72

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Kюмура е най-токсичен и тока в Германия ще е най скъпия

71

Краварски к0пт0р

преди 3 месеца

Кравария е нелигимна страна. Избили са местните индианци и без да питат никой си правят страна. От къде накъде?

70

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо, важното е имотите да поскъпват.

69

До 70

преди 3 месеца

Не, ще ви изринем към Москва и ще си оправим страната

68

Анонимен

преди 3 месеца

Акад. Денко Габриел каза: Истината е, че запада иска да докопа ресурсите на Русия и да пороби руското население, което да използва като работна сила. Нас така ни поробиха и вхеха ресурсите ни. Работната сила избяга на запад, че и тука останалата маса бачка за западняците. Нашите и европейските управници и медии са изцяло под контрола на америка и западните богати корпорации.

67

Слава на Русия

преди 3 месеца

Вече втора година половин свят се бие срещу Русия, а Русия даже е взела инициативата и мачка нацягите и западните наемници. Превзема нови и нови територии. Каквато и техника да пратят в покрайна няма да помогне. Всичко ще стане на пепел. И така ще бъде, защото руснаците се бият Za Родината и Za Правдата. Силата е V правдата, а V правдата е и пOбедата. Vрагът ще бъде раZбит, пОбедата ще бъде Zа Русия!!!

66

Анонимен

преди 3 месеца

Като е толкова хубава нашата 33 годишна демокрация под краварско иго и без Русия, защо избягахте и продължавате да бягате навънка? Стойте тука, работете за родината си.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Вижте знака на "Азов" и вижте знака на SS division Das Reich. В украйна е пълно с нациска и z m e т!

64

Анонимен

преди 3 месеца

В Солун и Букурещ улиците са пълни с хора. В София сега се разходих в центъра - пустош. Защото гърците и румънците избесиха ресофилите. А тука - русофилите цъкат във днес.бг и къркат пърцуца по 15 Копейки

63

Какво се чудите!?

преди 3 месеца

Така е, когато ПП-ДБ са заграбили изпълнителната власт и единственото, което ги интересува как да прилапат регулаторите, службите за сигурност и съдебната власт! Та като говорим за мафия, кой е мафията!? Отговорът вече е еднозначен ПП-ДБ!

62

Анонимен

преди 3 месеца

Zеления наркоZ е единсвеният евреин унищожил над 2 млн нацисти и инвалидизирал още толкова нацисти (до този момент).

61

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 58 - Ако е така, както го пишеш, в Украйна не върви мобилизация, а точно могилизация. Съвсем целенасочено унищожаване на останалото там население. не звучи добре.

60

Еуроджендер

преди 3 месеца

Детски градини в Германия въвеждат "стаи за сексуално изследване", където децата да участват в сексуални игри. Две занимални в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия са обсъдили планове за насърчаване на безопасни места, където малките деца могат да изследват мастурбацията, съобщи Die Welt. Германският вестник съобщи, че една детска градина в Керпен предлага на децата "свободата да изпробват детската сексуалност".

59

Анонимен

преди 3 месеца

До беше съвсем скоро! Нищо не са избрали немците, вервай си турчино или русофилче :)))

58

Виж фиксинга цръвул

преди 3 месеца

Като слушам руски език всичко разбирам все едно слушам български. Като слушам английски, френски, испански, немски и т.н. ама нищо не разбирам. Руснаците са нашите братя и са най-близките до нас. Ние сме една кръв, един език и една вера. Ако ти не харесваш Русия, просто напусни БГ, цръвул!!! В геi-канада и кравария те чакат. Там всичко, което лети се яде.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Няма да я бъде тази страна. Препоръчвам, който иска да си направи една екскурзия до Букурещ и други съседни на БГ страни. Тогава ще разбере, защо България не е в Еврозоната....и май никога няма да влезе там!

56

Дотогава докогато

преди 3 месеца

Всичко от пп тръбят за рекордни индустриални ръстове, Денков се хвали с резултати, излишъци, и светло бъдеще, а тук казвате, че сме пуст остров? На кого да вярваме. То, не че не се вижда кое е вярното. И не може докато има една шайка, която смята, че й е право по рождение да управлява, България да мръдне от дъното. Трябва да се изритат, да им се каже, че не стават, колкото и да блокират паветата. Има ли кой да го направи? Засега, не. Стоим и си ги търпим. Умнокрасавците.

55

Пешо от с. Мечка

преди 3 месеца

Ние като сме сакати и не можеме сами да си стъпиме на краката има много да чакаме други да ни оправят...Когато Китай беше нищо,имаше ли поне една инвестиция тогава? А сега ги вижте къде са ...а и Виетнам и др. Азиатски държаваи....

54

беше съвсем скоро!

преди 3 месеца

Ами СПОМЕНЕТЕ СИ как голяма немска фирма (Мерцедес или Фолксваген) решаваше къде да открие филиал на Блканите. Избираше между България и Турция. Накрая немците ИЗБРАХА ТУРЦИЯ! Там откриха своя завод.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Един долар е лев и шейсет стотинки, еврото е два лева русофилче, ама така ще е с русофилчетата :)))