100

Анонимен

преди 1 година

САЩ се провалиха с Ковид проекта,провалиха се и с опита си да провокират Русия да започне Трета световна.Сега предстои поредната простотия,за която всички еврейски и демонични организации,слугуващи на САЩ,распространяват из слугинажните медии.Американците са гнусни провокатори.Винаги вършат гнусни неща против човечеството,а след това обвиняват други държави.Европа и Япония никога няма да се научат,че господарите им от САЩ разрушават териториалното и хуманното съществуване на техните земи.

99

Анонимен

преди 1 година

Така е, когато не можеш да победиш противника на бойното поле и в безсилието си разрушаваш украинските градове. Жалки и подли фашисти са руснаците и русофилите.

98

Бий

преди 1 година

за да те уважават..Руснаците трупат респект

97

бай Иван

преди 1 година

изобщо давате ли си сметка ,че около нас има хора които подържат режима в кремъл и неговите съюзници ким чен ун,башар асад,мадуро,ликашенко,дядо мраз от иран ,канибала от конго и на-колоритния шапшала от Еритрея ,давате ли си сметка ,че около нас има хора ,които искат нашите деца и внуци да бъдат управлявани от тея психопати

96

ф

преди 1 година

Русоробите какво са се разквичали тука направо смърди. Гледайте какво се случва на бойното поле. Украинците размазват руската армия от всякъде, по 300 оркки на ден наторяват земята. Армията на Украйна вече има заповед да не залавя толкова много пленници както преди, ами направо да ги прави туш.

95

Митьооо

преди 1 година

Ще гърма с топчетооо, искам революцияя, революция искам!

94

Анонимен

преди 1 година

Още от първите дни на военния конфликт в Окраина участват наемници от НАТО! Като изключим военните инструктори и командващи, които обучаваха укронацистите още от Майдана през 2014г., вкараха над 50000 поляци, румънци, англосаксонци и идилци, все участници в терористични и други военни операции на краварите. Хаймърсите, натовските гаубици и далекобойни оръдия са под командването на Пентагона, а терористичните акции на укронацистите се организират от ЦРУ и МИ6.

93

Анонимен

преди 1 година

Като сте много силни, защо не нападате Нато бе? Клоуни. Скоро ще има урок по високи технологии ми се струва.

92

Анонимен

преди 1 година

Почна се. Щом удрят критичната инфраструктура - укритата скоро ще кекнат. Ако не клекнат - ще измръзнат в ми3ерия...

91

Украйна

преди 1 година

Русия няма да победи. Украйна ще победи!

90

Анонимен

преди 1 година

От самото начало руснаците не ги пердашат с всичките си възможности,оставиха ги малко на спокойствие,докато преминат референдумите,отпуснаха им юздите и онези взеха,че си повярваха.Гръмнаха цивилни граждани в Москва,колко време гърмяха по един АЕЦ,че даже подготвяха нападение докато там са онези от МААЕ,гръмнаха СП, после посегнаха и на моста и сега когато ги запердашиха,че да усетят и тези там,че нищо нито е свършило, нито е решено още,отново рев до небесата и международна активност.

89

Данчо

преди 1 година

Русия ще победи.

88

Запада обсъжда

преди 1 година

Санкциите се оказаха по жестоки за санкциониращите отколкото за санкционираните..колкото повече санкции срещу Русия, толкова по-бедна Европа

87

бай Иван

преди 1 година

давате ли си сметка.че нито китайците,нито индийците поздравиха психопата за рождения ден,пълна изолация ,цоцкат го евтини ресурси,иска не иска трябва да продава,дава те ли си сметка ,че ако не са Украинците тоя психопат ако беше взел Киев за 3 дена както мислеше,нищо чудно да беше тръгнал да възстановява СССР,давате ли си сметка колко продажници има в нашета държава и няма да се бият за земята си ,а ще предадът на върховния лидер с отворени бузки на дупето

86

Не е тайна

преди 1 година

До Анонимен 59. Не е тайна, че Китай кредитира САЩ с повече от 1 трилион долара.

85

масов бой

преди 1 година

Държавата ни е толкова разделена, че ще се разпадне сама скоро.Предлагам масов бой между русофили и натофили в центъра на София. Който победи взима властта и обявява война на Русия или на САЩ, според зависи! Айдеее бойй!

84

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега да си правят селфита укрофашистите пред димящите и разрушени обекти от руските ракети, както си правеха селфита на фона на горящият мост в Крим и възхваляваха героите от фашистката армия на Украйна. И дано да не се стига да си правят селфита на фона на изкуствени слънца, че тогава загарът ще е смъртоносен и от 10 км. разстояние.

83

THE REST OF THE WORL

преди 1 година

Everybody hates USA

82

Анонимен

преди 1 година

Запада обсъжда нов пакет по-строги санкции срещу Русия. Това е свързано пряко с руските ракетни атаки.

81

Micronesia

преди 1 година

Everybody hates Russia.