7

Анонимен

преди 2 месеца

Видяхте ли облика на Пхенян? Модерен, чист и подреден град с небостъргачи и огромни паркове, чудесни улици и булеварди. София прилича на една разбита, м.р.ъ.с.н.а, сива кл0ака в сравнение с Пхенян. Сф с тия тъжни, полуразрушени от времето панелки прилича на разбомбения Бахмут. Въздухът и Сф е със съдържание като въздуха на планетата Венера. За населението на Сф няма да говорим едни селски шопляци от контингента на канадския парапет, шиши ш0пара и банкянския нерез.

6

Факт

преди 2 месеца

Зеленски е истривалка на сащ,продал собствения си народ за пушечно месо.

5

Европеец с главно Е!

преди 2 месеца

Вечна слава на президента Зеленски! Как си мечтая да имаме президент като него, а не зелен чорап, който даже отказва да представи позицията ни пред НАТО. Срам! Най-смешният президент в историята ни!

4

Бьлгарин

преди 2 месеца

Да не се е счупило бугатито на -олена за - 2 милиона , сега пак ще трябва да иска париДа дойде у нас ние ще дадем пьрвата вноска за ново

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ооо, почнахме да говорим лошо за Зеленчо? Що така, ще го сменяме ли? Така де, "лошите руснаци ще му направят атентат", а 200-та човека охрана от НАТО ще са го пропуснали някак. Хахахах. Кой е следващия послушко? Кулеба?

2

Мене

преди 2 месеца

На каквото си постелеш , на това лягаш .

1

Анонимен

преди 2 месеца

Наркотиците имат същите side effects