28

Анонимен

преди 3 месеца

Ако нямаше да пращат, нямаше да го приказват. Просто ни дават малко време да свикнем с мисълта, че вече живеем в Третата световна. Така неусетно от каски и жилетки, та до ядрени ракети.

27

Lina

преди 3 месеца

Да обобщим - украи нсите мъже ще си попиват, докато Бг ,ги издържа на 5 *хотели на първа линия на морето, ще ги заместят български мъже, тъй като пенсионерите и купетата се свършиха!.Накратко?

26

А вие?

преди 3 месеца

Ами вие какво правите там бе, котараче? Някой покани ли ви? Хайде, откъде сте дошли. Каквото имаше перални и вани събрахте на зиловете.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Защо Денков и ле.кето Кирил Петков не отидат да се бият за украйна, а ще пращат нас, които нямаме нищо общо с далаверите на това продажно управление!??

24

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен АлкохоликХаха, ами айде да пратят и да затвоярт границата, нали АК-то, ако те въоражат знае и напред и назад да се пука...баси идiота.

23

тя

преди 3 месеца

На фронта да видим евроатлантиците - Денков ,Тагарем , Шаламанов ,Паси, Поптодорова ,Нейски, Инджев ,Мирчев и друге подобни , тогава ще ги уважавам !Народа е казал "на чужд гръб 100 тояги са малко "!

22

Анонимен

преди 3 месеца

Ами супер. Айде да се почваме, Дмитрий, мили.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Ако НАТО изпрати войски в Украйна, това означава начало на Третата световна война. Дано да има останал здрав разум в западняците.

20

4

преди 3 месеца

А ядрените взривове не познават границите-източни или западни са,както и цветовете на партиите!

19

Alfi Denkof

преди 3 месеца

Дали да не си купя спешно билетче за някъде, че този път и НСО няма да ме спаси. Там под подлеза имам спомен. Ама защо само бой, защо

18

Анонимен

преди 3 месеца

До 1Тръгвай за Украйна бемамул...какво чакаш...не е необходимо да те мобилизарат за да отидеш...може да тръгнеш още сега...пък като типръснат руснаците простататиква зеления наркоман ще те направи укрогерой...

17

Анонимен

преди 3 месеца

Абе на гринговците грам не им пука за евРОБа, даже усилено се стремят за ТСВ на територията на ЕС, както направиха през ПСВ и ВСВ!!! Ние тука ще се трепeме, техния ВПК ще генерира трилиони печалба, а когато всичко е разрушено, ако има останали живи ще ни дават ЗАЕМИ, за да градим Европа наново. Като план Маршал след ВСВ. Разберете че ТСВ е единственият им шанс да излязат от дълговата криза.ФAЩ обаче не съобразиха,че за разлика от 1939та,днес Китай не е оризова плантация, и с тях шега не бива.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Ще мерят ли на кой му е по-голяма ракетата? Кой има по-голяма бойна глава?

15

Анонимен

преди 3 месеца

Макарончо не знае на кой свят се намира, камо ли да праща френски меки китки като войска в Украйна :)))

14

Анонимен

преди 3 месеца

Бившият посланик на САЩ в Германия обвини Ангела Меркел за конфликтите в Украйна и в ивицата Газа. В интервю за Frankfurter Allgemeine Ричард Гренел заяви, че бойните действия в Украйна нямаше да са факт, ако Меркел се бе вслушала в исканията на Тръмп. Екс-посланикът също призова западните съюзници да заставят Москва и Киев незабавно да приемат мирен план за Украйна.

13

Анонимен Алкохолик

преди 3 месеца

Пращат ти призовака и затварят границата като в любимата ти Просия. Какво не разбираш. Нали ви харесва Просията. Какво ще направиш ще откажеш ли? Като гръмнат пред теб 3-4 като теб ще идеш с песен

12

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Късно е вече. Благодатение на сато, не на Русия , 3 св .война започва. Източна Европа ще бъде пожертвана . Евр о д жендърия, взривяваща

11

Той

преди 3 месеца

До Анонимен Алкохолик И как ще те мобилизират ? дай уточнения? Ще дойдат на вратата ми някакви с таблета (по хохлински) и ще ми кажат отивай да умираш ли ? Когато ножа опре до кокала, човешките същества се променят, капиш ?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Малко мазохистично ми се иска Денков и Тагаренко да проявят инициатива да пратят българи на фронта в Украйна. Ей така, да видим каква ще е реакцията на българите.

9

ами

преди 3 месеца

Ами снабдявайте се с памперси Щото руските пропускат