43

Анонимен

преди 1 месец

От кремълския елит, досега само Песков не се беше пропил. Явно това се е променило.

42

морски

преди 1 месец

Кви заплахи бе?? Сезона започна добре.

41

Изненадааа

преди 1 месец

Ама до днес нали воюваха с НАТО и колективния запад в Украйна! Обърках се!

40

Гepманистaн Убepалec

преди 1 месец

Пак ли заплахи бе? Кво ще стане ако нато прати войски на помощ срещу рашката инвазия? Поредна червена линия ли ще бъде прекрачена? И кво? Оня алкохолик пак ще каже колко много ядрени ракети има? Друго? Раша няма да посмее да използва ядрено оръжие, защото: 1. Ще бъде прегазена; 2. Ще загуби последната си надежда за подкрепа от китай; 3. Китай няма да позволи защото китай предпочита бъдещите си територии чисти от радиация. С инвазията в европейска суверена държава раша постави началото на края си

39

Алекс

преди 1 месец

Изглежда Захарова се напи и падна под масата и Песков поема щафетата.

38

Анонимен

преди 1 месец

Песков е ясен, а къде е Дима Медведев, който да обясни как за 45 секунди ще изпепели Лондон, Париж, Ню Йорк и още пет-шест столици? Последните две седмици не е плашил с как беше... ядрен апокалипсис ха-ха. Сигурно е излязла новата реколта самогон и е в отпуск.

37

Кадиров съм

преди 1 месец

Медведев излязъл на балкона да му се проветри главата след поредното препиване, но едно врабче му се изцвъкало на темето. Медведев се разбеснял, нарекъл врабчето "украински атентатор" и го заплашил с ядрена война. Врабчето пак се изцвъкало и си отишли. Лично Захарова ми разказа, тя през това време била заета да повръща изпитото вино "Ротшилд" и салатата от френски хайвер, с която преяла по-рано.

36

Анонимен

преди 1 месец

Става опасно за Русия, така е. Но няма страшно, французите не мислят сериозно да отидат на фронта, няма да леят кръв за чужда държава. Войници се пращат на места, където рискът за тях е нисък.

35

Анонимен

преди 1 месец

Събрали се някакви дърти пенсионери и чички, които не стават от маса, и не могат да пробягат 50 метра без да получат инфаркт, да се прявят на биячи. Ае, ей, кирливи, ходещи трупове, на пръст миришете иначе заплахи пращате. ***.

34

Юри

преди 1 месец

НАТО нападна Русия, сега НАТО пак ще бяга на Запад към Берлин, само че този път Русия няма да спре дотам.

33

до 30

преди 1 месец

също така е кофти да си *** защото е завинаги.

32

Абе

преди 1 месец

За каква Победа става дума,ако Русия не унищожи и натовските войски в Украйна?Те даже трябва да са приоритетна цел за всички възможни оръжия.Пък ако трябва и Трета Световна ще има.

31

Анонимен

преди 1 месец

Всеки ден по някой от Кремъл заплашва НАТО . НАТО си е в Украйна от месец и нищо не се случва?

30

Зозо

преди 1 месец

Хахааааа, и какво ще направи Paшka гoвняшka? Няма да са на НАТО. На отделни държави ще са ако пратят.

29

Анонимен

преди 1 месец

Е, така и за Украйна предупреждаваха. Още преди 2014 та до СВО-то, ама Зельо се хилеше. На майтап ще да му е било.

28

доста франсета вече

преди 1 месец

дадоха "фира" в Украйна, вчера Санята показа няколко кадри с легионери проснати в разкривени пози на земята. Мислят си, че руснаците ще се наакат като чуят, че идват страшилищата от Франция, даа, ама не.

27

Анонимен

преди 1 месец

Кофти е, да опитваш да заплашваш, когато никой не се страхува от теб. Кофти е, да опитваш да останеш уважаван, когато всички ти се смеят. Кофти е, да си руснак.

26

Анонимен

преди 1 месец

Френския петел баболюб и зеления наркоман трета световна ще разпалят . Фалираха и Европа . Само Америка печели с оръжейната машина . И още конфликти се разпалват , пак ще се печатат долари . И за последния украинец в гроба вече е предплатено

25

До Юри

преди 1 месец

Да ми бягаш в блатная, миризлив, пропит чичак. На два шамара живот си. Че и с това руско име, кой знае какви селяни-комунисти са били родителите ти.

24

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

И това кой го казва ,един алкохолик който не изтрезнява ...Рассия винаги е била войнски настроена ,така обучават и населението им,вместо да ги учат на мир и любов към народите!!!!Ако бъде унищожена тази Империя ,светът ще живее в мир и хармония!!!