27

Анонимен

преди 1 година

Всякакво съглашение с Украйна означава смъртен удар по авторитета на Путин и на властта в Русия. Моментално губят подкрепата на народа. Няма да има никакви преговори преди окончателно завършване на военните действия. Може да има единствено разговори по подписване на пълна и безусловна капитулация на Украйна, както с Германия. Украйна ще загуби своята държавност и ще бъде разделена на няколко държави които ще бъдат лоялни на Русия.

26

Анонимен

преди 1 година

Не, просто я карат полека защото с бързане не се плеви добре

25

Перчо

преди 1 година

Тъй,тъй свършили са оръжията на руснаците.От утре започват да атакуват с прашки.

24

ха ха до 24

преди 1 година

Русия не воюва със собствени средства другарю защото повече от полоовината компоненти са западни

23

Анонимен

преди 1 година

Русия воюва със собствени средства, със собствено оръжие, което тя произвежда, с ограничен контингент, имайки ресурса постоянно да го възобновява, използвайки далеч не всички възможности, с които разполага, запазвайки значителни възможности да води и на друго място военна операция от съпоставим мащаб.

22

а

преди 1 година

Ами щом *** се готви да преговаря със Зеленски на там отиват нещата

21

Анонимен

преди 1 година

Украйна е държава терорист. Укронацистите използват цивилното население за жив щит. Това беше потвърдено дори от Амнести интернешънъл.

20

999

преди 1 година

Твърденията на бивш американски генерал,предавани от DW не са факти.

19

Анонимен

преди 1 година

Нали ракетите на руснаците свършиха ояе преди няколко месеца, нали Путин беше на смъртно ложе или поне го очакваше преврат, нали уктаинците трябваше да тръгнат в контраофанзива и обърнат хода на войната още в края на февруари, нали контраатакуваха Херсон още преди седмица и трябваше да изгонпт руснаците от там, така че да, най-вероятно и това което се пише в статията е вярно.

18

Анонимен

преди 1 година

Може би, ама надали!

17

Анонимен

преди 1 година

Ударната мощ на Русия се превърна в изнасяне на руските мощи в черни найлонови чували от Украйна.

16

Анонимен

преди 1 година

Каква максимална мощ ви гъделичка?! Кой използва пълната си военна мощ, за да смаже няколко тахтаби?! вие с валяк ли мачкат няколкото бълхи по кучето си?!

15

Анонимен

преди 1 година

Не Русия, ами САЩ бомбардираха България и избиха хиляди цивилни българи без абсолютно никаква причина. И сега ще ми разправят измислици и постановки за Буча.

14

Анонимен

преди 1 година

Ударната мощ на Русия е по жилищните кваргали и гражданските обекти.

13

Адмирации

преди 1 година

Фашистка Европа, подпомага фалангите от Киев, затова след Украйна, не трябва да се спира! Време е за Велика Руска Империя и анексиране на цяла Фашистка Европа, след това демилитаризирация и прочистване на фашистките европейски правителства!

12

Анонимен

преди 1 година

Не знам за руската военна мощ, но западната къпателна мощ рязко пада и се малага да подмиват само 4 точки поне да не миришат на пот.

11

Анонимен

преди 1 година

Типично поредно пропагандно заглавие. Глупаво, колкото го може нашенски тро-л писач на "новини". Максимумът на военната мощ нито я знаем, нито сме я виждали. Защото тя няма нужда да се включва в такъв конфликт. Ако видим максимума, това ще е последното нещо, което всъщност светът ще види. Защото после ще изчезне. Статии, като тази, са едни сладникави повредени локуми.

10

Влади

преди 1 година

Кофти. Този път няма западна лендлиза, БЛАГОДАРЕНИЕ на която СССР спечели войната на Източния фронт. Сега ще се покаже истината за колоса с глинени крака, който беше почти загубил Зимната война с/у Финландия със загуби: 30хил. фински срещу 350хил.съветски.

9

Алекс

преди 1 година

Русия изобщо не очакваше толкова мощен отпор.Сега е моментът Украйна да получи изобилно оръжие и да смаже рускофашистката зараза.

8

Българин

преди 1 година

Вие слабоумни ли сте. Вижте в Интернет видео на Цар Бомба и обсъждайте тогава руската ударна мощ. Това че Русия го играе като на една голяма анти терористична операция в момента, не значи че няма мощни оръжия, които могат да заличават цели градове.