15

Анонимен

преди 1 година

Същот като кремалските нещастници и родните русофили са загубили всяка връзка с реалността...

14

do 26

преди 1 година

Ама не ми цитирай лента ру много те моля :) аз на руска медия ли ще вярвам или на човек който познавам? Четете си ги вие и си мислите, че е истина.

13

Анонимен

преди 1 година

Великата ви червена армия 7 месеца не може да превземе едно село, а вие се готвите в Берлин да ходите :) с тази скорост ще стигнете Берлин след 2451-а.

12

Конфуций

преди 1 година

до 1 Направо се чудят коя страна да скарат с Русия, както направиха с Украйна, и без това повечето от руските съседи не ги долюбват изобщо. Щатите си изиграха много добре картите, като използваха верните си *** Петров/Василев за настроят ЕС против Русия, откъдето започна и икономическата криза, в началото с горивата а в последствие с хранителни продукти/ суровини и метали, сега засегнаха и еко проектите като премахване на ДВГ и развитие на био горивата.

11

Анонимен

преди 1 година

Миналата година опорката беше че на Путин му оставало само ядребото оръжие. Тая година понеже ингилизите влязоха в точно в тая опорка, сега се пускат някакви кръгли набирания на наемни в стотици хиляди. Не ***, милиони, милиарди наема руската хазна.

10

до 13

преди 1 година

Вие сте виждали Киев само на картинка. Имам колега който живее в Киев на моите години (38) здрав прав и не е мобилизиран. Така, че опорките ви не вървят. Е виж за мобилизирани руснаци със 100 болести, че и в инвалидна количка са били мобилизрани има видео матерял от самите тях :)

9

Анонимен

преди 1 година

От ноември до март изчерпаха първата вълна от 300000 мъже. Хайде пак обяснявайте какъв гений бил Путин и как всичко върви по план и западните медии лъжели. 300000 умрели и ранени, това е национална катастрофа!

8

Анонимен

преди 1 година

Похарчиха си редовната войска, похарчиха и затворниците, похарчиха и националистите войнолюбци и момчетата от бедните райони заминаха. Сега от къде? Време е да разберат, че кремълският самозабравил се не е Русия и ги води към дъното!

7

Анонимен

преди 1 година

Байдън ще воюва до последния украинец.

6

Анонимен

преди 1 година

Едно време комунистите така правеха - привикват някой за "малка справка" и "сверка на документи" и човека изчезваше. Понякога и завинаги.

5

Анонимен

преди 1 година

Путин ще воюва до последния руснак

4

Public enemies

преди 1 година

Докога ще ни занимавате с тази Украйна, време е за ядрено и бактериологично оръжие!

3

innocente

преди 1 година

Те първите 300 000 свършиха!

2

Анонимен

преди 1 година

В България има доста желаещи да отидат да воюват в Украйна. Да организират една рекламна кампания и доста бг младежи щ се запишат заедно с бащите и дядовците им. Русофилството в нашата страна се предава по наследство.

1

Public enemies

преди 1 година

Мачкай Вива, порутай наркокартела, цяла Украйна в ракети не само източната част!