13

Папо

преди 1 година

Оффф все едно сме през комунизма ,тоя толупа е вечен ,като Тодор Живков.То ако ще е така ,по добре върнете царя, поне има титла и потекло. За какво ни е един обикновен толуп като Боко.

12

Анонимен

преди 1 година

Самохвалството на Борисов му изяде главата. ГЕРБ печели изборите с манипулациите в "Информационно обслужване". Кирил И Асен с манипулации на кодовете/текстовата програма/, която може да се манипулира, както те кажат и с помощта на Събев, който разнася машините. Тодор Живков беше селски хитрец, но работеше в интерес на държавата. Когато се появиха в правителството/ЦК на БКП/ Лилов и Луканов държавата се срина. Борисов е копие на Живков. Кирил и Асен са новите Лилов и Луканов. Нищо ново!

11

анонимен

преди 1 година

Прав си Баце, а *** този башибозук , дето ни тропосаха е.а майката на нормалността на страната ни и ако продължат да съществуват - пълен срив на всичко.

10

Vladkounited

преди 1 година

Да така е , за 12 те години управление сме последни по всичко

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя човек наистина е болен, той живее в друг свят и ще унищожи държавата.

8

6esti

преди 1 година

Какво стана с онази стена, която само трябваше да се боядиса и бяхме в Шенген? За една съседка питам

7

Анонимен

преди 1 година

Меси се е потресъл от това колко е красив и силен.

6

Аноним

преди 1 година

ПЛАТЕНИТЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ПРЕДИ БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗБИРА СЕ ЛЪЖЦИ ПЛАТЕНИ БЕДНИ ПЛАТЕНИ БЕЗДЕЛНИЦИ НИТО ЖИВОТЪТ НИТО БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВА С ВАШИТЕ ЛЪЖИ

5

Гошо

преди 1 година

А трябва да си в затвора. Какво нещо е живота.

4

Аноним

преди 1 година

БОРИСОВ ЛИДЕР УВАЖАВАН ПОЛИТИК В ЕВРОПА А *** НЕ МОГАТ ДА ПРЕЖИВЕЯТ ТОВА БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК БОРИСОВ ПОЛИТИК

3

Анонимен

преди 1 година

В сравнение с харвардските некадърници този е направо професор.

2

Анонимен

преди 1 година

Понеже е много добър за предходните 10-12 години най-малко половин милион се изнесоха от мизерията тук. Къде стигнаха страни като Чехия, Полша, Унгария, Румъния за това време, много по- напред икономически от нас. Добър си за себе си и партиите в усвояването на европейски средства, за останалия народ изедник.

1

Анонимен

преди 1 година

Сретане къде си ве? Довърши си работата че тоя вече не се търпи!