95

Nightwish

преди 14 години

Az kato nqmam jelishte si jiveq na kvartira :))

94

xaimani

преди 14 години

Защо не пишете до ООН, че не си плащате ток, вода, данък, не работите, не учите ,крадете, проституирате и джепчииствате. Айде стига ревали бе.

93

Българин

преди 14 години

...нека ние пък изпратим до ООН снимки с общински жилища предоставени на *** - много такива има - и в Ямбол и в Пловдив и в Казанлък, за да види цял свят какво са направили тия отвратителни твари от тях !!! Откъде накъде с нашите даници, с нашите пари изкарани с труд, ще се строят даром жилища, които отвратителните *** да унищожават за кеф? Като искат домове, да си купят, както правят хората !!!!

92

Анонимен

преди 14 години

значи аз за да си построя къща трябва да отида при проектант за да ми напражи проект по който да я построя,след това като я построя трябва да дойде и да ми я приеме проектанта и да ми подпише докумет-за всичко това плащам,както преди това съм платил и за мястото на което строя къща,след което почвам да плащам данъци за нея-е кое не им я ясно на тъпите *** че след като е незаконно ще им се бутне.и от какъв зор общински жилища?на мен кой ми дава такова?я да си...майката

91

моля

преди 14 години

Како ви бутнали бе *** ???НЕЗАКОННИ бараки!?????ами като са незаконни редно е да си платите ГЛОБАТА да ви вкарат в законни бараки след КАТО СИ ПЛАТИТЕ ПЪРВО ДАНЪЦИТЕ И ПОСЛЕ БАРАКИТЕ!!!!ъ ЩОТО Е РЕД ДА ВИ КАСТРИРАТ И НАПРАВЯТ *** БАРАБАР С ОНЯ *** ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ НАРКОМАНЧЕТО НИЕДНО!!!!!!!!!!!! *** *** НЕБЛАГОДАРНА -ЗА НИЩО ОСВЕН ДА КРАДЕТЕ И ЛЖЕТЕ НЕСТАВЕТЕ !!!!!!!!!в КОПТОРИ ще умрете щото не искате да се развивате!!!!!

90

zorro

преди 14 години

Ми това е много лесно, ще построя един бордей във Варна, от общината ще го бутнат и хоп кмета е длъжен да ми даде общинско жилище, а онез с многото деца и самотните родители кучета ги яли, те ще си плащат по 400 лева за жилище свободен наем, ама щото ще се пиша *** и ще живея за 50 лева в общинско жилище. Както е казано вразя расизма и ***, долна *** такава!!!

89

Нормален човек

преди 14 години

Държавата е виновна именно защото не се стреми законите да са еднакви за всички! Ако законите бяха прилагани повсеместно и за всички сега 70% от *** нямаше да имат къщи, ток и вода. Ето това имам впредвид под "безотговорна държавна политика". В момента държавата СТИМУЛИРА мързела сред ***. Ако им спре тока и водата и се обяви "няма ток, докато не го платите" какво ли ще направят тези ***? Една част от тях определено ще си потърсят работа, което е едно начало на интеграцията.

88

Анонимен

преди 14 години

Жандармерията да ни пази реколтата....докъде я докарахме заради тях?Да ни е страх до ходим по улиците...Възмутително!

87

uadjet

преди 14 години

И аз искам общинско жилище.Дори гарантирам,че за разлика от тая смрадлива ***,ще си плащам редовно наема,ще го стопанисвам добре,след ме няма да е погром.

86

с-р

преди 14 години

Абе тези американци са луди да водят война с терористите .Да дойдат и да вземат *** . Да ги пуснат в Афганистан и Ирак.За месец няма да имат ток и телефони после ще спрат влаковете щото няма да има релси,и накрая някой талибан ако тръгне срещу тях, сачовете ще го трепят с камъни.....Чиста работа.

85

до 84

преди 14 години

предложи им да живеят при теб...щом ги жалиш толкова

84

Иван

преди 14 години

Бутнахте ни незаконните жилища, моля моля! Много нахални станаха, чак общински жилища, държавата не може да се грижи за всеки поотделно, жилищата им бяха незаконни да си ги бяха озаконили, сега да се оправят сами! Тия дето ги защитават да не се правят на свещенници, защото и на тях не им пука за *** просто не искат да си го признаят!

83

Анонимен

преди 14 години

neka im nameriat miasto za jiveene i te sa xora vse pak !

82

do normalen chovek

преди 14 години

Изглежда не си много нормален... Защо ли? Как държавата ще е виновна? Нима не са същите навсякъде? Напротив, ей сега точно във Франция са им разтурили катун и са им сложили и печати... И там са същите, и в Румъния са същите, и в Македония са същите... Навсякъде са такива. В София има много ***, които работят, си плащат наемите и живеят нормален живот. Защо някои да могат, а други само да се ползват с привилегии и да нарушават законите. Въобще не ги съжалявам... Аз работя и те трябва!

81

Фани

преди 14 години

В западните държави всички са равни пред законите.Багерите разрушават луксозни сгради, ако са построени незаконно,а тук става въпрос за твърде мизерни временни жилища. В България голяма част от *** не плащат ток и вода. Но идете в Брюксел и ще видите, че ако 1-2 месеца семейство с 5-6 деца не си плаща тока , веднага им се спира електрозахранването,като в жилището остават само една крушка да свети. Такъв е закона и няма компромиси. Така че няма на кого да се оплакват ***.

80

хаха

преди 14 години

единия от *** бил направил къщата си на магазинче и сега ще иска да го обезщетят с МОЛ-а

79

Анонимен

преди 14 години

сега даржавата трябва да ги съди за оказана съпротива и всички да бъдат глобени по една солидна сума за незаконното строителство

78

Ужас

преди 14 години

Всички ***, които защитават тези ***, да пробват да не си платят тока един месец и да видят какво ще стане!!! Да си припомнят блока, който им е даден в Ямбол, на какво прилича!!! Да си припомнят коня, който вкараха в новите мезонети в Пловдив!!! Това хора ли са? Имали са достатъчно помощ!!!! Това за мен не са хора!!! А имат повече права от мен!!! На какво прилича това!!!

77

vhr

преди 14 години

тези *** за пореден път доказват колко са нагли за тях не важат ли законите. Аз ако не си шлащам тока ми го спират ако не работя оставам на улицата помощи никой не ми дава

76

Анонимен

преди 14 години

74, под безотоговорна държавна политика имах впредвид именно това, че държавата не се грижи законите да са еднакво тежки за всички. Срутването на къщите на тези роми е ПОЛЕЗНО за тях. Не само, че по-злобните от нас се радват; това е полезно и за самите ***, защото поне 5 човека от тези със съборените къщи после ще си направят законни къщи...