113

преди 15 години

Tozi cifanin,kakvo si misli,letq6ta 4iniq li iska,da hodi v anadola.i tam ne go iskat.agent na DS

112

Panzer

преди 15 години

i ti shteshe da imash druga sydba!

111

баща ти

преди 15 години

даже и след 100 години, минаха 20г. а не сме мръднали и крачка напред

110

Ениджевардарското сл

преди 15 години

Ако искахме вече щеше да си обесен в центъра на София

109

преди 15 години

Абе кой е тоя и какви ги приказва. Да си върви в Анадола тогава!!!!!!!!!

108

преди 15 години

Българската политическа върхушка отдавна се изчерпа. Те достигнаха максимума си преди много години. Проблема е че нямат въображение как да продължат да се развиват напред. Тяхното въображение е обременено със стари навици и разбирания които нямат масто в модерните условия на развитие. Дори и да искат да напрвят нещо значимо, а съм сигурен че има и такива, нямат капацитета да го направят. Техния опит в условията на преход вече не е необходим и е без значение. Сега ни трябват хора с модерна визия за бъдещето на страната... но кой?... Доган, Бойко, Станишев, Костов, Сидеров... ааааааа, не. Тогава кой остана?... някой има ли идея за кого да се гласува освен за тези незначими хорица и техните партийни протежета които изброих по горе?

107

lambo.blog.bg

преди 15 години

По нито една от тези 20 точки, за 4 години в Парламента,Сидер и "вярната му дружина" ...НИТО ЕДИН ПЪТ НЕ СА ВНЕСЛИ ЗА ГЛАСУВАНЕ, КАКВОТО И ДА Е ПРЕДЛОЖЕНИЕ.Трябва ли да дадем на измамниците от турската Атака, още 4 години ? Моя отговор е НЕ !!!

106

дедо поп

преди 15 години

Сбрал си се със САТАНАТА и крадеш и проповядваш акъл !!!Скоро ще те свитнат и няма и да мине време всички ще те забравят!!!ТАКЪВ ТЕРОРИСТ КАТО ТЕБЕ И ОНИЯ В ДПС СА ГИ БЕСЕЛИ КАТО ПРЕДАТЕЛИ!!!!

105

преди 15 години

Кого лъжеш бе фе.с скапан,и твоя електорат го е окъсал като нас.Ти си нищо освен един нагъл политик,който живее на гърба на хората!!!СРАМ сте всички управници!!!

104

26g

преди 15 години

Тоя си играе с електората си както си иска! Само глупости дрънка и маже очите на мюсюлманите в България. А те как живеят!? Неграмотни, забравени от Бога си живуркат в паланките и пак гласуват за него! Всяка година ги прецакват с цената на тютюна, добре, че покрай бума в строителството изкарваха пари, ама сега не ги виждам. "Генераторът на позитивна енергия" - да я събираме сега покрай изборите, че ще се топлим с нея следващите 4 години. МАСКАРИ !!!

103

АТАКА - какво?

преди 15 години

преди мислех, че АТАКА с Волен е някаква алтернатива, след поредната им грандиозна простотия с вота ЗА тези 8% ми потвърдиха само едно - АТАКА е кукла на конци управлявана от БСП и ДПС!

102

lambo.blog.bg

преди 15 години

Еййй просто маке, стига си плямпал едно и също ...Не ми се разправя сега да ти обяснявам колко сложно са протекли етническите и демографските процеси на Балканите. Не си заслужава да ти наливам в зелената тиква ...Но преди българите на хан Аспарух да се заселят в Североизточната част на Балканския полуостров, едни други българи на Хан избягват от Аварско робство и от Унгария през Белград стигат и се заселват в Македония - главно в Битолско.Запазено е писмо, което е пратено от Аспарух до "Вуйчовците" му в Битолско. Та този е създал първата Българо-Славянска държава на Балканите (нашата на Аспарух е втората) и 2 пъти е обсаждал неуспешно Солун, за да го направи своя столица.И един съвет: "Не писувай повеке, отколкото си прочел"

101

klarita

преди 15 години

Aбсолютен ***, наглец, *** ***! Но си позволява да зплашва суверенна държава, защото продажни български политици му поднесоха властта на поднос. На бас, че и след тези избори нищо няма да се промени!

100

преди 15 години

1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации. 3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт. 6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка. 8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия. 9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите. 12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак. 13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията. 15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на договора за затваряне на АЕЦ Козлодуй. 17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка18. Провеждане на операция Чисти ръце. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието национално предателство. Съд за национални предатели.20. Законово въвеждане на минимална цена на труда - почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското. Да върнем България на българите!

99

преди 15 години

Vzemete primer ot tozi chovek Dogan stiga ste si pravili partii dve sa dostatachi za BG zashto sa ni 65 DPS e edna i za tova pecheli az ne haresvam horata v nego no glasuvam za tqh zashtoto gleday kakvo prikazvat drugite turcite van na kola ili tem podobni ako prodaljavat taka Dogan shte komandva Boyko , Siderov, Qnev, Majo Margina Galevi I sega edni varnalii nqmat mqsto v parlamenta Dogan se griji za svoite izbirateli neka da se grijat i drugite za da glasuvam za tqh

98

До 91

преди 15 години

Абе *** ***, вече съм нервен, може ли само по диалекта да определяте етническата принадлежност? Помисли малко с празната си промита глава? Не се ли сещаш, че вие говорите нашия език, че сте българи, а че ви промиват мозъците с лъжи? Какви македонци сте вие бе нещастници? Какво е това ЖИВОТНО македонец?! Кога за последно по земята са живяли такива???? Това са били елини и са изчезнали преди МНОООГО години! Вие сте чисто и просто българи, но сте болни мозъци!

97

Ахмед Емин

преди 15 години

Кой застреля Ахмед Емин?

96

Тени

преди 15 години

Само едно нещо искам да ти кажа. Турция няма нужда от това да влезе в ЕС. Те са може би 20 год напред във всяко едно отношение от нас в България. Така,че не мисля че е келепир да си в ЕС. Ако посетиш тази държава ще видиш за какво става навъпрос. На човек му стига само обслужването, а не като в БГ да чакаш 1 час сервитьора в някое кафе или да не можеш да пипнеш материята на блузката която си харесал. Не случайно всички българи предпочитаме да ходим на море там отколкото тука в наште неизчистени плажове....Препоръчвам ти да посетиш тази хубава държава и да се убедиш сам за това което ти говоря.

95

преди 15 години

Макета ... вие сте най жалкото племе на Блканите - щото и вие не знаете кви сте албанци ли сте, сърби ли сте гърци ли сте ...и решихте че сте македонци...добре поне че не се изкарахте римляни.

94

противник

преди 15 години

....докато и сини, и жълти. и какви ли не се бутаха за министри и началници, Доган постави своите хора на средно и ниско управленско ниво. Който и да дойде след изборите ще ни управляват поне още 20 години.