86

crimsonred

преди 14 години

до 83 - вземи добави и моята идея за електричеството бе. Така поне и *** ще се почуства веднъж в живота си полезен за обществото......

85

Tina

преди 14 години

Виж коментар 29 на Анонимен.

84

една бургазлийка

преди 14 години

По бай - тошово време при такива ситуации със събаряне на незаконни обекти - *** винаги се провеждаше учение на армията, по точно на танкистите - пускат такноковете и юрушшшшш.

83

?

преди 14 години

някои дадоха доста интересни идей ще ги синтезирам:*** + АУШВИЦ + *** = БЕЗЦЕННО

82

crimsonred

преди 14 години

Да не ги гонели през зимата защото им било студено. Има решение на проблема - всички на топло в пеща, ще произвеждаме електричество. Може да оставим само някоя друга *** за разплод, така ще има доста матерял за направата на електричество.

81

Анонимен

преди 14 години

500 кв имот го платих 35 000 лв. Сега вадя УПИ - 5 лв на квадрат. После идва план за къщата 20 евро на квадрат. После идва строежа на къщата 50 000 лв. Равносметка - 100 000 лв ще ми излезе, което е адски много труд. Искам да попитам един ***, абе ***, аз ли съм будалата, че спазвам законите??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

80

ромче до Костов

преди 14 години

Де си Бат Иване, соколе наш, да си спасиш табуна? Сал га ти управляваше бяхме добре.

79

Венера

преди 14 години

продължавам - Няма и да чуете, защото в тази държава благата бяха, са и ще бъдат за ***. Ей така да живеят наготово. В Силистра им построиха цял квартал и какво - няма стени и панели, не прозорци и врати. Естествено е, че никой не им потърси отговорност. Страсбург и Брюксел ли - бой по тъпите и безмозъчни глави. Само деца правят и нищо не ги интересува.

78

belle

преди 14 години

52, както написах, моята къща няма да дойдат да я съборят, защотот е законно посотроена и си плащам данък смет и имот. За да се стигне до събаряне, те са били предупредени поне няколко пъти, но искат до последно да извиват ръцете на властта и на нас- данъкоплатците. Нарочно не приемат сериозно предупрежденията за преместване ,защото смятат да направят точно това, което е днес- бунт, обвинения, че уж са бити, подписки и ревове до ЕК. Има закони и ако не ги спазваме всички- няма оправия.

77

varg1

преди 14 години

и какво е предложението на ***

76

Венера

преди 14 години

Защо нашите политици не вземат пример от други държави в Европа - Норвегия или Холандия. В Холандия преди много години са взели мерки и сега там няма *** или ако има те са от Българя и Румъния. Такава циганизирана държава няма. Ако българин започне да строи някъде къща няма да ме чакат да се построи и веднага ще я съборят. И да сте чули някъде някога в някой град на България да се построят например еднофамилни жилища за 5 или 10 млади семейства българи.

75

Ники

преди 14 години

до БМ:Как да дойдат да сринат моята къща? Моята къща е построена върху частна собственост закупена с много труд. За моята къща всяка година плащам данъци на тази държава. За да построя моята къща съм искал разрешение от всички съседи, всички институции и т.н. КАК ДА ДОЙДАТ ДА Я СЪБОРЯТ??????????????

74

Tina

преди 14 години

На мен ми харесва предложението на Путин и унгарското управление. Дори настоявам България да се присъедини към това решение! Въобще няма да се оплаквам за изразходваните средства! Дори си мисля, че ще имат доста голяма възвръщаевост - ще спрат доста кражби, ще спре безцелното разпиляване на данъците събирани от работещите и ще се използват за пътища, земеделие, здровеопазване, образование, култура все такива неща, от които *** не разбират много...

73

Анонимен

преди 14 години

Не мога да разбера защо трият мнения? Само да информирам *** на днес.бг - с тези действия не помагаш с нищо, напротив - затваряйки обществения глас се поражда още по-голяма омраза и ненавист. Ако ти, работейки в *** получаваш заплата, данъците ти отиват за помощи на ромката чиито "деца" вчера ти счупиха стъклото на колата, а тока с който се отоплява зимата на аванта и го плащаш ТИ със сметките ти към ЧЕЗ.Като излезеш на Стамблолийски след работа днес и видиш крадящо *** се сети за тези ми думи. Закона прилятелю трябва да е равен за всички, с тези си действия като триеш ти не си съгласен с това.

72

//////

преди 14 години

Ми да се погребват живи... да ги спира някой? Моите родители са могли да работят, за да има къде да живеят и да отглеждат децата си (мен и брат ми) тези *** не могат. Да не са нещо богопомазани? Да им бутат гетата и толкова. Да им мръзнат гъзовете навън та да им дойде акъла малко. Тя неволята учи. Аман вече нас да ни разиграват и побъркват, а етносите да ги галят с пауново перо. Само в Мангалия сме така, мнозинството се съобразява с малцинството... Убийствено безумие! Престъпление!

71

e=mc^2_US

преди 14 години

Tova bezsporno e taka, az samiq se gnevq, no ne mi idvat na akyla idei za lin4uvane, koncentracionni lageri i t.n. Az smeq da obvinqvam dyrjavnata administraciq i upravleneto zashtoto te toleriraha *** i im pozvolqvaha da razviqt krivite cennosti, kakvito biha razvili vsichki v tolkova niska socialna sreda. Ako v Bg se propovqdvaha pravilni cennosti, ako chengelite nqmaha osnovno vyznagrajdenie na baza ru6veti, ako se spira6e na "STOP" i t.n. i *** ni 6tqha da sa primerni.

70

Анонимен

преди 14 години

"Не обияам да се впрягам на правописни грешки, ама големи излагации понякога, като тази тук...."...................................................................................................

69

дедо поп

преди 14 години

Браво на тоя дето се сети за ***- -ТО И БЕЗ ТОВА ИДВА ЗИМА

68

pffff

преди 14 години

до: До БМ"Искаш да кажеш, че законите за безработни *** и безработни българи в българия са различни така ли? Я първо се оразовайте в даден област и тогава пишете коментари тук!!!"=================================================Такааааааааа, първо ти се оБразовай, че голям срам да пишеш "българия", а не България! И ти ще си от мазните нагляри, които едва са завършили 4-ти клас!!!Не обияам да се впрягам на правописни грешки, ама големи излагации понякога, като тази тук....

67

бай ДЖОН

преди 14 години

*** гласуваха за БЕЯ и ГЕЯ. ВЗЕМАХА НЯКОЙ ЛЕВ И СЕГА БУНТОВЕ,някой им плаща.