47

komentar

преди 15 години

тук трябва да напиша нещо, но всичко вече е изтъркано и нема кво :)

46

Йордан Шангов

преди 15 години

- Каза агента от ДС с прозвището "Сокола".

45

Анонимен

преди 15 години

На тази снимка ще е добре Доган да гледа през решетки !

44

Онзи

преди 15 години

Умря сиганката да та хвали, момче ... явно си е закъсал!Аз предлагам лозунг откъм село Кочан:"Цял Кочан е зад Доган", какво мислите :)

43

Do Незабравка

преди 15 години

само крадци, убийци и насилвачи ли ще избираме???Нe само!!!!вече и радикални слямисти!!!!

42

Sezgin2

преди 15 години

Добре,и аз ще гласувам за атака:),само да не правят "рецидиви":) и да не вадят автомати:).Стига бе хора,стига сме се връзвали на манипулаторски истории.Всеки да гласува по съвест и в името на икономическият ни просперитет,не по етнос и други причини.

41

луда ли си???

преди 15 години

"Тази криза е само световна или изядоха и изпиха всичкия излишък тези ненаситници?"Това да не би да значи, че нас няма да ни засегне кризата!!?? Тъпичка си ми Марийче и най - лошото е че повето българи сте такива, мързеливи и хленчещи...

40

dATP

преди 15 години

nomer 19 !!!

39

Анонимен

преди 15 години

kour za dps

38

до Сезгин

преди 15 години

Браво момче живи и здрави да сте ти и приятелката ти!

37

Sezgin

преди 15 години

Не вярвайте на този, от години само лъже и се облагодетелства от нашата наивност!Турчин съм, но ще гласувам за Атака и моята приятелка също!

36

гласоподавател

преди 15 години

освен да гласуваме, друго не остава. *** като този веднъж завинаги да се махнат от хоризонта.Ама много нахален просто супер нагъл

35

до ВАРНА

преди 15 години

ей *** няма по-добра алтернатива от *** да и се изредим поне 5 000 000 а после на тебе

34

Атакист

преди 15 години

Хора,гласувайте за АТАКА, иначе комунистите,турците,царчетата и кошлуков ще направят правителство, и тогава бедна ви е фантазията какво ще стане.Защото колкото повече гласове събере атака на тези избори,толкова ще им е по-трудно на тея да съставят правителство.АТАКА,или Герб това е положението.

33

Мария

преди 15 години

Не спете и говорете на заспалия народ да гласува! Защото БСП и втория му ешелон от ДС - ДПС ни грабят и разпродават за жълти стотинки! Къде ни е хубавата природа и европейски стандарт на живот? Тази криза е само световна или изядоха и изпиха всичкия излишък тези ненаситници?

32

Анонимен

преди 15 години

Журналисти,казахме ви да не го снимате,вие пак го правите:)Махайте го де.Поне да не го виждаме.Нищо лично,просто да се маха.Той дали има снимка на електората си,ама без монтаж в кабинета си.Едва ли.

31

МО

преди 15 години

Ако това което е написано е верно.То само потвърждава че ДПС е етническа партия и няма място в България.Колкото до Доган се вижда неговия терористичен мисловен интелект.И сега да се върнем и да кажем кой го пусна този политически терорист и още много други от затвора???Кой му даде да направи партия и да го облече във власт???Къде са господата от ДАНС и тези преди тях от службите по сигорноста??? Ето така се бори Б-я с тероризма.

30

БУЗЛУДЖА

преди 15 години

Искам да кажа нещо на хората които гласуват за БСП... Чуйте внимателно сега... Ей сега ще ви кажа...ВИЕ СТЕ ***! АКО МОЖЕХ БИХ ВИ ИЗТРЕБИЛ ВСИЧКИТЕ! СКРИИТЕ СЕ НЕКЪДЕ БЕ ПРАЗНОГЛАВЦИ! ЩЕ ВИ РАЗКАТАЯ ФАМИЛИЯТА БЕ! *** С ***!

29

Варна

преди 15 години

Няма по-добра алтернатива-САМО ДПС

28

изБиРател

преди 15 години

еми да, много направи за тях - останаха хората невежи, неграмотни и изцяло зависими от него и обръчите му от фирми ги стегнаха в Братска прегръдка - както змията плътно прибира жертвата до себе си преди да я пъхне в гърлото си. Не може да му се отрече, много се направи, за да си останат крепостни и феодално зависими селяни от прищевките му.Бива наглост , бива , ама този наглец освен да го качим на летящата му чиния и да го пратим където му е мястото.