46

Агонията е другаде

преди 1 година

Вовата пробута лъжеистория и започна мръсната си война, защото ако се съди по бученето в руския интернет преди февруари, опората под краката му започваше да се пропуква. И неговата бандичка направи каквото правят такива клептократски режими накрая - агресия и яко затягане на гайките у дома. С надеждата да се задържат на хранилката. Само че ги халосаха където боли най-зле - в основите на икономиката. А народ в мизерия може и да не търпи дълго, дори руснаците.

45

Истината

преди 1 година

До Анонимен...... сдобрят с Русия...... Само руските роби не разбраха, че докато в Русия управлява шайката на психопата Путин няма да има нормални отношения с нея.

44

!!!

преди 1 година

Че Киро е кукла на конци е видно и от Марс!!! За смях сме пред целия свят, никой не ни уважава.

43

Българин

преди 1 година

От Съединението до днес Русия и русофилите са най големите врагове на България и българите!

42

Анонимен

преди 1 година

Идва на есен възраждане с мнозинство в парламента и те ще ни сдобрят с Русия.

41

Влади

преди 1 година

Божката няма ли финансира нови протести? Нали и при тази власт си остана подсъдим. Време е пак млади и необразовани да се потъркалят 3 месеца на Орлов мост. Хаджигенов, Мая Манолова и др. отровни отпадъци са готови за нови избори. Мисирките от трите телевизии и БНР също се точат за интервюта с бити "деца", които леко дрогирани са палели полицаи. Всичко е готово за нова подмяна.

40

РУСИЯ Е враг

преди 1 година

Четата на Хаджи Димитър е предадена от руския консул в Румъния и мястото на стъпване на българския бряг!

39

Анонимен

преди 1 година

Умната на 2-ри октомври драги сънардоници.. Нека си гласуваме за евроатлантическа партия ама не и тия ПП-та. Те ни водят към война.

38

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 38 На мен не ми прилича чак толкова на вещица. Де да мажех , щях да я опъна.В акъла е грозна .

37

Анонимен

преди 1 година

И тая усеща че държавата им лети дъм дъното на пропастта. Скоро цялата им армия от упраляващи ги крадци, мошеници, военнопрестъпници и лъжци като Маша Захарова ще станат контингент на съда в Хага, а това от което смучат в момента като пиявици ще изчезне от географските карти.

36

Бай иван

преди 1 година

Нападението на съседна страна е първият признак на агония.

35

РУСИЯ Е враг

преди 1 година

Левски е обесен по заповед на граф Игнатиев с поръчка от Марин Луканов--дядото на Андрей Луканов обрал коматевските пари на на ловешкия БРЦК.

34

Анонимен

преди 1 година

Лошото е, че агонията я отнасяме ние - дреме му на пробиотика на този едеот Кики ли беше какъв беше.

33

БАНко

преди 1 година

КИРЧО , ТИ СЕ ПРЕВЪРНА ОТ НАДЕЖДАТА ЗА БЪЛГАРИЯ В ПОЗОРА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА !!! ДОРИ В ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ В СТОЛА НА УПРАВЛЕНИЕ ПРОБУТА ОЩЕ ОСЕМ НАРИСУВАНИ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТЧЕТА !!! ПОДОЛОГО , НАРОДА ТЕ ГЛЕДА С ОТВРЪЩАНЕ !!!

32

Анонимен

преди 1 година

Руска шизофрения

31

Анонимен

преди 1 година

Права е.

30

Анонимен

преди 1 година

Говорителката с малките цици завижда на българите, че могат да имат ново правителство, защото рашистите никога нямат да имат ново правителство

29

Анонимен

преди 1 година

Русия се намесва във вътрешните работи навсякъде, къдетжло може. Особено на Балканите. Това не е новина. Македонският президент Пендаревски каза вчера, че Русия се опитва да влияе в делата на Северна Македония, което отдавна е известно. У нас го прави чрез петата си колона БСП и компания. Никога повече руската БСП!

28

Анонимен

преди 1 година

Нагли руснаци, забравете че съществува България, това е най-големия подарък който можете да направите на българския народ.

27

Анонимен

преди 1 година

Paшистите винаги говорят обратното на истината (т.е. лъжат)... Повече от 100 години промиват мозъците на опростаченото ни население... Почти всички беди на България са заради техните интриги...