40

Анонимен

преди 9 месеца

А бе аз не знам некой да бега в Русия, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли, всеки иска да живее като самодоволен и ояден западноевропеец в изобилно материално благополучие, а не като мизерен гладен руснак. Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак. Ние българите искаме да живееме като лосанджелци и парижани, а не като краснодарци и волгородци, да караме джипки урус и пуросангуе, а не лада нива и москвичи.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Българите емигрират защото загубиха вяра, че ще има промяна. За 34 години управляваха Андрей Луканов, Жан Виденов, Първанов, Орешарски, Радев. 34 години в България партията столетница продължава да се връща на власт. Колко още да чакаме да се свърши с това? БКП и ДС 34 години продължават да управляват България ту директно ту чрез прокси политически проекти. На хората им писна да чакат и напуснаха. Това е другарю, Радев.

38

Men

преди 9 месеца

Заради такива като теб и всички останали подчини крадливи ***! Нито един от избягалите не е заминал за Русия!

37

До Маринчо Кожухаров

преди 9 месеца

на теб отдавна ти е светнал лампиона, много ме разсмя

36

морски

преди 9 месеца

Те нормалните летовници избягаха, вие се чудите защо жителите бягат навън.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Браво!Направил е точна равносметката на своето президентско 10 годишно управление! Няма какво повече да се добави!

34

отговор

преди 9 месеца

защото партията бсп(бкп) която те назначи , унищожи работещи предприятия и заводи и така обезлюди цели региони , е за това !

33

Анонимен

преди 9 месеца

Радев, ти питай накъде емигрират. Подсказвам - не отиват в Русия, Северна Корея, Иран или Африка.

32

Хаха

преди 9 месеца

И нито един в любимата му Раша, а всички в гнилия Запад, що така ???

31

Токмаков

преди 9 месеца

В Хърватия замразяват цените на 30 хранителни стоки. В България Радеф на нито една. Защо ли ми е познато. Твоите правителства радеф. Може ли да се живее с пенсия от 530 лева и заплата 900 лв радеф. Правителствата отчитат само и единствено статистика и нищо друго. Защо радеф!????????? Нито едно действие за подобряване живота но хората. Нито едно!!!!!!!!!!!!!!!

30

Склададжия 3кЗаплата

преди 9 месеца

След 2 месеца се изнасям от България и няма и да стъпя повече тук. Успех, оставайте си тук само схемаджиите и програмистите на 10к заплата и си внасяйте *** и въглени

29

Анонимен

преди 9 месеца

Емигрираха заради руското вмешателство в България.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Защото мъжете нямат сигурна и добре платена работа! Нямат работа защото нямаме икономика. Има безпаричие и мизерия. Младите не искат да правят семейства и да раждат деца. Всеки се спасява по единично. Половината бягат навън, другите мизерстват тука и така малко по малко си затриваме държавата. За да обърнем тренда и да спрем демографската криза трябва във всички млади семейства да се раждат поне по 3 деца. От тука вече си правете сметка каква работа трябва да имат младите за да стане това.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Защото Бг държавата буквално обира дребният бизнес. Добрее значи няма да е собствен бизнес ще се бачка за някой чорбаджия. Ама бг чорбаджиите са стиснати не им се дават пари.И кво да правят хората гледат как е в чужбина ами за същата работа за която тук я им дадът 500 евро я не в чужбина вземат 2500 евро. А цените дори са по-ниски. Тоя президент не ме дразни толкова колкото предишният който пъшкаше и стенеше сякаш гледам долнопробно гей-порно-за голямото евро-атлантическо семейство.А келепир ?

26

Анонимен

преди 9 месеца

Заради Радев, Борисов, Пеевски, Денков, Габриел, Петков, Василев, Божков, Петров, Очите, прокурорския син, Гешев, Диган, Местан, Нинова, Сидеров, Царя. Заради всички вас гадни крадци, които съсипвате и крадете и лъжете и убивате.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Тиквата излезе най големия фигурант на прехода.Никога не е имало човек толкова нищо да не е направил и толкова дълго да стой на власт.Реално погледнато няма сектор ,който да е реформиран.Всичко се направи козметично ,като тол системата и забраната за пушене .Тоест ако режеш лентички и говориш на бай Тошо клишетата изглежда далеч стигаш в тая държава.

24

морски

преди 9 месеца

Един път отишли, не са МАЗОХИСТИ да се завърнат обратно.

23

Маринчо Кожухаров

преди 9 месеца

ТОВА което казва президента Р. РАДЕВ е точно в десетката ТОЙ обаче не смее да назове персонално БКП / БСП ....както и СДС/ГЕРБ и ДПС за виновници ....основните виновници за унищожаване на държавните заводи фабрики и фирми в резултат на което хората останаха безработни и с празни хладилници ! В къщите не светят лампиони и полюлеи а по една 40 ватова електрическа крушка , на работа ходят с тортонетки

22

Анонимен

преди 9 месеца

Радев, а защо да живеят, работят и правят деца в България? Защото политиците като ТЕБ създават добри условия? Затова ли?

21

Анонимен

преди 9 месеца

За демография си трябва яко мандръсане. Не партийни събрания.