45

Анонимен

преди 4 месеца

Ако всички са ти длъжни си украинец, ако си виновен за всичко си руснак, ако всички са ти виновни си българин, a aко българите са ти виновни за всичко си македонец.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Ако Мурз беше още жив,при тази новина,пак щеше да се застреля. На всеки окупант по един личен черен пакет.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Щото войната е между Запада и Русия! А пушеното месо са горките Украйнци който повярваха че запада си мисли за тях.Основен принцип на Капитализма е инвистираш за да удвоиш капитала си.Не за да помогнеш на бедният да забогатее.Изпразниха си складовете европейците и сега на двойна цена трябвало спешно да купуват оръжие от САЩ за да имало мир!

42

Анонимен

преди 4 месеца

СИИИИЧКО Е ГОЛЯМА СХЕМА. НА ПАРОШЕНКО ЗАВОДИТЕ СИ БАЧККАТ И НЕ СЕ ЦЕЛЯТ ПО НЕГО ТАКА Е И С ДРУГИТЕ ОЛИГАРСИ. СИЍИИИЧКО ГО ОТНАСЯ НАРОДЕЦА НА УКРИЯ. ЦЕЛТА Е ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ С ЦЕЛ ПО ЛЕСЕН КОНТРОЛ ОТ БЛЕК ТОК МОНСАНТО И ГОЛДЪН САКС. ТВА СА НОВИТЕ ЧОРБАДЖИИ ТАМ.

41

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Реално контранастъплението на Украйна премина в контраотстъпление. Целта е да стигнат първи до река Днепър, преди руснаците, по цялото й протежение.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Този град е укрепяван осем години с бетонни бункери, някои от които са с по три етажа надолу в земята. От Авдеевка украинската армия от години обстрелваше жилищни квартали в Донецк, който е само на 15 километра оттам. И това далеч от фронтовата линия само за да има жертви и разрушения сред мирното население. Най-сетне циреят Авдеевка е изчистен.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Поздравявам всички русофили с празника! Нов отрицателно излетял А-50. Невероятен подарък от ВСУ

38

Анонимен

преди 4 месеца

Сега щяхте да пишете на книжовен турски език със столица Анкара, ако не е била Русия.

37

Хм...

преди 4 месеца

Те в Украйна и през втората година зависеха изцяло от парите и боеприпасите на Запада . Реално погледнато същото беше и през първата година . Въобще без западната подкрепа Укриландия щеше да приключи съществуването си ОЩЕ НА ТРЕТИЯ ДЕН. НАД СТО МИЛИАРДА долара и ОЩЕ ТОЛКОВА за оръжие , боеприпаси и военна техника се изсипа в Украйна ... без някакъв ефект. Да не пропускаме и безплатния интернет на Мъск и разузнавателната информация на ТРИТЕ най-големи разузнавателни централи ... И НИЩО .......

36

Войната НАТО РУСИЯ

преди 4 месеца

Незнам защо пишят че украйна губи и други такива глупости от неграмотните джурналисчета след като на всички ни знаем че войната е между НАТО и РУСИЯ !. Войната губи НАТО а украйните на Русия наричани доскоро украйна се завръщат в състава Русия това е изконна руска земя която САЩ успяха да овладеят с цветна революция наливайки 15 милиарда в Майдана на хохлите

35

Анонимен

преди 4 месеца

до 35 Аре ве, кравар от миналото лято чакаме да охладите страстите на братушките с великото ви контранастъпление, а то се превърна от велико контранастъплени в масово бягане към Киев! Красота!

34

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

До 18. Отдавна не я гледам Панаррама, но просто докато превключвах програмите чух че говорят за Украйна и исках да видя докъде може да стигне раболепието на един водещ за да не загуби работно си място. Надмина всичките ми очаквания. Три различи мнения и всичките в полза на едната страна. Това е журналистика тип "Северна Корея" Аз по същата логика мога да му събера три различни мнения всичките в полза на Русия.

33

Рижиков

преди 4 месеца

Друзята са в еуфория от псевдонастъпателните действия ан руснята. След почти една година суша, превземането на няколко разрушени села им се вижда като невиждан прорив. В момента всичко рушки чепик е хвърлено в настепление на местни щурмове, но скоро ще им охладят страстите.

32

до 31

преди 4 месеца

Именно, затова такива като Бойко Василев мразят интернет.И работи с хора, които пускат фалшиви новини там, за да компрометират свободата в нета.Вижте му последния гост..Няма чест и достойнство Василев.

31

Анонимен

преди 4 месеца

90 % от танковете на руските пълчища ,са за скраб ,302 самолета ,са свалени ,70 % от корабите им са на дъното на Черно море !!!! 18 Генерала са отстреляни 375 000 руски сви.не са убити ..А какъв ужас се задава скоро Изро.дът Путин стои в бункера и вика НАПРЕД от Напред !!!

30

Анонимен

преди 4 месеца

91-годишен маниак на тема световно господство (Сорос) е сложил дементен 81-годишен да управлява САЩ. Демек очевидна подигравка с американците и Света.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Укроофанзивата вече носи реални резултати.Фронтовата линия постоянно се измества на запад в посока Киев.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Бойко Василев....че кого очаквате, да покани защитници на Путин ли? Всичките мейнстрийм медии се движат по правилната линия. Един разумен анализатор няма да поканят, дори без да е русофил/путинофил, само такива, които се придържат стриктно към официалната политическа линия. Но пък, има нет,различни гледни точки, не е като едно време, чакаш да ти прочетат новините, щото няма къде да чуеш друго. Квот кажат - туй е!

27

Бушонов

преди 4 месеца

Поднесоха подарък на путин за деня на съветската армия - зрелищно сваляне на А50. Сигурно така е било записано в плана му.

26

Анонимен

преди 4 месеца

бабите в Кауфланд обсъждаха, че в Работино и Победа руснаците яко жънели. Не знам дали е вярно, по нашите медии е тишина.