99

А ха

преди 1 година

Е ся жълтите няма ли да се обидят?! Кво ши праим?

98

Анонимен

преди 1 година

До 115 Таня, това е документален филм - като искат художествена измислица, да не я наричат документален филм.

97

Анонимен

преди 1 година

Клеопатра е била чернокожа, защото е била от Африка

96

Упс до 124

преди 1 година

Много добре се знае Как е изглеждала Клеопатра, защото има Монети с нейния Образ! Ама че Неграмотници пишат тук!!!! Инфантилизация до дупка!

95

Дзъ

преди 1 година

Аз пък искам червената шапчица да е азиатка, вълкът - язовц, ловцът - транс, а бабата да е бушменка.

94

народно творчество

преди 1 година

недостатъка на времето , ако имаха телефони с камери сега нямаше да има исторически неразбирания , а и колко ли герои щяха да се окаже че не са съществували , да не говорим за битки :)

93

Анонимен

преди 1 година

Аз се дразня и от сериалите, които от две години някъде се напълниха с гей двойки, било то мъже или жени, то почти няма хетеросексуални, а ако ги има в един момент се откриват, че и те са гей, но неразбрани. А топа на политкоректност, от която ми се повръща, е сериала 911:Lone star, където са събрали гейове,транс, азиатци, ***, арабка и какви ли не. Негледаемо е.То бива бива, но аз започвам да си мисля също, че в цял Холивуд хетеросексуалните хора са малцинство. Което разбира се не е така.

92

Анонимен

преди 1 година

Никой не знае как точно е изглеждала Клеопатра. Факт е, че е била наследница на Птолемей, един от генералите на Александър, но все пак са минали 300 години, така че е била наследница и на местни хора. Със сигурност не е била руса, но не е била и като жената на снимката, по-скоро е била с тен като съвременните араби. Но пак казвам, всичко е само предположение, не е запазено нейно изображение освен едно, но то не е цветно, за да видим тена й.

91

Жорко

преди 1 година

А социално слаба самотна майка инвалид ли е?

90

Анонимен

преди 1 година

Какво значение има? Със сигурност е обичана и обича някого

89

Анонимен

преди 1 година

Искам бял Мартин Лутър Кинг! Не ме интересува фактическата истина.

88

Анонимен

преди 1 година

Ако някой още не знае, ФАЩ вече принадлежи на стнизма, те не разглеждат чернокожите като раси, даже е още по-расистко защото ги разглеждат като създания от долният свят , знае се и на кого се кланят онова с глава на агне и женска гръд, въобще атома не им мърда до няколко години

87

Таня

преди 1 година

Това са художествени измислици. Никой не се опитва да ви подменя историята, която впрочем вие сами отхвърляте като отричате Македония. Най-засегнати от филма трябва да са именно македонците.

86

Майстора

преди 1 година

Гледам че пак има разни, които защитават това филмово уp0дство. Утре ако направят филм с Кирил и Методий, изиграни от тъмночерни нигерийци, ще се сетите ли защо е проблем това извращение?

85

Анонимен

преди 1 година

До 94. Гърция и името гърци съществуват от два века. Няма как нещо преди хиляди години да е било гръцко. Днешна Гърция е модерна държава, наследник на Византия, както и на Еллада (хеленистичната култура). Македоните са племе с хеленистическа култура и език, също като спартанци, атиняни. Македонската държава/империя може да бъда сравнявана с Атина или друго образование по това време. Днешните северномакедонци имат толкова общо с тогавашните македони, колкото и ние българите, румънците или албанци

84

Павел

преди 1 година

Не е имало черни представители на древна Македония. Великата македонска империя е била чиста раса. Бели, високи, силни и дълголетни.

83

Анонимен

преди 1 година

След като гологлав *** изигра златокосия, синеок Ахил, в адаптацията на Троянската война на Нетфликс, вече нищо от тия скапаняци не може да ме учуди.

82

Анонимен

преди 1 година

До Таня. Ами ако им скимне с техните си частни пари да направят атомна бомба и да я метнат по умната ти тролингенска праволинейна глава ?

81

Анонимен

преди 1 година

До Таня - като не знаеш, не се обаждай бе! Ако не можеш с НПО-платеното си микромозъче да разбереш защо подмяната на историята и културата е огромен проблем, трай си просто!

80

Анонимен

преди 1 година

Американците ще го гледат, въпреки че не знаят и къде се намира египет