105

анализатор

преди 2 години

До: номер 114 Ами знаеш ли какво ще ти кажа, всъщност да, Украйна споделя. Наскоро Зеленски обяви, че средно на ден по 60 украински войника биват убити и по 50 на ден ранени. Да, доскоро не споделяха, но вече започнаха да обявяват усреднени данни.А Русия от 24-ти февруари досега загуби над 30 000 солдати. Всъщност, в момента на писането вероятно са нарастнали на 31 000 души.И руски птички от небето падат, руските танкове се бомбят като консерви "Русенско варено", само корабите остават 13.

104

Анонимен

преди 2 години

Ех, Олга, Олга, така и не разбра, че действията на НАТО бяха провокирани от вас самите. Остави, че нямаш нищо между ушите, ама като ти гледам снимката и за в кревата не ставаш.

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Москва отказвала да назове реалния брой на убитите си войници? ........ украинците са им ги приготвили за броене в хладилни вагони. Бая време ще им отнеме броенето!

102

Чоко

преди 2 години

Тази персона е напълно откачила. Великата и несъкрушима Червен армия се мъчи вече три месеца в Украйна. Не ми се мисли какво я очаква при среща с елитни части на НАТО и САЩ.

101

Нали Знаете

преди 2 години

че Тайните Ядрени Силоси в Урал са на принципа, че ако Кремъл е унищожен и няма кой да ги деактивира всеки незнам си колко часа сами се изстрелват към всички големи градове на Запада, т.е. Сценарият на Терминатор, откъде сигурно са и взаимствали идеята!

100

Стамат

преди 2 години

Няма страшно , като приключи тая война рускините ще са почти без пари за всички :)

99

Анонимен

преди 2 години

Все един ден ядрените ракети трябва да се използват. Неизбежно е. Щом има пушка на сцената, тя трябва да гръмне. Иначе защо е там?

98

Анонимен

преди 2 години

До до 105 Русия ще приключе войната точно за 3 минути и на цената на 1 ракета Сармат-2 ............... те нямат дори една налична ракета, всичко е тестове, клипчета и лъжи за шарани като теб!

97

Нагла путинофилка

преди 2 години

Украинците я наричат руска змия! Ще денафицира НАТО-най-голямата смешка в която тя явно вярва!

96

Анонимен

преди 2 години

всъщност русия започна войната, тая като нашите комунисти, на черното казва бяло и държат всички да повярват

95

Анонимен

преди 2 години

Таз Олга как ще цирика кат я заклещя

94

Анонимен

преди 2 години

Хм, за да има световна война условието е путника да си намери съюзници. А те нещо се дърпат. Даже жълтия им шеф ги остави да оправят сами.

93

Анонимен

преди 2 години

Москва отказвала да назове реалния брой на убитите си войници? А Киев какво, споделя ли? Преди два дни в Давидов Брод колко укъра се преселиха на ония свят? 250 са само целите тела, дето не им липсват части, а с тия на части - като преброили краката и излязло че може да окомплектоват още поне 250 укъра с крака. А при предходната атака, колко бяха? Руснаците твърдят скромно - около 150 укъра. Значи в Давидов Брод 1 ранен руснак, 400 укъра аут(плюс не знам колко ранени). Хахахах.

92

Настроенията

преди 2 години

в Русия са като в Германия 1930 години, Руският народ е готов да Умре за Идеалите си, да му мислят враговете, които са затлъстели като глигани за Коледа и дори 1 ден не могат да изкарат на бойното поле, а с КОВИД ваксината - сърдечният удар им е сигурен! Врагът е по-слаб от Всякога!!

91

Анонимен

преди 2 години

Скабеева, заяви, че Третата световна война е започнала ----------- тя ако беше започнала вече щеше да е свършила *** ***! Янките ви дават 2-3 часа до подписване на капитулацията.

90

П.К.

преди 2 години

ВЪЗХОДЪТ НА РУСИЯ. -През юни 2016 г. Симион Фараджан от Центъра БЕЛФЪР на Харвардския Университет пише за Русия във ФАЙНЕНШЪЛ ТАЙМС: =Размерите на страната, нейните ресурси и военна мощ ще и позволят да остане глобален играч, който още дълги години ще влияе съществено върху западния свят и на Световния ред, като цяло. И отношението към нея ще трябва да съответства на тази реалност=.

89

Анонимен

преди 2 години

Америка да фърли бомба във москва. Сега. Байдане действай

88

аха, точно така

преди 2 години

НАТО е виновно, каза руснака и продължи да стреля, тъпчейки из чуждата държава.

87

до 105

преди 2 години

с изброените от теб, Русия ще приключе войната точно за 3 минути и на цената на 1 ракета Сармат-2, ама ти нямаш акъла да го разбереш!

86

60 минут на Скабеева

преди 2 години

Арестович *** обидения лебервурст защото Германия не им изпрати оръжия ***/skabeevy/6988