5

Анонимен

преди 1 месец

На 20 май изтича мандатът на Зеленски и той престава да е легитимен демократично избран президент на Украйна. Апропо, сегашното правителство на Украйна прие закон за ограничаване на гражданските права на украинците като право на неприкосновеност на кореспонденцията, жилището, семейството и забрани правото на свободно придвижване и местопребиваване. Столтенберг каза на Земенски, че Украйна няма да влезе в НАТО, докато има война в Украйна.

4

ПЕТКО САТЪРА

преди 1 месец

Искам да отпepa такъв един интимен въпрос към наште братя рускофили, колко трябва да си утpeпан, за да се тpeпеш за руски пашапорт? А? А ако Украйна уреждаше американски пашапорти за участие, щеме да останеме без рускофили, ама сега нещат руски, дали от шубе, дали пък не им аресва чак толкова руския стандарт и начин на живот! Крият са под диваните, нема оттърване!

3

Хаха

преди 1 месец

Восъчното изчадие Лавров не може да разбере, че със серийни убийци и психопати, като вожда му, не се преговаря. Те биват затваряни, изследвани, лекувани или се чака да изгният в бункера си, като предшественикът Адолф.

2

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Тоз па искал да си говори с някого.. Явно животът в бункер отключва психо заболяване.

1

Сър Пичук

преди 1 месец

Ми *** в Северна Корея да си говориш с другите дърти коне там. На никой не му се говори с убийци