75

Гиб Мелсън

преди 1 година

Съветника на президента Зелински Арестович, който призна, че блока е съборен от ПВО на украинската армия, по точно, че са свалили ракетата точно над блока и там е паднала е бил принуден да си подаде оставката като съветник на Зелински. Така е. Който не припява на прогандата му бият шута.

74

Un homme grand

преди 1 година

Съветският КаГеБейски кръвопиец трябва да бъде спрян. Западът вече започна да разбира, че оръжията за Украйна са повече от необходими и ще им бъдат предоставени всички системи, за да изтласкат джуджетата в коччинната им.

73

БЪЛГАРИН

преди 1 година

НЕ МИ ФЪФЛЕТЕ ДАЛИ СЪМ БЪЛГАРИН,РУСКИ БОТОВЕ НЕЩАСТНИ! ПО СЪЩИЯ НАЧИН ПЪРВАТА СВЕТОВНА СТЕ БОМБАРДИРАЛИ ОТ КОРАБИТЕ СИ В ЧЕРНО МОРЕ ЦЯЛОТО БЪЛГАРСКО КРАЙБРЕЖИЕ! ИЗБИХТЕ МРЕЗ *** ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ЦВЕТА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ,А ПОСЛЕ ПРИ ТОШО НИ ОБЯСНЯВАХТЕ,ЧЕ СМЕ БРАТЯ! СЕГА ПАК ПО РУСКИТЕ ТЕЛИВИЗИИ ОТРОЦИТЕ НА ГЬОБЕЛС КРЕЩЯТ ДА БЪДЕ БОМБАРДИРАНА БЪЛГАРИЯ!

72

Анонимен

преди 1 година

Вече се питам gнec.бг да не би да е обявил конкурс за литературно интерпретативно съчинение и да самоучаства в него ?! Поредното сърцераздирателно произведение , изкарващо лошите руснаци тъмночерни , а горките укронацита - вода ненапита ! Да питам аз - а 2014 година ,когато "хуманните" бандеровци бомбеха етническите руснаци , къде бяхте , защо нямаше сълзливи и сополиви статии като тази ?!

71

Анонимен

преди 1 година

Само дето атаката не е срещу блокът, а Украинското ПВО сваля Руската ракета там. Това го признаха самите Украинци още преди 2 дни.

70

До Запада запАда

преди 1 година

Факт! Западчето горкото си отива. Просто нивото падна адски много! Наркоманията също е много висока. Довиждане ФАЩ. Запада запАда!

69

Анонимен

преди 1 година

До карачанаков 61. Той Тодор Живков беше предвидил и това.

68

американски shit

преди 1 година

Даже русофобите изперкаха освен, че не смеят да стъпят на фронта ами освен мишки които са плъзнали по форумите и деца които не са виждали оръжие на живо. Като долния под мен а в мовента Руските сили мачкат Укронацистите а вие само църкате.

67

АнонимеН

преди 1 година

Повече от това просто няма смисъл да се каже, особено под статийки, като тази. Съгласен! :)

66

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 58 а като е цял телевизора работеше ли???/

65

УКРОФАШИСТ

преди 1 година

До БЪЛГАРИН, объркал си името си, не Българин а Украинец трябва да се пишеш!!!!!

64

Анонимен

преди 1 година

Запада запАда.

63

Анонимен

преди 1 година

Да благодарят на Евреина Наркоман за хубавия живот който им осигури.

62

Анонимен

преди 1 година

До 60. Когато в тоя град се крият смърдели украински така става. Мачкай Путин, получава ти се. Мисирките ревът като новородени.

61

УЖАС

преди 1 година

И ТЕЗИ РУСКИ АГАРЯНИ РАЗПРАВЯХА 50 ГОДИНИ НА УКРАИНЦИТЕ,ЧЕ ИМ БИЛИ ПРАВОСЛАВНИ,СЛАВЯНСКИ БРАТЯ!

60

Сър Пичук

преди 1 година

Разбрахте ли сега. Не са виновни руските ***, че стрелят по друга държава, а са виновни украинците, че се опитват да им попречат. Няма такива нагляри като нашите ***. Дано скоро има взривен блок в Русия отново

59

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 48 Турция предупреди България че Кърджали и Смолян са зони на влияние на Турция и там ще действат правилата на Турция ,България не се съобрази тя сама си направи избора и затова Турция го направи използва военно технически средства.Е другарю как ти звучи????

58

БЪЛГАРИН

преди 1 година

РУСКАТА НАГЛОСТ Е БЕЗГРАНИЧНА. С МЕСЕЦИ ИЗБИВАТ И РАЗРУШАВАТ ДАДЕН ГРАД,НАПРИМЕР МАРИОПУЛ И ПОСЛЕ ВИКАТ УКРИТЕ САМИ СА ГО НАПРАВИЛИ! ОТИДЕТЕ ДА ГО КАЖЕТЕ В ЛИЦЕТО НА ОЦЕЛЕЛИТЕ,ПЛЪХОВЕ ФАШИСТКИ!

57

русский мир

преди 1 година

Даже русофилите изджендеряха и не смеят да припарят до фронта, а само някакви мишки са плъзнали из форумите...

56

Анонимен

преди 1 година

Гледах снимки в друга медия ... просто няма такава манипулация. Стената на апартамента я няма, но върте чисто, подредено, без прах телевизора и той цял. Масата посредена с чинии и прибори. Друга снимка всичко разбито, но някакси с фотошоп сложени хора в официални дрехи ... ОТАН, хАмерика западат. За хохлите да не споменавам