117

Анонимен

преди 17 часа

Путин ги купува ракетите две за лев!

116

Сатърчето

преди 17 часа

Злите сили превъзхождат Запада с ниската себестойност на оръжията. В соца се работи за жълти копейки. Запада трябва да организира производство в Африка.

115

тоти

преди 17 часа

АЗ НЕ СЪМ ЧУЛ ПУТИН ДА ИСКА ПАРИ ОТ НЯКОЙ ,А ЗЕЛЕНСКИ 2 Г.ХОДИ И ПРОСИ...ТОВА НЕ ГОВОРИ ЛИ КОЛКО РАЗЛИКА ИМА В СИЛИТЕ И КЪДЕ ВЪРВИ УКРАЙНА ...МАЙ НАПЪЛНО ДА СЕ ЗАТРИЕ!!!

114

Анонимен

преди 17 часа

Тая опорка за разпадането на Русия я дават също на роми защото само те хал хабер си нямат от история и география.

113

Вън наглите окраинци

преди 17 часа

Окрайна се разделя между Русия, Румъния, Унгария, Полша и Беларус. И мъките свършват.

112

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 17 часа

Когато русия се разпадне и остане без мъже, русофилите ще имат рускини колкото си искат.

111

Смех...

преди 17 часа

ПРЕДИЗБОРНИ ПРОСТОТИИ ЗА РЕКЛАМА НА КОПЕЙКИТЕ....ХАХАХАААА

110

Макс Хейстингз

преди 17 часа

Статията на Макс Хейстингз, която неправилно се цитира през Блумберг се казва "Продажбата на Киев, ще бъде срамно предателство" и има за цел да предизвика засилване на помощта за Украйна..Отваряйте си очите, като четете...Статията е изцяло пропагандна - как мощната Русия, с военен бюджет от 20 млрд долара за войната с Украйне ще победи - точно никога..

109

П

преди 17 часа

Всички украинци вън и право в окопите.Стига сте ги дондуркали зелената гад си ги иска обратно.

108

Анонимен

преди 17 часа

"Голяма манипулация на лайковете в полза на украйна имаше още от рано сутринта." ....................сигурно либералите са наели тролейте на Ивелин Михайлов, той и без това парламент ще види, само, ако си вдигне на село някой бутафорен

107

Анонимен

преди 17 часа

Cлaвa ЦPУ-йe!

106

Анонимен

преди 17 часа

Бялата красавица Украйна трябва да бъде изтръгната от лапите на цветнокoжия сибиpoид!

105

Анонимен

преди 17 часа

Сега всички затворници за възстановяване и изчистване на разрушенията.

104

Смех...

преди 17 часа

ЕХ. МЕЧТИ, МЕЧТИ, ВСЕ РУСКИ И " ВЕЛИКИ"....ХАХАХАААА ...И ВСЕ НЕДОСТИЖИМИ КАТО "СВЕТОВНИЯ КОМУНИЗЪМ"!!!!!

103

Икономист

преди 17 часа

Обеднения Запад стана Разделения Запад. Нали уж - До победата? Няли щели да дават милиарди и безплатно оръжие докато Русия не бъде победена? И изведнАж.... Украйна да си се оправя сама а соросоидчетата дето я славят по медиите вече ще го правят без заплащане. САЩ го каза още в началото на войната, ясно и точно. ама третополовите тук и в Европа никога паметта не им е била силна страна. САЩ КАЗАХА ЧЕ ЦЕЛТА ИМ Е ДА ОТКЛОНЯТ КЪМ СВОИ КОМПАНИИ 500 МЛРД СТОКООБОРОТ МЕЖДУ РУСИЯ И ЕВРОПА. ЦЕЛ ИЗПЪЛНЕНА.

102

Това се знаеше

преди 17 часа

от самото начало. Украйна и украинците са разходен материал за Запада, за да "укажат натиск" върху РФ. Нещо натиска се обърна и сега всички се правят на ощипани, най-вече САЩ, които имат огромна заслуга тая война да започне.

101

Анонимен

преди 17 часа

Американците се намесват във втората световна ЧАК юни месец 1944г. Червената армия тогава е владеела инициативата на всички фронтове. Целта на американците (както се вижда в днешно време) е ника да спасят фашистите и нацистите за да ги използват по- късно за свои си интереси (както се случва пред очите ни в украйната)! Относно статията - Путин ги предупреждаваше, но шепа *** си помислиха, че може да победят държава, която владее 32% от планетата и 67% от природните и ресурси. Жалки самовлюбе

100

Анонимен

преди 17 часа

Голяма манипулация на лайковете в полза на украйна имаше още от рано сутринта.

99

Анонимен

преди 17 часа

Kora noлuтuцuтe в Kueв, бяraйku взeмaт ga вucят oт koлecнuцuтe нa caмoлeтuтe kaтo в Kaбул npegu няколко години, egвa тoraвa щe uм ce uзяcнu cъщнocттa нa мaйgaнa...

98

Анонимен

преди 17 часа

Зеля непрания ще пада по стълбите скоро