129

до 165

преди 2 години

На вратата видяхте ли има една празна закачалка? Хахахахахахахаха В дясно на дивата е пазарската чанта на Ленчето. Минали са на шопинг и никакви официални срещи. нямат. Оправдава се Киро за пред жена му. Ама тая вечер ще го чака с тавата зад вратата.

128

ПроСоТо

преди 2 години

а на ентусиастите ще припомня,че договор имаме и за прословутите фърчила "Ф-16",платихме ги на 100 процента предварително,но кога ще ги получим и дали изобщо ще ни огрее това "щастие",само Господ знае..Не очаквайте друго и от "договир" за втечнения газ!...

127

Анонимен

преди 2 години

Аз, като гледам по телевизиите в какви низкотаванни и безпрозоръчни стаи стават приемите на Байдън, на всякакви официални лица и какви са помещенията в произволна арабска страна - и като пространство, и като материал, и като естетика, като изработка на всеки предмет, обнисляне на всеки цвят и т.н. преценявам, че първите са на низко общоинтелектуално ниво, нямат нито потребностм нито усещане за срам от мизерната си среда, представяща елита им.

126

Анонимен

преди 2 години

Боку поне имаше селския тарикатлък на Живков и щеше да изкяри нещо при Кирчо само ни доят.

125

Анонимен

преди 2 години

Киро е мошеник. Продал ни е за членството на РСМ в ЕС. Дал ни е за отстъпки на 2 кораба газ. Оставка!

124

да бе

преди 2 години

Кир лъже както винаги , или просто му дават малко отсрочка .

123

Анонимен

преди 2 години

Киро ти знаеш ли колко е разстоянието между САЩ и България Киро защо се подиграват с българите верно шараните те избраха и машините но сега вече действителността ЛЪСНА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА Г

122

Анонимен

преди 2 години

Абе, Кириле, видях снимката ти с Камила Парис. Що няма нито едно знаме? Нали ако е официална срещата има знамена? Или се срещнахте с Камила до камината? В Гугъл пишат, че си нацепил дървата на Камила. Обувките ти прашни и развързани, вратовръзката разхлабена, изморен вид... Нещо да не ни будалкат отново както със селфито с Бай Дън, където за 8 секунди си казахте цял ферман?

121

XAPBAPДCKИ БOКЛУК

преди 2 години

ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА НА НАТРЕСEНИЯT HИ АМЕРИКАНСКИ Б0KЛУК. ЦЕНАТА НА ГАЗТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ НА БОРСАТА. ЗАТОВА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ С КОЛКО ОЩЕ ЩЕ НИ OГРAБЯТ ГОСПОДАРИТЕ НА КИРЧО ..... повтарям си коментара нарочно защото го трият от кравapия

120

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че Киро Лъжеца отниво ЛЪЖЕ!

119

ПроСоТо

преди 2 години

и кво ся?.."Откачихме" са от адин монополист и са закачихме на друг..?.."Где е Киро?-На кирия"...А с подписване на "дългосрочен договор" така ще ни гоначукат краварите,че свят ще ни се завие...Само стойте и гледайте !

118

Анонимен

преди 2 години

Без комисионна може само по въздуха, но и това не е много сигурно. ВЕРНО СМЕ ГОЛЕМИ БАЛЪЦИ ! Или просто управляващите ни имат за такива. Уважаеми управляващи, мнозина от нас са завълшили точни науки и са наясно с физика, химия и математика. Говорите за въглеуродна независимост / странно понятие !/, но не знаете , че и петролът е съставен от въглеводороди. Бодро пренасяте газ от друг континет, но не знаете как се съхранява и какви опасности крие това... Престанете да ни имате за глупави !

117

Анонимен

преди 2 години

Кирето е като божият спасител. Той може да оправи не само България, но и Европа. Има свери на влияние и в Китай и в Шри Ланка. Само трябва с Путин да поговори за два, три часа и проблема с Украйна е решен.

116

Сина

преди 2 години

Сащ ще втечняват руския газ, получаван от Аляска, и ще го продават на Европа, с надценка и транспортни разбира се. Евала мумии, евала европол!

115

Анонимен

преди 2 години

Бат Киро, САЩ - това са санитарите на планетата: те нападат слабите и болни страни. Народа не кълве на лъжите ти.

114

Анонимен

преди 2 години

За сведение на русийомразците : В Русия преди няколко месеца официално подеха мащабни програми за индустриализация на сибирските територии. Това значи построяване на нови градове, промишлени предприятия комуникации и т.н. Северът също е на невен ред; строи се уилено на Ямал, около огромнит находища. Европейските чиновници хал-хабер си нямат за какви мащаби става дума. А да попитам К. Петков и Б.Б., които четат и пишат тук: Какво ще кажат за новия китайски път за Европа, който минава през Румъния

113

Анонимен

преди 2 години

Към премиера Петков в началото бях супер скептичен, но виждам някой неща и започвам да го харесвам. Мисля русофилите от БСП му подливат вода. Радев също не знам още как играе?

112

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли, че САЩ са на ръба на пропастта? Стоят и гледат, как ние долу копаем.

111

Дядката

преди 2 години

Това момче ли послъгваше, Борисов ли беше или и двамата?

110

Анонимен

преди 2 години

Народът на САЩ не може да бъде равнодушен към нарушаването на правата на човека в нефтодобиващите държави.