93

До Шиши ли!

преди 8 месеца

На такива не им се налага да се крият от закона. Пият едно кафе в правешкия хотел и не се събуждат на сутринта...

92

Анонимен

преди 8 месеца

Цензурата е наложена във всички страни на ЕС.... какво не ви е ясно бе русофили. Нима не знаете , че България не е част от Русия...

91

До Екипа на

преди 8 месеца

Бе, кажи си: не съм гледал интервюто, но в опорката ми пише...

90

Бойкот на ОLX

преди 8 месеца

Коледа вече мина, но това ПРАСЕ може да се Zаколи и за Нова година...

89

Анонимен

преди 8 месеца

Пеещият булдог си лае там сега,чревно разстройство мъчи го от коледна беля.Празнува дълго депутата.Оплюска всичко.Я го виж!Заседна му кокал в устата...уж булдог,а вече висш!

88

Анонимен

преди 8 месеца

За жалост , ако аз обикновенния гражданин подам сигнал до ДАНС, мене нико няма да ми обърне внимание. Обаче пак казвам. За съжаление Пеевски ни представлява пре Света. Но такава ни е дрмокрацичта. Ние българите сме си виновни. Не ЕС.Ние българите сме свикнали винаги да виним другия.ЕС няма да доде и да ни наложи нашета демокрация. Ние трябва сами да я поискаме.Но преди т0ова трябва да изгоним всички русофилски елементи от Родината ни..

87

Анонимен

преди 8 месеца

ДАНС са длъжни първо да разследват подаващия сигнала- трите имена, майка, баща, етнос, чисто несъдебно минало...

86

Анонимен

преди 8 месеца

Да живее цензурата!Такава не е имало даже по време на комунизма,а пропагандата е както по времето на Хитлер.Защо подскачахте 89-та по площадите?!

85

Анонимен

преди 8 месеца

Тази демократична и евроатлантическа сви ня цял живот е отглеждана с нашите пари !!

84

Анонимен

преди 8 месеца

Евромарсианци,как е Пеещия булдог да ви е главен говорител?Гасите ли телевизията като почне да лае,а?Хаххаахахахахахахахаха

83

Екипа на

преди 8 месеца

Мордор Онлайн 1 разхождайки се по Дондуков срещна случайно Волгин и му направи интервю в който той се изказа от името та целия народ

82

Анонимен

преди 8 месеца

В случая Пеевски постъпя правилно. За жалост , ако аз обикновенния гражданин подам сигнал до ДАНС, мене нико няма да ми обърне внимание. Обаче пак казвам. За съжаление Пеевски ни представлява пре Света

81

Анонимен

преди 8 месеца

Вмирiсаната краварска .ърша продължава да пише глепости за правила това не са правила а заповеди бе. Този под мен пък съвсем изплиска легена на когото не му изнасяла демокрацията да заминава в Русия. Безмозъчен ти въобще знаеш ли какво е демокрация налагане на забрана автомотично изключва да си демокрация а диктатура смешни сте.

80

Колбас Нюз

преди 8 месеца

Салам "Шишина радост", кренвирши "Турски вилает", суджук "Шишково лято" !

79

Анализатор

преди 8 месеца

За никого не е таайна,че повечето служители в българските служби са отявлени русофии.Те не го крият,само погледнете профилите им в социалните мрежи.За съжаленние България е една русофилска дуупкаа и докато не се освободим от робството на русофилството,ще търпим регрес.

78

Анонимен

преди 8 месеца

До 69. А ти какво си мислиш че Пеевски не се старае заради посолството ли. Нали иска да го махнат от "магнитски"

77

Турците са ни

преди 8 месеца

Приятели!Те са искали да лежи в затвора Насил Левски Защото все е извършвал терористична дейност.Но Руската о р к а мордорска Граф Игнатиев е Настоял Сериозно той да бъде обесен защото Ревски е мразил Рушкият окупатор на който руските бг еничари се кланят и си подаряват халките позорно!

76

Анонимен

преди 8 месеца

Русофила освен да говори глупости за нищо го не бива.

75

Valio

преди 8 месеца

Магнитски много лае ама пак ще си намери майстора като в Дубай.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Омръзна ми да пишете постоянно за този Пеевски. Прекалена важност му придават, а той е само временно явление. Вече спирам да чета статии за него докато не прочета статия с заглавие " Пеевски е осъден на доживотен затвор а имуществото му конфискувано" или "Днес в еди колко си беше застрелян Пеевски" . Това са единствените новини които искам да чуя за Пеевски.