50

Доктор Сър Пичук

преди 1 месец

След президентските избори в САЩ Тръмп ще предаде цяла украйна на Путин и Русия и двете страни ще може да се обединят.

49

ПЕТКО САТЪРА

преди 1 месец

Нека отложим тези безрезултатни спорове за месомелачки за след като се изсипят оръжията от Запада! Героям слава!

48

Анонимен

преди 1 месец

До Путлерини 43. Кои сте тия "вие" бе швепс ?

47

Анонимен

преди 1 месец

Нещо прочетох, че Русия ще продължи да напредва на изток.....

46

Анонимен

преди 1 месец

За Путин човешкия живот не струва нищо. Все му едно дали х 1000 или х 10 000 войници ще умират. Важното е да постигне целта си. Агресор терорист отвсякъде.

45

Анонимен

преди 1 месец

Предсмъртното желание на Зеля ще е химическо чиснене на тениската му

44

Анонимен

преди 1 месец

Драги писатели на плява..."тактика на месомелачката" се води руска тактика, прилагана към украинската армия, а не обратното.

43

Путлерини

преди 1 месец

Идея си нямате колко много путлерофашисти имам и колко малко ми пука за живота им. Ще прочистваме минни полета като пращаме путлерофашисти към тях, ще изтощим Украйна като изпратим 2 пъти повече путлерофашисти отколкото запада патрони. Ще спечелим тази война ако ще и последният путлерофашист да трябва да пратя на смърт. Боят ще е до последната капка кръв на последният путлерофашист.

42

Анонимен

преди 1 месец

Колкото по-дълга е статията, толкова е по-малко достоверна.

41

Коментар

преди 1 месец

До втората половина на 2025-та украйна ще се е събрала в Лвов и и ще пише но не споразумение а капитулация. Още 15 месеца ще чакат да свършат инжинерите на Русия. !?!?! Чакайте но времето не е ваше..... Един по един изводите ще ви водят до там от където почнаха нещата. Ще ви върнат в 1991 г.

40

Анонимен

преди 1 месец

Глей ся нагледно как "демократичните, свободни и независими" обръщат всичко с краката нагоре за да им излезне. Руснаците водят масиран обстрел и дават хиляда жертви на ден... от тоя обстрел явно.

39

(^_^)

преди 1 месец

"Победите" на путин в Украйна, са най-вече победи над нормалното развитие на рaCCия и използването на тази война, за да може Кремъл да затегне примката над свободомислието в Рaшa и да затвърди господството на престъпната си клика ... Свободния свят не трябва да допуска разрастване на руската инвазия в Украйна ... рaCCия е обградена от развити държави членки на НАТО, ако иска да разпалва 3-та световна война това ще е пагубно за нея ... !!!

38

Василев

преди 1 месец

Кремълските сатрапи не са глупави, те разбират , че вече времето не работи за тях и започват от хиляди места с техни васали и проксита да говорят за мир!Започва да се навдига вълна от недоволство в Русия , което ще избухне всеки един момент, стотици хиляди жени в Русия сложиха черни забрадки, хората виждат че най-голямата страна с най-големи залежи на суровини, няма стандарт дори на Полша, бивша соц.страна!Агент Тони Веласко!ЦРУ!!!

37

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски: И почвам да бегам, бате с 300 че украинския народ ще стане като Юсейн Болт

36

ПЕТКО ДЮНЕРА

преди 1 месец

1000 руснета на ден! Месомелачката бачка оптимално! Путин доволно потрива ръце! Народа ще има младо агнешко на софрата за гергьовден!

35

Анонимен

преди 1 месец

По украински"данни"Русия дава по хиляда жертви дневни,а самите украинци имат 31 хиляди от началото на войната,да ама в Украйна има огромен недостиг на жива сила а не в Русия,що така бре Мимеее?

34

82-ОМБР

преди 1 месец

рУСИЯ няма да победи тая война,тя ще се разпадне резко!

33

Платен мечкофил.

преди 1 месец

Руснаците не са добри в боя според мен.

32

Анонимен

преди 1 месец

Месомелачката мели предимно укропи - загубите им на жива сила са над 5 пъти по-високи от руските. Руснаците губят повече бтр-и, понеже и имат повече, и не им дреме, и жертват техника за да пестят животи. Бтр се прави за 2-3 месеца, войник за 20-30 години, Укропите имат предимно месо, и това хвърлят напред, повечето им войничета си умират в окопите, или криейки се из мазета и землянки, без да изстрелят нито един патрон, поради огромното предимство на руската военна мош.

31

Анонимен

преди 1 месец

Командирите лъжеха с месеци, че цели батальони ги няма, за да могат да им прибират заплатите. Ако линията е статична това не личи, но с преодоляването на десетки киломатри от руската армия си личи, че там не е имало никой. Ръководството на Украйна са били лъгани с години, всъщност те не са искали да знаят истината, защото и без това запада не им позволява да преговарят за мир. Рейтинга на Зеленски е малко над 20%, той затова не проведе избори, защото знаеше, че ще го изритат и съдят за измяна!