42

Анонимен

преди 1 година

Украйна си върна Ямпил. Лиман вече е почти обкръжен и до няколко часа няколко хиляди рашисти ще трябва да се предадат или да загинат. Пък Песков нека да празнува измислените им анекси, които никоя държава не признава. Дори и Турция, Сърбия и Китай заявиха категорично че няма да ги признаят.

41

Striker

преди 1 година

Значи Пецков да се готви за удари по територия на Русия, хахахах!

40

Мен

преди 1 година

Определящите се като "нормални хора" са тези които целуват *** на хора, бомбардирали и сринали до основи столицата ни, след като десетилетия по-рано същите пак тази ни оставят на произвола на съдбата след османски разкол... И всичко това защото може ли да изкарат 3 пъти месечния ни надник за ден и да си купят нови дънки и парфюмче...

39

333

преди 1 година

Тоя Песков плаши гаргите. От месеци Украинците удрят цели в Крим и Болгород. Руснаците само констатират ударите и не мога да отвърнат. Целия режим в Кремъл отдавна са загубили връзка с реалността. Ядат бой по целия фронт. И 1 300 000 резервисти да пратят на фронта единственото затруднение за Украйна ще е къде да ги копа.

38

До обявиха

преди 1 година

не беше ли с НАТО?

37

Стига бе,

преди 1 година

Тия се опитват да направят света на Целокупен ***! Кой смятат ,че ще им се върже на тази постановка! Да бяхме в 19-ти век, сигурно щеше да мине номерът! Путин успя да ги върне руснаците в началото на миналият век, само че станалият свят отдавна живее в 21 -ви век!

36

Щом са агресори

преди 1 година

от Харков направо към Москва!

35

Анонимен

преди 1 година

един по един всички плъхове напускат кораба - начело с любовника на Путлерррр - Реджеп Ерджолан - вече системата МИР не се използва в турция, Ерджолан след като прибра парите на руснаците пуска кепенците, иначе правоверния и изключително "достоен" мюсюлман Ерджолан

34

Ужас

преди 1 година

Да свьршва по бьрзо войната фалирахме сьвсем да крепим бай дьн - тръмп врьщай се

33

Анонимен

преди 1 година

НАТО защо не обяви война на Украйна и не удари военните бази в Крим . Така всички ще са доволни , Русия защото НАТО е срещу Украйна , Украйна защото там базите са на окупатора и светът защото Путин направо ще изперка :)

32

До 30

преди 1 година

И арменците и грузинците говореха руски!

31

Kalisko

преди 1 година

Русия е най-позорната държава.Само лъжи, пропаганда и насилие

30

Неразбрал

преди 1 година

А до вчера като не бяха Руски територии, защо ударите върху тях, но от Руската армия не бяха акт на агресия?

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17, прав си, но допускаш една грешка. Демократичните партии не са винаги десни, това е остатък от грешно мислене насаждано в началото на 90-те. ПП е демократична партия, но ляво център, а на Асен Василев идеите му са по-леви дори от БСП. Възраждане, която е анти-демократична партия, е всъщност някъде дълбоко в крайното дясно. А идеята ти е лесна за схващане, нормалните хора да излезем да гласуваме за да не пращаме идеоттите в парламента. Те дори не са от полезните идеотти.

28

Анонимен

преди 1 година

Абе, ще свети. И на запад ще свети, и на изток ще свети, и отвъд голямата вода ще свети. По-силно от хиляда слънца, както са писали в древните книги. Шантав свят.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11. И кое им е украинското. Всички фабрики и заводи, мостове жп линии, АЕЦ-ове и ТЕЦ-ове, язовирите, всичко е строено по време на СССР. Народа говори руски и има руско самосъзнание. Украйна я има от 1991 г. и но благодарение на Горбачов. А той се оказа един наивен, който се продаде за една пица.

26

Анонимен

преди 1 година

A бре Песко , син ти записа ли се в армията или още скатава ? Решихте ли проблема на високо ниво?Плъшоци!

25

Анонимен

преди 1 година

Пълно обкръжение на руските нациски окупатори в Лиман. Тотален крах в Херсон. И на този фон онова недоразумение ***.лер щял да обявява анексия.Смях, смях.... този е за Кърлуково..

24

гост

преди 1 година

Целия Кремъл е мишена.... Съд и трибунал за всички. Путин, Лавров, Песков, Шойгу, Медведев и т.н. смърт за агресорите!

23

до 23

преди 1 година

И на никой не му пука :)