35

жалко

преди 1 година

знаех си,че вчерашната новина беше прекалено добра за да е истина,на богоизбраните бг пенсионери косъм не трябва да м апада от главата, дай боже всекиму такива управници,500 лв. били бедност,живи да ги ожалиш,що за наглост,що за безсрамие,пак ще кажа за свещи и лекарства дано да ги дадат

34

Анонимен

преди 1 година

70 лв. тъкмо за агнешкото,яйца и прясна салата.

33

Анонимен

преди 1 година

За украинците пари има, нали?За хората построили държавата за ВЕЛИКДЕН не може да намерите?Християни ли сте?

32

при Тодор Живков

преди 1 година

При Тодор Живков нямаш такова нещо като помощи и социално министерство, никой не знаеше какво е това социални програми и помощи, никой не получаваше помощи. Всички работеха, България беше сред 30те най-развити икономики в света, българите живееха на средно европейски стандарт на живот, населението беше 9 милиона.

31

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Аз понеже не съм дорасъл сигурно,та не схващам как така на Великден ще се раздават добавки и за турците,за които нема Великден.Аз съм луд атеист,ама питам от вежливост.Тия от Анкарското Гестапо на фюрера Ердоган няма ли да се самосезират,*** станаха за посмешище и на рошавите гарги.

30

Анонимен

преди 1 година

Добавки за тези, които не са работили. За тия които са работили, за да осигурят нещо и за същите тези неработили - една студена вода. Чудя се, колко още ще позволяваме подобни подигравки с родителите ни...

29

Един с Една

преди 1 година

Ама за Окрайна имате нали? И ти Гълъбеее ке вриш на едно место и то като гледам скоро ще е:)

28

Анонимен

преди 1 година

Вече излязоха видеоклипове на музикантите от центъра на Артьомовски и пред прословутия танк пред който нацистите обичаха да се снимат и да показват като символ на победата. Центърът на града е прочистен от украинските бандити. Боеве се водят само в крайните райони.

27

О хо хо

преди 1 година

МНОГО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ!

26

Анонимен

преди 1 година

СРАМ нямате !!!Не съм пенсионер, но ме е яд, че пари за *** намирате, а за майките и бащите ни няма ....

25

Обективно

преди 1 година

За инфлацията в по- голям % от Европа - СЕ СЪРДЕТЕ НА КИРО И АСИ. Нема пари! Действайте!!!!

24

КОБА

преди 1 година

ТОВА Е ГОЛЯМА ГРЕШКА ,Г-Н ПРЕМИЕР ВИЕ УДРЯТЕ СПИРАЧКА НА ТЕЗИ КОИТО СИ ПРАВЯТ ПО ВИСОКА ВНОСКА ЗА ПЕНСИЯ,ПОВТАРЯМ ГОЛЯМА ГРЕШКА

23

Анонимен

преди 1 година

И, ако доходът ти е 505 лева, зависваш, минаваш към тия с по-големите пенсии. Слушам по тв, че говорят за следващи избори, т.е. по-голяма е вероятността да се ходи юли на избори, отколкото да съставят правителство. Ще ми се да питам ДОКОГА ще ходим да избираме едни и същи и те няма да правят правителство? Май ще НЕ ходя на избори през юли, ако се стигне дотам. Милиони за изборите не се чудят откъде да вземат.

22

Анонимен

преди 1 година

Бойко когато беше на власт даваше Великденски и Коледни по същия начин! Само на пенсионерите с най-ниски пенсии!

21

я бре

преди 1 година

Гълъбчето се изцвъка яко в/у пенсионерите.

20

Анонимен

преди 1 година

Бившият президенат на Франция Франсоа Оланд: "Меркел беше права, когато каза това [за забавянето на споразуменията от Минск]. Защото смятаха, че Путин иска да спечели време. Не, ние искахме да спечелим време, за да дадем възможност на Украйна да се възстанови, да укрепи военния си капацитет. Днес преговорите с Путин биха довели до статуквото. Следователно, докато Украйна е в състояние да продължи битката, докато Украйна е в състояние да принуди руснаците да отстъпят, не може да има преговори".

19

Левон Хампарцумян

преди 1 година

Пълна глупост ! А какво правим с тези чиито пенсии са 505 лв ? Те, явно в сравнение с тези които взимат 503 лв. живеят в охолство и безгрижност. Абсолютно несправедливо !!! и едните и другите са си плащали чинно вноските към НОИ. А сега - за едните може за другите - не ! Откъде накъде !?

18

ТИТИ

преди 1 година

Как не вие срам Гълъбе , било справедливо -дрън-дрън . Не можахте да намерите 140 млн лева за всички пенсионери !Не ми трябват ваште кирливи 70 лева ! Дръжте си ги за вашто АНЕШКО ? ПОЗОР ?

17

щастлива съм

преди 1 година

пенсията ми е 504 лева и 70 СТОТИНКИ.Няма да получа Великденски! Радвам се и psuvam!

16

Анонимен

преди 1 година

Тез с 600 лв сигурно ще изкарат празника на круиз