46

Сметката е направена

преди 2 години

Сметката е направена. Скоро ЕС ще започнат (дори вече започват) да се хапят един друг и един по един ще подвиват опашки към Русия. Само незнам ние що се правим на големи и пред кой се докарваме.

45

Анонимен

преди 2 години

Те затова го спряха на нас които сме чак 12-13 място по потребление и на поляците които и без това щяха да се откажат, когато спрат на най-големия потребител Германия тогава ще им повярвам.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "Много съмнително това да стане. Износът на газ за Китай от началото на годината се повиши с 60% и ще продължава да се увеличава." Износа за Китай се увеличи с 60% а приходите на Газпром за същото време спаднаха с 22%. :))) Впрочем, това беше преди да пробват шантажите със спирането на газа. Колкото повече въртят кранчето, толкова по-бързо ще растат процентите срещу загубите на Газпром. :))))

43

hasmokar

преди 2 години

Пазара не е църква, нито НАТО пропаганда.

42

Анонимен

преди 2 години

Путинистан прави най голямата грешка на века. Да се караш с цяла Европа беше крайно недълновидно. Това е пазара, който храни целия руски народ. Прибираха огромни пари всеки месец. Ако ги влагаха за бизнеса, а не за ракети днес щяха да бъдат една доста хубава държава. За жалост руския народ проспа още един сатрап, който утре ще умре а те ще му плащат цената десетилетия.

41

Анонимен

преди 2 години

Много съмнително това да стане. Износът на газ за Китай от началото на годината се повиши с 60% и ще продължава да се увеличава. Китай ще развие икономиката си защото ще получава сравнително евтин газ в големи количества и колкото повече развива икономиката си, толкова повече газ ще внася от Русия. А Европа ще стане неконкурентноспособна, със скъпо производство и стоки, което ще доведе до сривове в икономиката. Та ще видим кой на кого ще се моли в дългосрочна перспектива...

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "Няма да моли.Има достатъчно големи други пазари." Кои например? :)

39

Анонимен

преди 2 години

Все едно да ядеш с още 50 човека от една чиния и някой да те моли да ядеш повече. Няма да стане,гладни винаги ще има.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "искам да питам какво стана със зелената зделка Германия почна пак да гори въглища уж щяха да ги спират хаха" Стана това, че Русия започна война в Европа, което промени приоритетите. Русия е основния губещ от глобалното затопляне. Тундрата се размразява, огромни количества метан се запътват към атмосферата.

37

Анонимен

преди 2 години

Няма да моли.Има достатъчно големи други пазари. Но Германия ще има голям недостиг. И Това може би се цели зад океана за да доведе до разширяване на войната.

36

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Това са пълни безумици, по-скоро страните от Европа един ден ще се молят за руски газ и руски уран за да не умрат от студ и глад през зимата. Може и да получат малко руски уран за техните АЕЦ чрез някоя балистична ракета, но после е трудно да се събере суровината.

35

Анонимен

преди 2 години

И ще се моли, че цените й са по-ниски и че доставя по-големи количества ли? Сега е момента американците да ни препродават руски. Никой нищо не казва за цента на течния от щатите. Вярно ли ще ни плащат за да го вземаме, защото без пари не го щем?

34

Анонимен

преди 2 години

А пък ЕС ще се моли на Ангола, Нигерия и Сенегал за газ... Ако не вярвате, тази новина е в 24 часа, прочетете я.

33

Анонимен

преди 2 години

Я прочетете що е то газопроводът Силата на Сибир. Фсссст изфуча газът към Китай, сега може да ни го препродадат на двойна цена като закъсаме наесен!

32

Анонимен

преди 2 години

Ще взема да стана един експерт за 5 минути по телевизията един бон оха ще казвам каквото ми кажат и пари дават

31

Един ден...

преди 2 години

Този един ден е много далече и няма да е в нашия живот. И няма Русия да се моли а Европа ще и се моли.

30

Пп

преди 2 години

Вярвам само на леночка тя ще прочете в гугьл и ще ни каже така ли е или не

29

хан Крум

преди 2 години

Казал съм на Путин Като не щеш мира на ти секира ! и още Като не знаеш да целуваш ръка ще целуваш подкръстие

28

Българин

преди 2 години

Рашистки плач, най-сладкият звук

27

(-_-)

преди 2 години

Пазарната икономика не работи така, а дори и да не е пазарна пак! Не е само Унгария, ами още 9 държави вече се съобразяват и изискването на продавача. Ейй едни такива 'експерти' като почнат да бълбукат небивалици..