35

Анонимен

преди 1 месец

Съветска България произвеждаше компютри и роботи, а атлантическа България бере ягоди, мие Zадници и възпитава _шайка русофоби!

34

Анонимен

преди 1 месец

В руското МО, един по един окапват за корупция!

33

Анонимен

преди 1 месец

В Русия се отчита, че България досега е дала на Украйна няколко милиарда евро военна помощ и както заяви Зеленски, в началото на войната Украйна се е спасила само благодарение на боеприпасите от България. За Русия и за руснаците българите са неблагодарници, врагове и предатели. Така мисли обикновения руснак, така мислят и политиците, и това ще се отчита при новите договорености в света които предстоят.

32

Анонимен

преди 1 месец

Много се надявам да натоварят техниката на платформа, да ги закачат за Т34ки и да ги пуснат на края на парада на 9ти.. белким умните западни лидери схванат намека.

31

Анонимен

преди 1 месец

Ердо ще възстанови паметника на Червенат Армия, но за сметка на това паметниците на терористите Ботев, Левски и всички останали ще бъдат разрушени.

30

Анонимен

преди 1 месец

Русофобите подържат укронацягите и дадоха по една заплата за киевския режим по заповед на К. Парапета. Укронацягите не са доволни, защото тези пари им стигнали само за найлонови чували.

29

Анонимен

преди 1 месец

Гаврата с прехвалената Натовска техника и НАТО продължава. Руснаците всеки ден правят ганг банг на Укрозомбитатата а нашия кравороб се чуди какви простотии да пише. Вчера се появи клип в Телеграм каналите с адски взрив пише, че е ФАБ 3000 но все още няма потвърдена информация. Ако е ФАБ 3000 нямате си представа за какво става въпрос дрона снимащ клипа е на стотици метри от екслозията а осколки и хвърчащи отломки го доближиха. Няма нищо което да спре това чудовище.

28

Анонимен

преди 1 месец

Оказа се че колективния запад произвежда оръжия за 1 година, колкото Русие за 1 месец.

27

Слава на Русия

преди 1 месец

Русия мачка нацягите и наетото натовско дришньо и напредва стремително на фронта. Русия направо пържи нацягите и натовците още в хотелите, преди да са се добрали до фронта. Русия ви пръска русофобчета и аз съм много доволен муахахаха!!!

26

Анонимен

преди 1 месец

5те Абрамса ги изгориха последните няколко седмици. 5 от 20 Абрамса, отидоха на кино.

25

Анонимен

преди 1 месец

Помня как Днеса бяха публикували някаква статия как Леопардите щели да "обърнат" хода на войната.

24

Анонимен

преди 1 месец

Изтребителят от 6-то поколение Миг-41 ще може да прехваща хиперзвукови ракети (които впрочем НАТО нямат) благодарение на бордова ракетна система МФРК ДП, която има способността да изстрелва едновременно няколко управляеми суббоеприпаси. Първият полет на Миг-41 е планират за 2025г, повтърдиха от компанията производител АО "Руска авиостроителна корпорация МиГ". Създава се перспективна авиационна платформа за работа със скорости над 4 Маха (4896 км/ч), което всъщност отговаря на характеристиките на балистична ракета, и дори на височини, граничещи с близкия космос.

23

Анонимен

преди 1 месец

За само 1 година, Украйна загуби цели 5 Абрамса!

22

Анонимен

преди 1 месец

Украйна ще победи русия, защото русия е агресор, а както всички знаем, агресорите винаги губят. Иначе ще излезе, че русия не е агресор, а това е нещо немислимо, следоветелно по законите на желязната логика и на здравия разум Украйна ще победи русия, без никакво съмнение, това е абсолютно сигурно.

21

Анонимен

преди 1 месец

Блатото наречено русия скоро няма да го има.

20

Анонимен

преди 1 месец

НАТО не признава изложбата на трофейна натовска военна техника на Поклонная гора - Столтенберг. Столтенберг заяви, че НАТО няма да признае изложбата на Поклонная гора. Най-страшното оръжие за Русия, което ще използваме, е забравата. Членовете на Алианса няма да признаят съществуването на така наречената изложба на военна техника. Що за техника е това, откъде идва - можете да разберете само от измамната руска пропаганда. Нашите медии просто няма да отразят тази тема. Ако организирате цирк за себе си, забавлявайте се. Нямам приятели в Москва, които биха отишли там, завърши Столтенберг.

19

Анонимен

преди 1 месец

Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".

18

Анонимен

преди 1 месец

Русия става все по силна а западните държави умират в това число и ние щото толкова ни е акъла та се набутахме в най смотаните съюзи.

17

Анонимен

преди 1 месец

Кой едно време ти взе нивите бе русофобе? Руснаците ли ти ги взеха? Кой напляска дедо ти? Руснаците ли го напляскаха? Да ти кажа ли кой ти взе нивите и напляска дедо ти?И сега като ти върнаха нивите какво направи с тех? Работиш ли си нивите сега бе тарикат-русофобе? Работил ли си на нивата да видиш какво е? Или всичките си ниви ги продаде да си купиш кола 5-та употреба с обратен волан? Зареждаш ли я с Путински бензин бе цръвул? Ти русофобе си кеуеме недоделано!!!

16

А защо

преди 1 месец

Не се похвалите със стотиците хиляди убити? Или с вашите взривени танкове, самолети и хеликоптери? Корабите ще ви е трудно да извадите! За да извадите "Курск" ви трябваха холандците и тяхната "несъвършена техника"! Похвалете се със родните си автомобили- най съвършените! Е, обаче предпочитате тези от "пробития" запад! Ех рашки, ама толкова сте нелепи и смешни! Тези нещастници, които щракат с телефоните през живота си не са сядали в нова кола от "лошия" запад! Какво остава да видят танк от САЩ!