48

1*million

преди 15 години

айде бе... лепа брена събра 100.000 на концерт през 90те. мадона може да се мери единствено по маркетинг с нея. иначе че не може да пee е ясно, че изглежда ужасно също... не знам какво я прави кралицата на попа ама е доста фалшива кралица май...

47

Анонимен

преди 15 години

аре бре да не би исус да е слязал на земята бре :)))))))))) ех няма край на малоумието !

46

Иван

преди 15 години

Концертът беше средна работа - много интересно видео шоу с добър саунд и полупрозрачна видеостена, каквато не бях виждал преди. Но толкова. Не ме грабна никак, *** на сцената ми дойдоха в повече. Миксовете не ми харесаха никак честно казано, Пол Оъкенфолд беше доста по-приятен за слушане. Не на последно място искам да отбележа, че Мадона не се припоти ни най-малко, което за мен е показателно, че е "пяла" на плейбек през цялото време. Който е бил на истински концерт знае колко пот се лее...

45

ТТ

преди 15 години

До всички, които я плюят:Бях на концерта.Беше супер.Каквото искате си говорете, ваш проблем.Българина знае само да плюе и обсъжда, без да се вгледа първо в себе си.То за това е на такова дередже държавата.А колкото до Мадона, ще си останете със жалките коментари по нейн адрес.С нейното шоу се отвориха вратите и за всички останали изпълнители.

44

Дон Балон

преди 15 години

Това за "знамето"е ясно.Турция й е платила,да го развява по концертите си из Европа,да прави реклама-типично по турско-чалгарски начин.Тези,които са посетили концерта,са разочаровани от много неща,но не смеят да го признаят.

43

Анонимен

преди 15 години

Copy+Paste - много сте силни!!! Браво, ако не беше Блог.бг, какво щяхте да правите??? Цял ден си драпате макарите и накрая изсерете едно копие на блог.бг.

42

Анонимен

преди 15 години

Абе само ви обра парите и хукна навън. Нито едно интервю, пресконференция, дори пренебрегна Бареков и сутрешните блокове. Поне в *** махала да беше влязла, да осинови едно ромче.

41

тоти

преди 15 години

Motley Crue в сравнение с нея бяха велики.

40

Jewels

преди 15 години

Да видях Турското Знаме. Разбира се, държавата пък и по новините никъде нищо. По Нова, ако са го казали сигурно е било репортерска грешка. Макар, че едва ли са го видяли много хора. Иначе можеше още да даде от себе си. Както и да каже поне едно Чао и Благодаря Ви и.. един БИС, ама нем. Че тя даже и не спа в БГ.

39

Grozen, razlaga6t se

преди 15 години

Grozen, razlaga6t se skelet e taq Madonna, typi, prosti horaaa...pyk i ne moje da pee...

38

alex

преди 15 години

Откога блог.бг е Блогосферата?

37

Анонимен

преди 15 години

всичко това е един голям BULLSHIT

36

Анонимен

преди 15 години

до 27 - БРАВО АНТИ-МАДОНАОмраза, не умраза; или нарочно писахте с 'у'Иначе по темата - не съм почитател на Мадона, но пък ми допадат някои нейни парчета.

35

todor

преди 15 години

Абе Мадона малко се изложи в България в сравнение с другите и концертни изяви - взе ни за тотални аборигени , ако питате мен. Не че шоуто й не беше добро , но в другите градове се раздава напълно , докато в София го караше 5 за 4 . Може и да е била изморена , но си личеше ,че не й е много кеф тази вечер...

34

TUPI HORA

преди 15 години

Ebati grozniq razlaga6t se skelet e taq Madonna, puk i ne moje da pee. Pro4ulA se s mejdukra4ieto si i napredwa6ta s nego

33

Тони Стораро

преди 15 години

Мадон е една яка чалгарка от "световна" величина.

32

vlado

преди 15 години

Чух от НОВА, че накрая на концерта е развяла турското знаме!?За мен това е недопустимо!Преставете си, че това се случи в Гърция. Тя ще бъде задължително освиркана!

31

IND

преди 15 години

Извинявай, пропуснах да кажа едното от двете най-известни парчета за стрийптиз - Justify My Love (другото е на Джо Кокър - You Can Leave Your Hat On )

30

до 25

преди 15 години

двете най-известни парчета -ама само 2 ли са?! Сега по темата- НЕ харесвам баба Мъди (като човек,образ,"певица"),но има много доста добри парчета,които спокойно можеш да слушаш без да и гледаш.....някои телесни части. Никога не бих отишла на такъв концерт-но вке пак е хубаво,че го има,поне някъде на сайта й да пише България и други музиканти(!) да разберат за съществуването ни и да дойдат и те.

29

Тоня

преди 15 години

Омраза... А в България грамотността трябва да е движещата сила!