8

Тео

преди 4 месеца

Гулпости на търкалааа! Все едно ще каже, че произвеждат по един снаряд на ден! Хакде холан! Всичли имат, ама тоя просто иска повечко пари за себе си!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Само ядренната война само така ще има Правда като цяло и за Крадците ограбили България ще изгорят в Нуклеярен огън. Ядренна Война Русия и Китай Корея, срещу 100% Хазарски мафиозки Колоний Сащ, Канада Австралия, Нова зеландия, ЕС, Нато, Швейцария и една част от Израел. Плевнята ще изгори но и на плъховете ще им се...... майката.

6

Анонимен

преди 4 месеца

То това е поредния рекет и извиване на ръце на НАТО-то му чрез лъжи и измами. Все пак такава огромна нищо не вършеща структура трябва да папа и то доволно че да има и за повече.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Аууу Гейроупа даде всичко на укрите и сега реве на умряло, че останали без оръжие! Аууу Гейроупа санкционира Русия, а всъщност санкционира себе си. Аууу Гейроупа беше изиграна от своя съюзник СРАЩ и се превръща в гето. Кой да знае?!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Това са някакви пълни глупости. Още малко ще кажете, че освен Русия никой друг не е произвеждал оръжие досега. Да се чудиш тия ВПК от какво са се прехранвали и откъде се е пръкнало всичкото оръжие по света в който има непрекъснато конфликти. Сигурно издзвъндземните им ги доставят.

3

анонимен

преди 4 месеца

който е тръгнал срещу ВЕЛИКА РУСИЯ хубаво не е видял - чингис хан, наполеон, хитлер...а сега и икономически ще смачка запада!

2

Анонимен

преди 4 месеца

ДВЕ години от началото на бруталната руска агресия срещу Украйна си барахте т00пките ли??

1

Анонимен

преди 4 месеца

Дайте още на Зеленски. А ...то нямало вече