8

Слава Кокаине

преди 4 месеца

Смехоран.....

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Зеленски,всички знаят отдавна,че си вицепрезидент на Путин. Нуждаете се в СССР от ПВО,защото не можете и сладолед на клечка да производете. Но и да те поуспокоя,защото намерението ви да имате много "Патриот"-и е обречено на провал,дори и да ги имате. Причината? Те вече не са оперативни в Израел и САЩ,а служат само за примамка..Така е и със самолетите. Блокират се дистанционно. Затова и Ердоган си подви опашката у бункери,защото похарчи майка си и баща си ,а се оказа че е купил вторични суровини.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Голяма наглост! Цял свят му слугува, текат потоци от пари и въоръжение, изпразни складовете на Европа и Америка, а той иска още и още и още! Те си съсипаха страната заради чужди интереси, и накрая - друг виновен! Ако имаха мозък в главите си можеха да си живеят прекрасно и да са мост между изтока и запада, но глупостта и болните амбиции взеха връх!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Никога не съм чувал за цивилна железопътна инфраструктура. Даже структурата на българската железопътна инфраструктура е повече военна, отколкото цивилна.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Не напредва ли по земята?

3

Слава на Украйна

преди 4 месеца

ООН да наложи сурови санкции на всички държави по света, които не изпращат достатъчно помощ на Украйна и по този начин подкрепят РуZия!

2

Хи хи

преди 4 месеца

На зеленото жуже светът му бил виновен ,ха ха ха !

1

Zzzzzzz

преди 4 месеца

Скоро ще има възмездие в нарко бърлогата ! Руснаците умеят това !