15

и ловец съм и рибар

преди 15 години

номер 12 Коко, ти си много далеч от човешкото развитие и едва ли Обама ще ти помогне :)

14

преди 15 години

Защо да го поправят? Човека може да свири на арфа и затова да е АРФОамериканец

13

Gio

преди 15 години

...гледай как орязаха коментара ми - абе републикански настроения ли ви обзеха рано сабаале бе, "ДНЕС" сладури..? Егати сайта...

12

преди 15 години

ЧЕСТИТО НА БАРАК ОСАМА

11

koko

преди 15 години

Tova e edna mnogo vagna stupka kum 4ove6koto razvitie ! ! ! Neka se nadqvame 4e Obama nqma da e prosto simvol.

10

и ловец съм и рибар

преди 15 години

САЩ вървят смело по стъпките на ЮАР. И те много се радваха като стана президент Нелсън Мандела. Само дето от тогава никой не ги брои за държава. Честито на всички наши сънародници, които живеят в САЩ. Наследниците на робите сигурно са на семото небе от щастие. Държава с *** за президент-бравос!

9

преди 15 години

Изложиха се Американците. Прочетете автобоиграфията на Обама. Той е никой. Влязал в политиката 2005 г. Зелена светлина за всички ексремисти. Русия да прави каквото си реши сега. Обама казва, че ако срещне дявола ще преговаря, а Маккейн казваше ако срещна дявола ще го унищожа. Сега Медведев ще си прави каквото иска, а Обама ще си приказва "ама дай да поговорим". Всички врагове на Америка сега ще празнуват.

8

Bio

преди 15 години

Номер 4 е прав/а.Сената на Америка прави и приема/отказва законите на републиката. Президента може само да предлага закони но без сенат и камара на представителите особено ако са обединени в 2/3 или повече нищо абслютно не може да направи

7

Edna

преди 15 години

чак не мога да повярвам, че наистина Обама е президент. Все ми е струваше, че ще измислят някое законче, процентче или влияние на някой си щат там и ще сложат МакКейн. Ама виж ти, ставали чудеса. После да не ми каже някой, че телевизията нямала влияние. Сериалът 24 се оказа чиста истина:)

6

Една Българка

преди 15 години

Поздравления Обама ! Подкрепям мнението на 2, за да не се повтарям, наистина е НОВО НАЧАЛО! Нека бог да е с него !

5

преди 15 години

Да ни е честит Барак Ебама!!!

4

жоро

преди 15 години

ако си мислите, че президентът има някакво влияние върху нещо значимо

3

преди 15 години

Толкова години светът беше в застой!!!!!!!! Буш и неговите сподвижници НИКОГА да не бъдат споменавани в историята за сътворението на света! ДАНО сега настъпи истинската демокрация! ЧЕСТИТО!

2

преди 15 години

Това е исторически момент не само за САЩ, но и за целия свят! Ново поколение, нови идеи, начало на нова ера в световната политика! За критиците имам само един съвет: Стремете се към съвършенство и личностно израстване. Само когато стигнете нивото на Обама, ще имате право да изливате помията си на тема расизъм и да критикувате! Успех на всички! Бог да пази България!

1

ramirez-sanchez,ilij

преди 15 години

243The great empire will be torn from limb,The all-powerful one for more than four hundred years:Great power given to the dark one from slaves come,The Aryana will not be satisfied thereby.