18

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонимеНЕ ти по въздух колко охрана искаш да сложат на 65 вързани хохли бе. Едно е по суша друго е по въздух.

17

Анонимен

преди 4 месеца

до 14 И като си с белезници качен в самолет какво маааайка си ще направиш ве, кравар, като те пазят 4-5 въоръжени войника в самолета????Кажи веее, кравар?

16

Мишо

преди 4 месеца

Само фразата Украйна твърди че отказа да чета повече. Фейсбук не е ли постнал някоя още по-достоверна информация?

15

Анонимен

преди 4 месеца

До Превзета е Табаевка Това, за кой път я превземат?Щото Бахмут го превземат от март миналата година..

14

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

Трябва време за ДНК анализ на останките за да се определи кои са загиналите. А след това семействата им в Украйна ще могат да си ги получат в ковчези. А Украйна е била предупредена за транспортирането им с Ил 76. Ако не бяха загинали, размяната щеше да се осъществи.

13

Гелаевски Спецназ

преди 4 месеца

Има и друга мистерия - как руснаците са решили само 3 (ТРИМА!) души да охраняват 65 (ШЕСТДЕСЕТ И ПЕТ!) здрави, прави военнопленници, по самите думи на кремъл - поне четвърт от тях членове на AZOV ...Странна работа! Или са ги връзвали със свински опашки за ръцете и краката? И така да е, пак е странно!

12

пияница мистик

преди 4 месеца

Абе винаги съм го казвал и много умни политици преди мен са го прозрели: "Каже ли ти Мордор "Добър ден", гледай Луната дали е в пълнолуние". Тази раса няма никакъв морален жалон. То и затова Чърчил видя и ние какъв балкански кeнeф сме. Същите като тях. Лъжци до дупка, крадци и изменници :)))

11

OZZY

преди 4 месеца

При шест души екипаж,пет тела в моргата говори зле за доставчика на разузнавателна информация!А нашите укрофили чак се подмокрят!

10

Сата НАТО

преди 4 месеца

Руските тьпотии изобщо не трябва да се коментират.

9

Адмирации

преди 4 месеца

Още ги събират с пинсета

8

Анонимен

преди 4 месеца

Украинското разузнаване предполага. Самолета е бил пълен с ракети ама Украйна почна разследване зашото много и дреме за загубата на руски ракети. Един път се казва че самолета е катастрофирал,друг път че ебил свален. Е нЕма такъв бъркоч.

7

Превзета е Табаевка

преди 4 месеца

Руската армия превзе Табаевка в Харковска област. Източници, свързани с въоръжените сили на Украйна, потвърждават загубата на Табаевка: руската армия продължава офанзивата си в района на Харков.

6

Анонимен

преди 4 месеца

По голяма е мистерията с египетския журналист Мохамед Ел Алави които убиха след като разкри за вилата на зеленски на червено море

5

Анонимен

преди 4 месеца

до 3 Ей, кравар, а кой прави разследването край Белгород? Руснаци или украинци? Че те украинците всичко могат да кажат в пропагандата си. И кравар, Белгород е на руска територия не на украинска, че да имат доказателства украинските фашисти колко тела имало на мястото на катастрофата. Понял, кравар?

4

Анонимен

преди 4 месеца

Според вас какво ще намерите на снимката има много остатъци , пръсти дори само зъби са намерени трябва време за идентификацията

3

АнонимеН

преди 4 месеца

НЯМА МИСТЕРИЯ!! И 5-ТЕ ТЕЛА ЗА НА РУСНАЦИ!! НИКАКВИ УКРАИНСКИ ЗАТВОРНИЦИ НЕ Е ИМАЛО НА ТОВАРНИЯ САМОЛЕТ , ЗАЩОТО БИВШ ЗАТВОРНИК КАЗА, ЧЕ КОГАТО ТХ СА ГИ ПРЕКАРВАЛИ И ТО НЕ СЪС ТОВАРЕН САМОЛЕТ СА БИЛИ 50 ЗАТВОРНИКА И 20 ДУШИ ОХРАНА! ТУК СЕ ОПИТВАТ ЛЪЖЛИВИТЕ ПУТИНИСТИ ДА КАЖАТ, ЧЕ НА 60 ДУШИ Е ИМАЛО 3-*** ОХРАНА :D

2

Пълен самолет

преди 4 месеца

С бомби и 5 човека екипаж, само панелистанските Orku, вярват, че самолета е бил пълен с пленици. Вие сте най-*** племе

1

Анонимен

преди 4 месеца

Нормално! Самолета е бил пълен с бомби!