6

Анонимен

преди 2 седмици

А глей ти значи ако имало правителство ще има помощ ,а някой се разхожда из Швейцария ,друг из Брюксел трети на май**** си.Помощи пари оръжие за гламавите укропитеци има и да няма правителство.Я марш в пенсия козел такъв.

5

Баце,ти

преди 2 седмици

Нали работи 12 години за хората?И какво?Изгони 800000 в чужбина,унижи пенсионерите с мизерни пенсии,магистралите ти се разпаднаха .Само едни чекмеджета ти останаха .

4

Анонимен

преди 2 седмици

кретеноидникът от снимката май завърши един мандатец само от 20 години на сам. ама матриалецът прос и си се разбират. сега го е шубе шото есента влазями у войанта и че почнат да кацат едни ковчези по летищата, маминцето ще си трака. сега ще се прави на ощипана мома, правителство нема да има, главанаков вече вкара американското гориво в козлодуй, че има и аварийка скоро и затваеяне на аец. подписаха за заемчето 30 мелеарда за не знаем точно какво зауж американски аец. сега само ще шитнат белене н

3

Анонимен

преди 2 седмици

Тия цяла седмица не могат изберат председател на парламента. Цирка нов сезон другата седмица.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Няма кой да ви спре, костовистите вече утихнаха спокойни, няма го Гешев, върнаха Божков, Бобоков си вее байрака.Даже Ицо се маха да почива с милионите от мафията, които взе.

1

Х

преди 2 седмици

за него знаем, че ще помогне. Той не е само по приказките. Той даже не ходеше в парламента, когато беше премиер. Ходеше да върши работа.