10

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо против, обаче да се разкарат старите автомобили от центровете на големите градове! Въздуха не се диша!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Няма как да мине бюджета правен на коленце и много пожелателен. Вече и външните дългове не стигат. Що не ги вземат от Лукойл :)), оня спецов там интимния партньор на изцъкления. Само да ви обадя, че тая данъчна оценка на две години дето се актуализира никога няма да се актуализира надолу :))). Скоро и прогресивен данък шшшмаааткииии да има за чааавееата

8

Анонимен

преди 7 месеца

Вдигнете такса смет и освободете тази от разделното събиране, а фирмите да си плащат и извозват разделените материали. Кога ще построите заводи за рециклиране? Вече няма и циментови заводи в които да се горят 60клуците подлежащи на изгаряне. Иначе отпадъка от пещите спокойно може да се използва за пътища като подложка.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Да вдигат на новото строителство, тези преди 1989 г. са от другия режим и днешните нямат никакъв принос. Който е баровец и иска луксозно жилище да му плаща.

6

Анонимен

преди 7 месеца

А защо този данък сгради трябва да се определя на база оценка на имота въобще. Защо не е фиксирана стойност, без оглед оценката на имота, която може да варира както нагоре, така и надолу. Нали общините не са някакви спекуланти на борса, за да залагат на увеличение на оценките на тези имоти, с се интересуват от някакви твърдо и сигурни постъпление в бюджетите си, за да разплатят някакви постоянни разходи.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Който ги е измислил тия тесли - може и да не доживиее да види първата актуализация )))

4

Анонимен

преди 7 месеца

Че защо за "старото строителство"? Индексирането ще е за всички сгради. Не си лъжете акъла, че като ви набутат ново, ще са ви по-приемливи данъците.

3

Зозо

преди 7 месеца

Асан Василев е ненормален. По цял ден мисли нови и нови глупости - данъци, такси, плащане в брой до 5000лв., заплати по банков път, ПОС терминал във всеки обект..... Дето няма как да станат тези работи.

2

Баба _реститутка

преди 7 месеца

И аз с 4 имота в докторски паметник ко да правя само на една пенсия съм

1

Брокера

преди 7 месеца

КА5 имоти ако имате да продавата сега е момента преди да паднат, звънете 6% комисьонна точен и коректен - с брада съм