21

Джон Болтън

преди 4 дни

С използването на ЯО Путин подписва СОБСТВЕНАТА си смъртна присъда.Край на цитата

20

?????????????

преди 4 дни

Само тук Путин ни озарява от всяка втора статия....Но да, след като месеци не могат да си освободят собствената територия и от години избиват цивилни с Ирански Дронове и Корейски снаряди и ракети с далечен обсег, няма какво да мислим на това джудже диктатор и убиец на деца. Той иска ресурсите на Украйна и вместо три дни вече три години причинява смъртта на иляди хора.

19

Не сакате ли папнете

преди 4 дни

АТОМА бе евроатланти? Майка Русия ще ви нахрани с атоми. Има за всички!

18

НАТОвски гъбари

преди 4 дни

Натовците станаха гъбари. Гледат ядрените гъби как растат!

17

Анонимен

преди 4 дни

Германците пълнят гащите след като в две световни войни ядоха бой

16

Анонимен

преди 4 дни

Вовата ще нахрани наглите евроатлантици с Атоми и ако оцелеят - на бригада в Сибир !

15

БАНко

преди 4 дни

До ,, Страхливци шваби " - НАТООООООВЦИТЕ , НАЧЕЛО С ГЕРМАНСКИТЕ ФАШИСТИ ДАДОХА ДО СЕГА НАД 250 000 000 000 ЗА ОРЪЖИЕ НА ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА , А ,, СТРАХЛИВЕЦ" ШОЛЦАТА - 32000 000 000 ДОЛАРА ОТ ГЕРМАНСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ !!! И НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ 6 % ОТ ГЕРМАНЦИТЕ СА ЗА ВОЙНАТА НА НАТООВЦЕТЕ СРЕЩУ РУСИЯ !!!

14

Христо Христов

преди 4 дни

До 12 "... явно някой на запад искат да унищожат света." И местните про'с'таци гласувате този НЯКОЙ да ви управлява.

13

Христо Христов

преди 4 дни

До 4 "Стига вече войни,оръжия,смърт...за мир говорете като се срещате,за мир." - па спрете да гласувате за ЕС и НАТО бе!

12

Анонимен

преди 4 дни

Няма да посмеят рашите да отвърнат, червени, розови линии...може спокойно да се бомби масква

11

Лошо

преди 4 дни

Изобщо такова нещо не трябва и дасе помисля,това е лудост,явно някой на запад искат да унищожат света.

10

Анонимен

преди 4 дни

Че коя е Германия да казва не?!? Друг казва кое как!

9

Анонимен

преди 4 дни

англичаните да не мислят, че са далече, така мислеха и през ВСВ, но Лондон беше бомбардиран и хиляди загинали, ранени и останали без покрив през зимата, там е работата, че те никога няма да воюват срещу Русия, защото винаги са били съюзници, през всички войни, затова и Германия чрез Ленин предизвика революцията, за да изкара Русия от войната, а Великобритания и Русия са били винаги съперници като империи, сега САЩ наследи англичаните като империя, а руската империя се запази досега

8

Хора

преди 4 дни

Ако една страна официално предостави оръжие и разрешение на друга и с него се нападне трета,това е война,и обратни действия в самозащита по всички меж.законни.Аз не знам тези политици полудели ли са като знаят това и какво ще последва?!

7

Анонимен

преди 4 дни

Аз съм за да дадем. Айде, промяно, Борисов, Пеевски изпълнете заповедтЪ

6

Анонимен

преди 4 дни

Назад сте с инфото - САЩ и Англия казаха НЕ на Зеленски, макар неофициално да разрешават за ракетите с малък обсег. Само ЕК разрешават, но те нямат нито ракети нито самолети, а само едни колеми усти.

5

Страхливци шваби

преди 4 дни

Незабавна оставка на страхливеца Шолц и провеждане на предсрочни избори с цел избиране на достойни политици, които да върнат мощта на Германия. Преквалифициране на работниците от автомобилната индустрия за работа във военни заводи. Масово производство на танкове, ракети, самолети и тежка механизирана техника.

4

Анонимен

преди 4 дни

Дано животът е справедлив и тези държави, които ескалират войната непрекъснато и в този случай предоставят и разрешат употребата на оръжия с далечен обсег, точно те да поемат ядрения удар от Русия после, т.е. ядрените бомби да паднат върху тяхната територия.

3

Хора

преди 4 дни

Стига вече войни,оръжия,смърт...за мир говорете като се срещате,за мир.

2

Анонимен

преди 4 дни

Cлegвa cъrлacyвaнe c Paмщaйн...