27

xoxo

преди 2 години

#15Глупости,влизането в Нато украинците го писаха в конституцияя при Порошенко..Точно Украйна е прокси на Америка

26

Анонимен

преди 2 години

Недей ми говори че САЩ били домокрация всеки ден масови убийства там имам колега има дъщеря там вика крием се в къщите да не ни гръмне някой луд на улицата

25

TT

преди 2 години

Ушанките не разбраха ли че никой не ги бръсне вече за синя слива???

24

Турция не

преди 2 години

блокираха ли членството на Финландия и Швеция още онзи ден? Защо се пишат такива статии, все едно членството им е вече факт?

23

Разговор

преди 2 години

-Влизането ви в НАТО заплашва русия.. -Но НАТО е отбранителен съюз. - Точно така.Влизането ви в нато заплашва възможността Русия да ви заплашва.

22

Гиб Мелсън

преди 2 години

Единственото което печелят финландци и шведи е, че ако стане трета руснаците ще им метнат и на тях ядрени подаръци. Всеки народ си шета на акъла.

21

Непримиримите

преди 2 години

Познавах едно хлапе навремето, все скачаше на децата и понеже беше слабак ядеше сериозен бой, но беше непримирим и на следващият ден пак скачаше. Беше куражлия и ако не представляваше толкова жалка картинка щеше да буди респект..

20

Анонимен

преди 2 години

Немат оправия сибирските неандерталци, после целия им свят им бил виновен.......хахахахаха :)))

19

Това е наглост!

преди 2 години

Първо събуждаш страховете на малките държави с това непредизвикано и с нищо неоправдано нападение над Украйна и когато те решат да подсигурят по някакъв начин своята сигурност ги уверяваш,че за тях няма никаква опасност,че са предвидим и надежден съсед и ако и това не проработи ги заплашваш с какво ли не!.Така няма да стане Товарищи!

18

Анонимен

преди 2 години

Красимир Костов събра ли новата.група караш ли за наша сметка приятно обучение дано ги заведеш на магистрала на нощпно и извънградско дано

17

ПроСоТо

преди 2 години

Бх ти и "Канадската борба" м/у нато и Русия!....И двете страни са ербап,обаче предпочитат ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ да си извиват ръцете НА МАСАТА .....А публиката,като например НИЕ,да подскача,крещи,ръкопляска,вика "УУУ!"...и така.....Ега ти ЩУРАВИЯ СВЯТ !!!!

16

Анонимен

преди 2 години

До ВиготураНато не е битак с евтини стоки, нито пък стандарт на живот... Удоволствието се заплаща... Това, че тея гугутки са ги надупили, си е чисто техен проблем.

15

Анонимен

преди 2 години

Така само потвърждава, че решението на Финландия и Швеция е единственото правилно, ако искат да продължат да съществуват като суверенни държави. Де факто руския заместник министър казва, че Русия ще ескалира военното напрежение. Следователно тези страни са по-добре защитенив НАТО. :))) Абе всички ли руски дипломати са били двойкари в училище или само тия по най-високите етажи?

14

българин

преди 2 години

Русия не е в състояние да поучава независими държави като Швеция, Финландия и която и да е друга държава какво е най-добре за тяхната сигурност! Русия по-добре да си гледа своята сигурност, че като гледам се саморазрушава! По скоро НАТО би помогнало на Русия да се съхрани, но тя няма да се откаже от самоубийствените си мисли и намерения! Защо Русия нападна Украйна на първо време?Украйна никога не е искала да влиза в НАТО, а само в ЕС! Впрочем, това съвпада напълно с исканията на Сърбия!

13

Виготура

преди 2 години

Русия ще накара цяла Европа да влезе в НАТО. Бахтиии и успешната им стратегия

12

Москвичи

преди 2 години

Представям си как рашистите нахлуват в Швеция и Финландия с новите си безаналогови москвичи.

11

Анонимен

преди 2 години

Този няма да влиза в НАТО, онзи също, другите които са след 1997г.да излязат от него..?? НАТО независима организация ли е или под руска опека. Баасиии нагляритее.

10

Дългосрочни?

преди 2 години

Тоя побелял дядо за какви дългосрочни последици говори? Той краткосрочен план трябва да си напечата некролога. Също и Путин ,че рака му вече трудно се прикрива.

9

Румен

преди 2 години

Браво Рябков не се примирявай , а нападай , нападай. Ние в България в това те съветваме. Още това лято. В противен случай ти трябва да охраняваш тая граница ЯКО. Защото знаеш ли какво може да ти се случи?

8

Анонимен

преди 2 години

скоро ще молите Европа болни изперкали алкохолици, след 2-3 години ще сте на нивото при Елцин:)