39

преди 15 години

не мислим. Била му дъщеря трябвало да знае кои са.А маааааааааааа *** не искаш ли и разрешение да ти искат.

38

българка

преди 15 години

Докато е БСП на власт , с мандата на ДПС в България се унищожи просветата , министър Даниел Вълчев да отиде засдно със Симеон и Станишев и да чуе на какъв език се говори в българското училище , тези ПРоверени вече от ДАНС ислямски проводници ги видяхме в 4 ч по националната телевизия толкова самодоволни , че едва ли не ние българите сме им смутили деня , дано по-скоро нещо истинско се случи в България , да има държавност и ред , а не корумпирани депутати , които се слагат на ченгето Меди Доган

37

Тракийски

преди 15 години

В коя страна в света специалните части дават обяснение ?! В коя страна света човек обвинен в толкова опасно престъпление има право на реакция преди силите на властта ?! Мюсюлманите повече права ли имат от нас християните, че поставят под въпрос това, което ние не смеем, а именно дейността на специалните ни служби ? До 19 : Ако нещо не ти харесва в тази страна спокойно можеш да отидеш в онази, която наричаш родина . Не ми казвай как е било по турско, всички весници в света са писали как е било по турско след април 1876. И ние и арменците знаем как е било по турско. Като сте толкова толерантни замислете се как действа звуковия терор, който бълват минаретата ви на хората, които изповядват други религии в близост до всяка джамия. Само да искате знаете, а какво давате за тази държава ?

36

преди 15 години

МДАААА,НА ВТОРО КОСОВО ОТИВА,НЕЩАТА СЕ ПОВТАРЯТ,ДАНО ДА Е ЗА ДОБРО.

35

преди 15 години

нещата не вървят надобре затова трябва да сме единни и да изгоним гадните джагали от България. Ако Ботев и Левски ако разберат за какво са се борили и умрели ще се обърнат в гроба. Поругахме им паметта време е да се опомним. Само Атака

34

DTZ

преди 15 години

те тва е. дано гласуваме на следващите избори!

33

преди 15 години

йеее

32

зъбатия

преди 15 години

някъде преди, или по време на Възродителния Процес се пущаха едни такива приказки от рода на "абе кво ги чишкаме тия, да ги правим българи, айде товари на шлеповете с по една дупка на дъното и ...открито море".Можело е да го реализират това тогава, но както и да е, решили са хората да ги дарят тия пискюли с истински-българси имена!Те някой още си ги носят по паспорт, а други...носят ги дълбоко в сърцата си...

31

анти-расист

преди 15 години

Етва е,пълни ***,Маджо го охранява цялата полиция,пребиват фотографи и журналисти,а този кмет излезе най-големия и опасен престъпник,Сертов-ти си най големия *** и вие всичките от МВР нагоре по върховете сте пълни нещастници-дано парите които получавата от заплати и далавери ги дадете за лекарства,****ка ви калташка-толкова ли е сложно да се арестува официален представител на местната власт-в случая кмета?Ми да бяхте пратили и танковете-страхливци скапани !

30

преди 15 години

Само с АТАКА и РЗС МОЖЕМ ДА ПОБЕДИМ тези извратености в държавата ни.

29

Йоан

преди 15 години

Тия няма ли да си ходят в Турця и там да си проповядват сатанинската вяра от корана т.н Ислям. Само бой може да ги оправи тия сатанисти ислямисти който е чел корана знае че по голяма сатанинска библя от това няма, ако някой говори че Исляма проповядва лубов значи лъже, да си ходят в Турция и там да си говорят на ага.

28

преди 15 години

Май ти трябва психиатър.

27

преди 15 години

vijte klicpheto!Ako e taka kakto kazvat tezi hora,neznam.Vinagi shtom naistina nahluvash c 4ujda sobestvenost si dlajen da se predstavish s dokument koi si,kakto e v povecheto strani po sveta.Men kato me spre katajiq mu iskam dokumnet da se predstavi,otkade da znam che e istinski policai?Vuv vsqko fotostudio moga i az da si narpaq jiletka s nadpis policiq ne mislite li?

26

brigante.blog.bg

преди 15 години

следят се и паричните трансфери на ***,но те откъде да знаят:))))))))))

25

Patriot

преди 15 години

Samo Ataka,nagli protivni,*** i turci prosti,vie ste v Bulgariq ve bokluci i 6te pravite koeto pravi vseki bulgarin tupaci 4erni

24

гого

преди 15 години

Яваш момчета. Започнаха ги . След изборите ще кротнат . Вече няма да са във власта ДПС. Тая кокона тогава ще се ошошашави.

23

преди 15 години

Маи пак ще трябва,нови 500 години

22

преди 15 години

Мюфтииството следяло много от близо тези процеси.Вероятно в това никой не се съмнява щом е в интерес на ислямизма.ТЕ ТРЯБВА ДА ДАДАТ ОБЕСНЕНИЯ В ПРОКУРАТУРАТА.

21

brigante.blog.bg

преди 15 години

това е само началото!първо се проверяват сигналите и е задължително да се проверят...проверките започват от селцата понеже там им е по-лесно на *** да се вихрят...и в градовете ще има споко:)

20

преди 15 години

i koi sa?