115

До 120 и 122

преди 4 месеца

Каква е тази неразбираема шлокоьковича на която пишеш?

114

Анонимен

преди 4 месеца

Хиперзвукът решава всичко.

113

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А САЩ са малък остров, за САЩ и ЕС са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети САРМАТ, достатъчни са старите като Булава и Топол.

112

лъжата Буча

преди 4 месеца

Буча беше една грандиозна постановка, в стила на пазара в Сараево или отравянето на сирийски деца с химическо оръжие от "режима на Асад". Отвратителни скалъпени постановки на британските спецслужби, от които на целия свят му писна и изпитва отвращение.

111

Анонимен

преди 4 месеца

Лошото е, че изпреварващият удар няма да осигури победата на тоя или оня, а ще е краят на полудялото чоречество.

110

Анонимен

преди 4 месеца

Путин: Вс левобережье Днепра, включая Киев, это исторически русские Земли.

109

Анонимен

преди 4 месеца

Путин: Первоначально слово "украинец" означало, что человек живт на окраине государства, "у края", или занимается пограничной службой. Это не означало какой-то особой этнической группы.

108

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците ако са хитри - да изчакат малко пиродните катаклизми, чрез които Бог се намесва над издивялото човечество. После ще е само пустош и тук- там ръждясали лозунги за путин, баъдън и кимчо.

107

Анонимен

преди 4 месеца

Путин: Украина в известном смысле - искусственное государство, созданное по воле Сталина.

106

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна не е държава, няма бюджет, няма икономика, всичко зависи от това колко ще изпросят и какво ще им дадат. Изборите са отменени, населението няма право да напуска страната, вече мобилизрат жени и 17 годишни. От 42 милиона сега станаха 19 милиона. Вече няма жени в репродуктива възраст, няма и мъже, жените избягаха на запад, мъжете бяха убити на фронта.

105

Анонимен

преди 4 месеца

Медвед що се правиш на улав?! Източноевропейците се страхуват от мечешката прегръдка на ***. Те просто не вярват че някой холандец или англичанин или още по-малко американец ще дойде да се бие за тях. За това Полша, че и Румъния усилено се въоръжават. България трябва да направи същото! Ние много закъсняхме.

104

Анонимен

преди 4 месеца

Медведа се загрижил за запада. В същото време в Русия - средна продължителност на живота е 65 г, минималната заплата е 180 долара, 20% от сградите нямат течаща вода, 40 % от руснаците не са пътували по далеч от областния си град, до 30 % от населените места няма асфалтиран път. Разбира се на кой му пука, руснаците са свикнали

103

Анонимен

преди 4 месеца

ЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА - ДЪРЖАВАТА ХАЗАРСКА - ДА СЕ ЛИКВИДИРА. ЕДИН КАН - ЕДИН БОГ - ЕДИН НАРОД - БЪЛГАРИ

102

Анонимен

преди 4 месеца

ХОХЛИТЕ СА СТРАННИ ХОРА: ОБОЖАВАТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ, РАБОТЯТ ЗА ЕВРЕИТЕ, УМИРАТ ЗАРАДИ АМЕРИКАНЦИТЕ И ЗА ВСИЧКО ТОВА МРАЗЯТ РУСНАЦИТЕ...

101

Пунчо

преди 4 месеца

"Русия неведнъж е заявявала", така така товарищ, вие и за Украйна "заявявахте" ли "заявявахте". Пък ква' стана тя?И после "Киев за 3 дни" ... пък до Авдеевка само докарахте.Иначе до Париж да бяхте стигнали ама пустата му Авдеевка ...

100

Анонимен

преди 4 месеца

"Бъдете като у дома си" - френските фермери покриха украинското посолство с оборски тор.

99

Анонимен

преди 4 месеца

Тази Измислена държава наречена Русия 1. Българи я Създадоха. 2. Българи я Култивираха. 3. Българи ще я Ликвидират. КАЗАХ!!!! Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски. Цялата земя от Москва до Казахстан, от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 122 годишен Руско-Турски *** и Възстановим Българската държава.

98

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Крим върнаха ли?

97

Дон Кикот

преди 4 месеца

Човека има ракети и е вечно жъден.

96

Един

преди 4 месеца

Този не му ли писна да пие, ще хване цироза