99

Анонимен

преди 1 година

Егаати руската армия. Щом 12 камиона с ракети и ръчни противотанкови оръжия ги направиха за смях. Великата военна операция. Сега влизали във военен режим на индустрията. Каква индустрия ве? Това е манифактура от 30те и 40те години на миналия век

98

Историк

преди 1 година

Историята се повтаря. През средните векове, мине не мине време и от Изток идват монголски нашествия и вируси. Не усещате ли дежавюто?!

97

До worm-up station

преди 1 година

Газовите хранилища у немско са пълни почти на 80%, въпреки игрите на Путин. Германия скъсва с тях. За разлика от тях руснаците прогресивно обедняват. Бюджета на Русия е на минус. Пари от петрол и газ намаляват. Без Европа, фалит...

96

Анонимен

преди 1 година

Западните медии отново представят желаното като реалност. Русия воюва с около 1/10 от действащата си армия и пак направи на криви великите украинци, непобедимите НАТО, пък икономически - и всички европейци. А мащабните операции на ВСУ по ефективност се доближават до мащабните зелени енергии.

95

До пецата

преди 1 година

То и Хитлер искаше обединение с Русия, но го спряха....

94

Анонимен

преди 1 година

Украйна фалира преди две седмици, намалиха и кредитния рейтинг на фалит! 60% от доходити които и липсват за бюджет плащаме САЩ, ЕС и ние!

93

До 88

преди 1 година

Украйна чака...руснаците би трябвало да бързат. Мостовете по Днепър са разрушени, подкрепление трудно ще дойде

92

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС сме богати и могъщи, и хиляда години да се разоряваме и обедняваме всеки ден, пак няма да настигнем Русия по бедност и разорение. Винаги ще ги бием руснаците по мерезе!

91

Анонимен

преди 1 година

С нахлуването в Украйна, Путин ускори неизбежната демократизация на Русия. Блатото ще бъде демократизирано както навремето езичниците бяха покръстени и друг сценарий няма!

90

Пецата

преди 1 година

този конфликт разорява европа с всеки изминал ден , резултата ще е политическо поделяне на европа от Русия и фащ , Германия от както я има идка обединение с Русия но англия ще унищожи света но няма да позволи това да се случиЕдин от военно стратегическите ходове за независимост на Германия беше да затворят АЕЦите, тъй като това е един от методите америка да принуждава определена страна да изпълнява каквото се иска ,иначе следва Чернобил

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94 "Ами като си има индустрия, мобилизира си я... Ние такива проблеми нямаме..." Я погледни БВП на глава от населението в България и Просия, и може и да изтрезнееш.

88

И през ...

преди 1 година

ВСВ "мАбилизираха", обаче тогава денгите и материалната помощ от САЩ и Великобритания течаха като река към "мАбилизацията", а сега текат, обаче към Украйна. Тия северноазиатски сатрапи са си повярвали на собствената пропаганда, че са "пАбедили", щото са много велики. Сега ще ядат бахурата, за да слязат на Земята (а дост от тях и. под земята).

87

Анонимен

преди 1 година

А ние мобилизираме запасите от боб и сланина за през зимата!

86

мазепа

преди 1 година

До Анонимен-----няма закон на ЕС за вътрешни или външни тоалетни, освен ако не си го чул по руската телевизия. Всички хим. тоалетни са външни.

85

Анонимен

преди 1 година

Българите сега като изберат отново Баце, ще им направи Арена Армеец с легла и калофифери зимата да спят на топло.

84

До 90

преди 1 година

Ти пък от месец... Аз от както се помня слушам за непобедимата червена армия, която сама срещу целия свят ще победи за два-три дена, а пък то... гепи тостерите и офейка.

83

Анонимен

преди 1 година

Позоввайки се на доклада на украинското разузнаване..ЕС медийте отразяват само това което Украйна съобщава, писна ми от едностранни и манипулативни статии!

82

Анонимен

преди 1 година

Според болшинство, който не изповядва еврогееейски ценности е от дс. Плоскости сте вие, има хора с различни мирогледи. Приемете го, или сте тесногръди?

81

Анонимен

преди 1 година

Вижте. Нещата са ясни, тази зима ще е особена за Европа, но следващата няма да е. За сметка на това обаче в Русия тази, следващата, по-следващата и т.н. ще са много тежки и знаейки това се опасявам, че може да се размекнем и да почнем да им вдигаме санкциите, а това не трябва да се случва. Нужни са още и още санкции, пълна изолация на империята на злото!

80

Анонимен

преди 1 година

От поне месец целият свят слуша как Украйна е събрала страховита армия и аха-аха ще направи грандиозна контраофанзива, която ще помете руснаците. Чат пат изстрелят някоя ракета, ударят летище, мост и почват да искат още боеприпаси. И после нищо. Според мен, те не спазват основното правило да не разгласяват намеренията си и казват хоп, преди да са скочили. А това е рецепта за катастрофа. Дано не съм прав и да имат някакъв по-хитър замисъл. Ще видим, но засега са пълна нула.