72

Анонимен

преди 2 месеца

Той и Нотариуса така, само с един подпис и трима свидетели взима имоти, нищо не е 200 лева глоба, само дето Лена ни докара Киро който нанесе щети за милиарди на държавата!

71

Радвай се Ленче

преди 2 месеца

Че ги няма честните милиционери от НРБ. Досега да си признала имунитета и имуществото си.

70

Козаря

преди 2 месеца

Демокрацията не е това което е. И се оака яко.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Гербери отчаяно реват, бате Бойко слугувал на Путин за да помогне да нападне Украйна.

68

СТРАНДЖАТА

преди 2 месеца

Всичко проруско напуска Европа. ДЕМОКРАЦИЯТА ДОНЕСЕ ПРОМЯНАТА.

67

Я стига!

преди 2 месеца

Хора си присвояват фирми, капитал, а тук някакво си подписче за някаква си административна формалност без никагва облага. Смешни са вече с тези изсмукани от пръстите обвинения! Нямате ли нещо по-голямо като кражба на милиони, хахаха

66

Анонимен

преди 2 месеца

НИЩО РАБОТА, А БОКО Е ОБВИНЕН В КОРУПЦИЯ В ЕВРОПЕЙСКИ МАЩАБИ, ПОДПОМАГАНЕ НА РЕЖИМ НА ДЪРЖАВА АГРЕСОР И РАЗПАЛВАНЕ НА ВОЙНА

65

Така е

преди 2 месеца

До Хе,хе !::Тя е твърдо агент на ЦРУ.Без тях такава кариера е химера.Утопия.Всяка година десетки деца завършват Харвард и други много престижни университети.Къде са те,а?Нали я виждаме и чуваме,че без да е подготвена не може да се изкаже по никакви теми.Заучени фрази.Папагалче.На ЦРУ умни не им трябват,а ограничени изпълнители.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледам оценяването на коментарите тук имало още маааалоумници които пак ще гласуват за тия скaпaняци ПП-ДБ. Нямам думи!----Е, десните избиратели за ГЕРБ и ДПС ли да гласуват? За крадливите тлъстаци, дето ограбиха страната?

63

Питам само

преди 2 месеца

Защо ни занимавате с такъв маловажен казус кото този с фалшифициране на подпшс, който се наказва с "Глобичка", когато не е настъпила имотна или финансова облажа?

62

Анонимен

преди 2 месеца

30 минути в една телевизия е над 50 000 евро. Една статия в медия върви от 3000 до 10000 лева. Сега за една глоба от 100-300 лв. , която не е сигурно ще бъде платена, защото не е сигурно че е истина ще бъде разнасяна една седмица. Но в България всичко е възможно. Помните кметицата на Младост-София , как е обработиха. Тук всеки който иска правова държава е унищожаван. Дано ПП и ДБ да спечелят на избори за да се спасим от мафията.

61

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

ленче, ти за чена пред цяла Бг от кико, роди от мирко, за какво гояориш,драга. За вас закона е врата в полето - може всичко. Което е изгодно за вас. И накрая Мафията се оказахте вие. Успех. Ако ли не ще си търсим друг трету за Сглобка 2.0

60

Анонимен

преди 2 месеца

РУСКИ ПОТОК - ПОДКУПИ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ. БЪЛГАРСКИЯТ ГЕРХАРД ШРЬОДЕР ИЗДИГНАТ ОТ БКП-ДС

59

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледам оценяването на коментарите тук имало още маааалоумници които пак ще гласуват за тия скaпaняци ПП-ДБ. Нямам думи!

58

Анонимен

преди 2 месеца

БОЪКО Е ТыКВА КОПЕЙКА

57

ze nigmar

преди 2 месеца

Киприанови молитви срещу деволът:))) чакам ефекта след 20-30 години....:)))

56

ВИЦ

преди 2 месеца

ОБАЖДА СЕ ЕДИН НА ПРИЯТЕЛ: Ало, да знаеш че ти подслушват телефона незаконно, дори в момента сигурно ни подслушват... Кой бе? ДАНС ли? Не от МВР. Ааа така ли И НА ТЯХ ДА ИМ Е............................ТА ПОВТАРЯМ ЗА НЕЧУЛИТЕ...............

55

mery

преди 2 месеца

Умните и красивите "Харвардски възпитаници" с лъжи влязоха в политиката и си въртяха задкулисно далаверите а за пред избирателите все някой друг ги спъваше, и им беше виновен, че немогат да управляват.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно е как прокуратурата , МВР и ДАНС работят много бързо за едни дела , а за други изобщо не работят. Тук е още по-интересно , че ако Борисова е виновна, ще бъде глобена с 100 до 300 лв. , а има статии и медийни прояви които струват над 300 хиляди евро.

53

Заразно ли е?

преди 2 месеца

Тази защо има имунитет? Или го е хванала от Киро по полов път?