35

добре бе Радев

преди 1 година

И да те е страх и да умираш от страх троят подпис РЕАЛНО няма никакво значение ние обикновените хора да не би да искаме война? Ама и не искаме путин да унищожава цял един народ ,ако всички си траеха Путин щеше да е превзел Украйна и щеше да се готви да възтанови СССР а после и Варшавския договор-- ама ти си за това !

34

Анонимен

преди 1 година

Имаше тука един смехотворен човек, на име Росен Плевнелиев, беше и президент, всички го забравихме, но той не спира да ни напомня за смехотворната си фигура и личност. Докога провалени политици ще ни дават акъл как да се оправаме?! *** нали бяхте във властта, бееее! Защо не ни оправихте, а само грабихте!!

33

Анонимен

преди 1 година

този е типичен путинофил

32

Мартин

преди 1 година

По принцип не е цвете, но евала му правя! А ДБ тепърва ще дишате праха на Възраждане. Ще си умнеят и красивеят.

31

Не

преди 1 година

Направо не е истина колко малоумнициии тук искат да въвшечат България във война и съм убеден, че при война те ще са първите, които ще избягат

30

До Дея

преди 1 година

България с бъдеще в НАТО какво общо има с това да приемем Украйна в НАТО? Може ли да ми обясните? Или да не би членството ни в Нато да предполага че като ни дадат лист и писалка трябва да подпишем каквото и да е? Така ли си го представяте вие?

29

ДОБЪР

преди 1 година

ИЗБОР РАДЕВ. БРАВО. ТИ ЗА СЕГА СИ ОПОРА НА МНОГО ХОРА.

28

Анонимен

преди 1 година

Излезе че главнокомандуващия българската армия ... няма никакви кайсииий :)) Голям страхливец. Пак сам сред съюзниците въпреки, че първо на него му спряха газа :)) Въпреки всички четки към руските комунисти......... позор

27

Браво!

преди 1 година

Поздравления за Президента! Единственият ни читав държавник...

26

Рени

преди 1 година

Роско животно ядящо всичко ко рОсия му даде. Що е то?

25

Venceremos

преди 1 година

Това с "въвличането" е тежка кремълска опорка и Радев е напълно наясно, но неговата пружинка е навита докрай и ще петоколонничи до сетен мандатен дъх. Най-нелепата логика е как всичките 9 източноевропейски президенти умират да влязат в директна война с Москва тук и сега....

24

Анонимен

преди 1 година

Който не го харесва, да се кандидатира за Президент!!! Това е единствения човек, който наистина представлява ВОТА!!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Обаче Радев не тълкува правилно реда.Това , че Украйна ще влиза в НАТО е дълъг процес.Украйна членува в организацията на ООН.Тя е самостоятелна държава и има правото да взима сама решения.Самото приемане ще принуди държави агресори да се съобразяват.НАТО поставя ултиматум на Путин.Ако не го спази продължава да подпомага Украйна с оръжие и войски Путин тогава да му мисли.Не Украйна

22

До 19

преди 1 година

Явно си доста елементарен. Но няма страшно. Генетично е. Няма да се промени. Сега нека да ти обясня на разбираем език. На Езика на дипломацията Радев казва, че ние продаваме оръжия за Украйна, но не го афишираме и не се тупаме в гърдите. Така хем си правим парите хем не заявяваме много твърда гео-политическа позиция. И това е в ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРИЯ. Набий си го в тъпата глава. Полша дето много дава и лае ще бара скоро и тогава друго ще говориш. Тия дето са седяли по-кротко ще са по-добре.

21

пепи

преди 1 година

С пълна убеденост съм сигурна, че този ще ни закопае под егидата на рЪсия. ДА си ходи на село да пасе овце!

20

дея

преди 1 година

Ама защо бе, атлантик, нали България нямаше друго бъдеще без НАТО?

19

ZV

преди 1 година

За Плевняка става дума

18

Сата НАТО

преди 1 година

Радев е циничен про стак.

17

Ред стар

преди 1 година

Хубаво е направил Радев, ама да не обърне лопатата като му звъннат от Козяк. Вече го е правил. И той е мекотело като всички- ГРОП, ПП, ДБ, БСП, ДПС и БВ. Не се лъжете!

16

Анонимен

преди 1 година

Според Радев всички държави даващи оръжие на Украйна в момента армийте им са в окопите и воюват с Русия!Едва ли народите на Полша, САЩ, Чехия, Канада, Германия, Словакия и т. н. мислят като Радев.