12

Анонимен

преди 1 месец

Надяват са на вота на *** , само че положението ще надай се булки на ...

11

Горещ Отговор

преди 1 месец

НЕ!

10

АзъКанъАзъ6112136860

преди 1 месец

Без да оспорвам качествата на госпожа Харис,ми се ще да попитам защо в Южна Африка никой не предлага избираеми бели кандидатпрезиденти ? Вече ми втръсна от МАЛЦИНСТВЕННИ претенции,които своят дом африкански не са си спретнали,но се ръчнали да оправят Щатският. Искам Ротшилд АШКЕНАЗИМ за Президент на САЩ !

9

Анонимен

преди 1 месец

Байдън също не спечели, дойде с фалшификации!

8

Анонимен

преди 1 месец

СВО ще постигне целите си който и да е

7

Анонимен

преди 1 месец

Днеска си представям бедняшки квартал, панелен някъде из крайните гета на София, населени с бачкотещи бачкери от Кремиковци, или в забутания прованс. Шкембаците стоят в праха пред блока, пият бири от пластмасови бутилки и оправят държавата и света. Основна тема- САЩ. Разбира се, ще се засегне велика Русия, която буксува на 1км от границата 3та година и подобни важни теми, понятни само на патриархалните татковци. През това време канарчетата в клетка (цоцоланите жени) ще слугуват в панелката.

6

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Ще си позволя да кажа нещо което е анализирано от мен през десет цедки. Ако за Президент на Съединените Американски Щати бъде предложен Негово Превъзходителство Богът на Икономиката и Финансите господин Ротшилд то същият ще ги спечели с абсолютно мнозинство. Не е ли достатъчно вече с експериментите да се предлагат полу-петдедет-процентаджии,договорени на махленски събори между Мексико и САЩ?

5

Анонимен

преди 1 месец

Камала Харис е перфектният кандидат - жена, чернокожа, май и с ЛГБТ наклонности. Отделно няма и деца, няма по-перфектен кандидат в днешния сбъркан свят! Дори почвам да си мисля, че я подготвяха миналия мандат като вице, да я видят хората и сега директно продължава плана. Само да вкара малко Путин/Украйна реторика и си има съвсем реални шансове да стане президент. От там насетне ще следват още по-интересни, но най-вече тежки времена за Запада и тотален упадък, най-вече на Европа. Д. да ни е яко!

4

Анонимен

преди 1 месец

Гнусен краварски театър . И все още има вярващи създания да ходят да гласуват

3

Анонимен

преди 1 месец

Срам за САЩ

2

Анонимен

преди 1 месец

естествено, че може, след като фалшифицират изборите, което си е абсолютно нормална практика на всички избори навсякъде

1

Анонимен

преди 1 месец

Камилата не е създала къща и деца - Нема как да управлява ФАЩ :)))