Сащисах се!!!

19

Анонимен

преди 14 години

ЖИВОТНИ само животните бият , нормалните хора се разбират с приказки.В БГ има повече животни от колко хора, дори кучетата и котките ни се чудят как може да сме по жестоки от тях и да се избиваме за глуспости.Единия го гледал накриво ми дай да го убием, кво толкова то закони няма в тая дръжа или пък тати ще оправи работата.Тоя сега трябва да бъде изпратен в изправителен дом до навършване на 18 години и след това да получи поне още 10-15 години затвор, за предумишлено убийство.

18

От Германия

преди 14 години

Тук не се бият,влизат с автомат,пушка или *** коктейл и стрелят на месо!Нашите не са чак такива,аз не помня в българско училище да е имало такъв случай.