23

Анонимен

преди 2 години

Хората са живяли и без газ и преди газта е имало живот на планетата ние използваме газ от няколко години от 65 години.

22

Анонимен

преди 2 години

Ало зеления, ако тези, които те снабдяват с белото не си получават парите, щото някой им е сложил стоп на сметките, кво праиш, а? Ще пищиш, че те изнудват ли? Ба, ще плащаш по другия начин, по който ти кажат. Ще плащаш и хоро ще играеш. Затова не се бъркай в работите на другите, крий се там в бункера и гледай да не изпуснеш белото.

21

До 6

преди 2 години

Прав, или права сте! Тези които избягаха, имаме близки приятели от тях, много отпреди войната, ни казват- това не е наша война! Останаха нацисти, или националисти, от които украинските обикновенни хора се страхуват, стари хора, много бедни. По границата, техните са ги проверявали, и срещу много пари са ги пускали. Други пък са получавали куршум в гърба. Нашите приятели се спасиха.

20

Уил Смит

преди 2 години

Проблема не е Полша, те отсвириха руските айдуци отдавана, а вчера наложиха санкции на газпром ( наште подлизурки в статията мънкат " на административни лица", а санкциите са ДИРЕКТНО КЪМ ГАЗПРОМ!!! Проблема за ЕС е в голямата и побъркана тълпа от руски еничари в Бг то, но и това се решава с изолация на софия или дори замразяване на правото и на глас/ и получаването на фондове! Идат интересни събития, всеки ще си получи заслуженото и ще плати вересиите си, мордор вече плаща, ами ние???

19

Анонимен

преди 2 години

Русия няма други пазари. Кой? Индия? Китай?Те имат газ и нефт. Америка? Канада? Австралия? Те също имат. Кой няма? Само Европа.

18

Анонимен

преди 2 години

Зеленски въобще да не споменава България.Заради него пострадахме и ние.

17

Анонимен

преди 2 години

Не знам ама чувам,че този е получавал доста солидна заплата и започва да бръщолеви простотии и глупости за пари и за газ забрави за воината.

16

Илиана Раева

преди 2 години

Слава Украин!Да го духат рускините!

15

Анонимен

преди 2 години

Русия ше си намери други пазари,а ние пропадаме.я

14

Анонимен

преди 2 години

Русия печели от нас 4 милиарда на година от газ. Вече печели 4 милиарда по-малко. Кой е по-зависим? Ние за газ или те за пари??

13

Дико Сашев

преди 2 години

Да обявяваш война на една страна и да се чудиш защо ти спира газа. Те какво са очаквали, че руснаците ще си свалят гащите ли?

12

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Аз дарявам и трите си заплати за оръжия!!!Само,че Шайзето е, че не съм работил от 1 година. Тоест на Кире ще му дам дедовия.Уча украински да да се пиша бежанец и да ме настанят у някой хотел.Дали в Пампорово или в Поморие все тая.Нямам претенции!!!

11

стига манипулации

преди 2 години

Тоя наркоман е решил и нас да командва.Изнудва ни Кирил Петков,а не друг.Дава ни нигерийски сметки да си даваме заплатата.Платил е газа незнайно на кой,защото не е направил превод към Газпром като другите държави,които са платили в евро на Газпром и имат газ.Той днес каза,че през трети страни няма да плаща и така се издаде,че не е отворил сметка в Газпром.

10

Иван воината

преди 2 години

Този продължавада бръщолеви глупости,ако путин продължи с агресията ще се наложи да се смени оперативният щаб,трябваше да сложат кличко да ръководи операцията,ако путин не иска да седне на дипломатични преговори воината може да се проточи много дълго и ще има много жертви и ще трябват сериозни хора и сериозни оръжия.

9

NoirFire

преди 2 години

Единствената причина поради която тази война продължава бе желанието на Путин да измести коронавируса като топ новина във всички световни медии и на найно място да настани себе си , постигна си целта, но усеща че вече взе да омръзва и ще я приключи набързо .

8

Анонимен

преди 2 години

Русия ни направи услуга. Сега ще се оттърсим от тях завинаги. И без руска газ ще се справим. Сега нашите ще са принудени да намерят алтернатива.

7

българина

преди 2 години

блокирането на 360 млрд на РЦБ как се казва освен КРАЖБА! неплащането в рубли се казва, ПРАВЯ СЕ НА МЪЖ ПРЕД МАРТИН ФОРД И НЕЙТЪН ДЖОУНС взети заедно

6

Анонимен

преди 2 години

Украйнското семе излезна продажно .Продава се на американците ,но на каква цена се продават и животът за тези да ли значи нещо ?Ако бяха така националисти и толкова родолюбци едвали за 2 месеца щяха да избягат над 4 милиона .И по интересното е че има много мъже а те уж мобилизирани .

5

Анонимен

преди 2 години

Тъпaнapите, които искат да пращаме оръжие да ходят да се бият за тоя и да ни оставят намира.

4

Демаражов

преди 2 години

Против Путин съм, но е война, в украйна на бойното поле, за остаалите икономико-политическа. Не виждам никакво изнудване, собственика продава на който иска, ако искаш бе?!