12

Ддд

преди 1 година

Глупости, ако е двупосочен път, съм съгласен да е бил заслепен,но на булевард не. Прекалено е широко за да бъде заслепен някой.Адвокатите започват да си измислят несъществуващи причини, за да оправдаят убиеца .

11

Самоунищожението

преди 1 година

Продължава

10

Фед Красивия

преди 1 година

Както писах вчера:Сега внимавайте,ще почнат акции за превенция на прасетата.Фарче, коланче.Фишове на калпак.Ще излезе шефа на КАТ да даде отчет ,че са извършили превенция с еди колко си фишчета (В работен ден през деня всички глобени трудещи) и това е.Нощем си почват по старому!!А там е разковничето.Всички тези убийствени катастрофи са тогава,когато нормалните почиват!!!

9

Анонимен

преди 1 година

България- територия на мафията и злото.

8

пена

преди 1 година

Толерирането на мутренската класа води до такива неща. Ако имаше няколко *** мутренски синчета и гаменчета, нямаше да се случват тия неща.

7

Анонимен

преди 1 година

Почна се - не били на пешеходната, били на тротоара, готиния шофер бил заслепен от пълнолунието, нема шанс да е карал с 200 и да е бил пиян, друсан - дава проба на следващия ден следобед във ВМА???? Случайно адвокат му е от Марковските - мастити престъпници... А вие кесите по разбитите пътища да протестирате??? Отидете пред КАТ, блокирайтв входа да не могат да си влезнат у мишата дупка 1 година да се крият бе!!! Блокирайте съда ония с джуките да висат вътре да ги тресе треска от страх бе!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Ако си заслепен, намаляваш веднага скоростта. И най-неопитният шофьор първосигнално това би направил! А този летеше като куршум, нали видяхме клипчето.

5

Анонимен

преди 1 година

Ето потвърждение на тезата ми че трябва да се забранят автомобили по-стари от 10 години. Opъгляцитe дето ги карат не само не могат да си позволят поддръжката, а и не са достатъчно осъзнати и вършат глупости.

4

Shshshshsh

преди 1 година

Да не е бразилец тоз двумесечен шофер или украйнец. Така го пазят в дискретност....

3

Простотията в БГ

преди 1 година

Е смъртоносна.

2

Анонимен

преди 1 година

Колите са наистина сатанинска работа.

1

Анонимен

преди 1 година

Щом е намесен адвокат Димитър Марковски нещата намирисват на мутренско синче... Как са все те заслепени не знам... Горките родители на двойката, абсолютен шок и ужас. Моите съболезнования.